2500 gyereket akar az önjelölt amerikai spermadonor, Joe

spermadonor szex védekezés Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az önjelölt spermadonor 2500 gyereket akar, ezért körbeutazza a világot, és védekezés nélkül folytat szexuális kapcsolatot nőkkel.

Semmilyen vizsgálatnak nem vetette alá magát a férfi, mégis védekezés nélkül fekszik le nők hadával, hogy gyermeket nemzzen számukra. Az önjelölt spermadonor célja, hogy 2500 gyereke legyen, ezért körbeutazza a világot. Azt állítja, most 100 gyermeknél tart.

2500 gyereket akar az önjelölt amerikai spermadonor, Joe Forrás: 60 Minutes Australia

Utazása következő állomása Ausztrália, ahol szintén lefekszik néhány gyermekre vágyó nővel, majd továbbáll. A Joe Donorként emlegetett, 47 éves amerikai férfi spermáit meg lehet vásárolni, de ő előnyben részesíti a természetes módon történő megtermékenyítést, azaz a védekezés nélküli szexet, amiért nem kér pénzt. Nem látja a dolog kockázatát, se a védekezés nélküli szexét, sem azét, hogy nem esett át orvosi vizsgálatokon, sem azét, hogy ügyfeleivel nem íratott semmilyen jogi dokumentumot – írja a The Sun.

Incelek: felnőttek, akikkel senki nem akar szexelni (18+)http://www.life.hu/intim/20190217-incelek-felnottek-akikkel-senki-nem-akar-szexelni.htmlInceleknek nevezik azokat a felnőtteket, akikkel senki nem akar szexelni. IntimOrigo7 ok, amiért a férfiak odáig vannak a mély dekoltázsért (18+)http://www.life.hu/intim/20190217-7-ok-amiert-a-ferfiak-odaig-vannak-a-mely-dekoltazsert.htmlKiderült, miért is tartják annyira izgatónak a férfiak azt a rést, amely a nők melle között van. IntimOrigoNők vallottak a mellbimbóorgazmusról (18+)http://www.life.hu/intim/20190216-nok-vallottak-a-mellbimboorgazmusrol.htmlNem tűnik valóságosnak, pedig a mellbimbóorgazmus tényleg létezik. Azoknál, akiknek igen érzékeny ez a terület, a hosszabb kényeztetés, stimulálás hasonló érzést vált ki, mintha ugyanezt a csiklóval tenné a partnerük. Íme, néhány történet azoktól, akik már átélték az orgazmus ezen formáját. IntimOrigoPilát Gábor: "A párkapcsolat elbutít?http://www.life.hu/intim/20190205-pilat-gabor-a-parkapcsolat-elkenyelmesedeserol.htmlÚgy a házasság, mint a párkapcsolat is, néha elbutító állapot. Miért? Mert belekényelmesedünk. Mert nincs egy veszélyre figyelmeztető, pirosan villogó lámpa üvöltő szirénakísérettel, hogy baj van. Hogy kiesett a kapcsolat a figyelem fókuszából. Hogy már nem teremtjük. Ilyenkor lenne jó egy arcunkba villanó transzparens, amelyen ez áll: „Ebben a világban nincs stagnálás! A dolgok épülnek vagy pusztulnak." IntimOrigoA legszexibb modellekkel dolgozott a Victoria's Secret Valentin-napi kampányábanhttp://www.life.hu/intim/20190214-a-legszexibb-modellekkel-dolgozott-a-victorias-secret-valentinnapi-kampanyaban.htmlA Victoria's Secret fehérneműmárkától már megszokhattuk, hogy mindig valami izgalmassal készül. Nemcsak a fehérneműkre kell itt gondolnunk, hanem a modellekre is. Nincs ez másként a Valentin-napi kampánynál sem, ahol a leggyönyörűbb lányokat vonultatják fel. Intim--Lenny Kravitz lánya, Zoe alsónemű nélkül mutatta meg alakjáthttp://www.life.hu/intim/20190213-lenny-kravitz-lanya-zoe-alsonemu-nelkul-mutatta-meg-alakjat.htmlSzínésznőként érvényesül a világban Lenny Kravitz lánya, Zoe Kravitz, aki most meglepően pikáns fotóval rukkolt elő. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.