A hatalmas mellű modell, Anna Pearn 10 milliót szedett össze használt melltartói árulásából

Forrás: Twitter/Anna Alps -
melltartó használt Anna Pearn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövedelmező üzletet épített hatalmas melleire Anna Pearn: használt melltartóit árulja. 

Hatalmas melle tette népszerűvé Anna Pearn modellt, aki maximálisan kihasználja a megvásárolt domborulatait. Újabban használt fehérneműi árulásába kezdett, és eddig igen jövedelmező számára ez az üzlet. Összesen 30 ezer fontot, vagyis átszámítva több mint 10 millió forintot szedett össze így.

Használt melltartóit árulja Forrás: Twitter/Anna Alps

Darabonként általában 200 és 500 font körüli összeget fizetnek a férfiak egy melltartóért, vagyis 72 és 181 ezer forint közötti összeget. Volt azonban egy férfi, aki egy bizonyos melltartót szeretett volna magáénak tudni, ő 950 fontot, vagyis 344 ezer forintot adott a fehérneműért – írja a Daily Star.

Ilyen a szexuális élete a döbbenetesen nagy mellű táncoslánynak, Anna Pearnnek


Anna Pearn az elmúlt években hatalmasra műttette a melleit, most pedig elárulta, milyen velük az élet. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Incelek: felnőttek, akikkel senki nem akar szexelni (18+)http://www.life.hu/intim/20190217-incelek-felnottek-akikkel-senki-nem-akar-szexelni.htmlInceleknek nevezik azokat a felnőtteket, akikkel senki nem akar szexelni. IntimOrigo7 ok, amiért a férfiak odáig vannak a mély dekoltázsért (18+)http://www.life.hu/intim/20190217-7-ok-amiert-a-ferfiak-odaig-vannak-a-mely-dekoltazsert.htmlKiderült, miért is tartják annyira izgatónak a férfiak azt a rést, amely a nők melle között van. IntimOrigoNők vallottak a mellbimbóorgazmusról (18+)http://www.life.hu/intim/20190216-nok-vallottak-a-mellbimboorgazmusrol.htmlNem tűnik valóságosnak, pedig a mellbimbóorgazmus tényleg létezik. Azoknál, akiknek igen érzékeny ez a terület, a hosszabb kényeztetés, stimulálás hasonló érzést vált ki, mintha ugyanezt a csiklóval tenné a partnerük. Íme, néhány történet azoktól, akik már átélték az orgazmus ezen formáját. IntimOrigoPilát Gábor: "A párkapcsolat elbutít?http://www.life.hu/intim/20190205-pilat-gabor-a-parkapcsolat-elkenyelmesedeserol.htmlÚgy a házasság, mint a párkapcsolat is, néha elbutító állapot. Miért? Mert belekényelmesedünk. Mert nincs egy veszélyre figyelmeztető, pirosan villogó lámpa üvöltő szirénakísérettel, hogy baj van. Hogy kiesett a kapcsolat a figyelem fókuszából. Hogy már nem teremtjük. Ilyenkor lenne jó egy arcunkba villanó transzparens, amelyen ez áll: „Ebben a világban nincs stagnálás! A dolgok épülnek vagy pusztulnak." IntimOrigoA legszexibb modellekkel dolgozott a Victoria's Secret Valentin-napi kampányábanhttp://www.life.hu/intim/20190214-a-legszexibb-modellekkel-dolgozott-a-victorias-secret-valentinnapi-kampanyaban.htmlA Victoria's Secret fehérneműmárkától már megszokhattuk, hogy mindig valami izgalmassal készül. Nemcsak a fehérneműkre kell itt gondolnunk, hanem a modellekre is. Nincs ez másként a Valentin-napi kampánynál sem, ahol a leggyönyörűbb lányokat vonultatják fel. Intim--VR férfi örömszerzőt teszteltünk - nem hittük el, hogy ilyen létezik!http://www.life.hu/intim/20190213-virtualis-valosag-ferfi-maszturbator-teszt.htmlTesztelőpárosunk férfi tagja, Krisztián számos férfi örömszerzőt kipróbált az elmúlt hónapokban, azonban a KIIROO újdonsága az ígéretek szerint minden területen túlmutat az eddig tesztelt megoldásokon. Lássuk, mi teljesül mindebből a valóságban! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.