Szingliként is lehet mókás a Valentin-nap, mutatjuk a legjobb tippeket

Forrás: Shutterstock -
szingli Valentin-nap barátság szerelem szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, és persze a virágkereskedőké. A szingliknek sokszor nehéz, hogy lépten-nyomon piros és rózsaszín szívmotívumokba, lufikba és cukiságokba botlanak. Természetesen ez számos párkapcsolatban élőt is kiborít. Cikkünkkel a február 14-ét túlélni akaró szinglikhez szólunk. 

Ne borulj ki csak azért, mer közeleg a Valentin-nap, te pedig épp szingli vagy. A Valentin-napot ne arra használd, hogy azon keseregsz, miért nincs épp melletted senki, inkább arra, hogy a barátaiddal töltsd, vagy szervezz magadnak egy olyan estét, amikor lazíthatsz egy kicsit.

Sokszor a párkapcsolatban élők sem örülnek a Valentin-nappal járó felhajtásnak és őrületnek, de szingliként ez még inkább megviselheti az embert. Mutatjuk, milyen programokkal dobhatod fel a február 14-ét.

Lazítás a kádban

Mindenképpen kell ahhoz férfi, hogy meghitt hangulatban töltsd az estét? Persze, hogy nem! Engedj egy nagy kád forró vizet, szerezz be egy illatos fürdőbombát, keresd elő a kedvenc könyved és csak lazulj el. Ezután bújj be az ágyba, és nézd meg a kedvenc sorozatodat. Csakis olyasmit csinálj, amihez kedved van.

A lényeg, hogy azt csináld, ami boldoggá tesz Forrás: Shutterstock

Mulass egyet a barátokkal

Trombitáld össze a szingli barátnőket, vagy azokat, akik bár párkapcsolatban élnek, irtóznak a Valentin-naptól, és csapjatok egy görbe estét. Mozduljatok ki, vagy csak gyűljetek össze egyikőtök lakásában. Iszogassatok, nosztalgiázzatok egy kicsit. Ilyenkor jókat lehet nevetni például a kamaszkori szerelmeken.

Néhány finom falat

Számos étterem kínál Valentin-napi akciókat, de ki mondta, hogy ezeket csak a szerelmeddel lehet elfogyasztani? Hívd fel a legjobb barátnődet, vegyétek a nyakatokba a várost és kóstoljatok meg néhány finomságot!

Ha nincs kedved kimozdulni, csiszold egy kicsit a főzőtudományod. Ha van néhány recept, amit már régóta ki akartál próbálni, itt a remek alkalom. Kísérletezz a konyhában, majd egy pohár bor és egy jó könyv mellett falatozz!

Ezt ne csináld!

Talán nem Valentin-napon a legokosabb döntés a társkereső oldalak böngészése. Attól függően, hogy milyen lelkiállapotba kerültél az utcán veled szembejövő szerelem- és giccsáradattól, talán olyanra is ráböknél, akinek egyébként simán továbbgörgetnéd a profilját.

Pilát Gábor: „Minden gyötrelmed egy korábbi ballépésed következménye”http://www.life.hu/intim/20190205-pilat-gabor-a-parkapcsolatokrol.htmlFurcsán vagyunk összerakva mi, emberek. Időnként az a személy is távoli emléknek tűnik, akivel tegnap jártál, időnként pedig a saját életedben a magad sérelmére elkövetett jogtalan behatolásnak éled meg a volt párkapcsolatodat, ami csak időben ért véget, térben azonban nem. IntimOrigoBonnie Strange Playboy-modell mindent megmutat gyönyörű testéből (18+)http://www.life.hu/intim/20190211-bonnie-strange-playboymodell-mindent-megmutat-gyonyoru-testebol-18.htmlSaját ruhamárkát és lánybandát is alapított Bonnie Strange. Ma már egymillió Instagram-követője van, és a Playboy címlapján is szerepelt. Intim--Story Gála 2019: Megyeri Csilla a csipkeruhája alatt nem viselt bugyithttp://www.life.hu/intim/20190211-story-gala-2019-megyeri-csilla-csipkeruhaja-alatt-nem-viselt-bugyit.htmlÁtlátszó csipkeruhában jelent meg a 20. Story Gálán Megyeri Csilla. Arról, hogy mit viselt alatta, minden intim részeltet elárult. Intim--Ő a világ legszexibb kosárlabdázónője – Fotókhttp://www.life.hu/intim/20190210-o-a-vilag-legszexibb-kosarlabdazonoje.htmlValentina Vignali nemcsak kosárlabdázóként szerzett magának hírnevet: szexi modellként is hódít. IntimOrigoA legkínosabb mondatok, amik elhangozhatnak szex után (18+)http://www.life.hu/intim/20190209--a-legkinosabb-mondatok-amik-elhangozhatnak-szex-utan.htmlA Whisper nevű telefonos alkalmazáson keresztül a felhasználók névtelenül írhatják le tapasztalataikat szinte bármilyen, a lehető legpikánsabb vagy legkínosabb témákkal kapcsolatban is. IntimOrigoA nők és a férfiak nagy része is túl korán veszíti el a szüzességét (18+)http://www.life.hu/intim/20190208-a-nok-es-a-ferfiak-nagy-resze-is-tul-koran-vesziti-el-a-szuzesseget-18.htmlSzámos szülő aggódik amiatt, hogy gyermeke túl korán kezdi meg a szexuális életet. Fontos tudni, hogy itt nem csak az életkor számít, hiszen minden ember más. A nők és a férfiak nagy százaléka is túl korán veszítette el a szüzességét. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.