Pilát Gábor: „Minden gyötrelmed egy korábbi ballépésed következménye”

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor házasság párkapcsolat Tabuk nélkül a párkapcsolatról szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsán vagyunk összerakva mi, emberek. Időnként az a személy is távoli emléknek tűnik, akivel tegnap jártál, időnként pedig a saját életedben a magad sérelmére elkövetett jogtalan behatolásnak éled meg a volt párkapcsolatodat, ami csak időben ért véget, térben azonban nem.

Lázadó szemszögből nézve a házasság a társadalmi elvárás jelképe, míg a válás a szabadságé. Vallási nézőpontból az ellenkezője. Aztán vannak olyanok, akik vallják, hogy a történelemben minden kétszer kerül színre. Egyszer dráma, egyszer bohózat formájában. Melyik az igazság?

Minden gyötrelmed egy korábbi ballépésed következménye Forrás: Shutterstock

Olyanok is akadnak, akiknek elég, hogy meg tudják egymást nevettetni és megértik egymást az ágyban, miközben a hagyományos és romantikus értelemben vett szerelem nemigen szerepel a kapcsolatukban. Akadnak, akiket csupán a szükség tart össze, vagy az, hogy mindegyik csendben összejátszik a párja el nem ismert vágyaival. Hol az igazság?

A kívülállók számára ilyenkor persze teljesen érthetetlen, hogy mitől tartós a kapcsolat, melyben együtt él a fogoly és a börtönőr, a kalandokra vágyó és az otthon ülő vagy a szépség és a szörnyeteg. Mindegy is, az ő életük. Ha nem tetszik, változtatnak. Ha nem, akkor még a helyükön vannak.
Egy biztos: minden gyötrelmed egy korábbi ballépésed következménye. Ha ezért hibáztatod magad, vagy ugyanazt a hibát követed el ismét, az a következő ballépés. Viszont az életed most kezdődik, minden más csak emlék.

Csakis így élhetsz meg tartós boldogságothttp://www.life.hu/intim/20190130-pilat-gabor-a-dualitasrol-es-az-egysegrol.htmlA dualitással addig semmi baj nincs a világban, amíg nem teremt konfliktust. IntimOrigoA múlt sosem determinálja a jövőthttp://www.life.hu/intim/20190130-pilat-gabor-a-szabadsagrol-valasztasi-lehetosegekrol.htmlAmikor látszólag indokolatlanul kaptam apámtól egy fülest, akkor a lelkem mélyén azért tudtam, hogy valamit elfelejtettem, vagy elfelejtettem szólni róla... IntimOrigoTeszt: Lush – ilyen egy okos szexuális segédeszközhttp://www.life.hu/intim/20190107-dori-es-krisztian-kiprobaltak-a-lush-nevre-keresztelt-vibrotojast.htmlAz okos szexuális segédeszközöket gyártó Lovense egyik, ha nem a legnépszerűbb terméke a Lush névre keresztelt vibrotojás, amely hazánkban is számos hölgyet győzött már meg. Ideje volt hát, hogy mi is közelebbről megismerjük! IntimOrigoPilát Gábor: "Nem a nagy tragédiák döntik le az embert a lábáról, hanem az apróbb megrázkódtatások"http://www.life.hu/intim/20181219-pilat-gabor-a-tragediakrol-es-a-mogottes-okokrol.htmlNéha nem a nagy tragédiák döntik le az embert a lábáról, hanem az apróbb megrázkódtatások, és egy párkapcsolat se törvényszerűen a legádázabb történés miatt fut zátonyra. Azonban minden egyes ilyen esetben a kisebb dolog egy háttérben meghúzódó nagyobbat szimbolizál. A látszólag jelentéktelen mögött meghúzódik egy sokkal jelentősebb fájdalom, egy nagyobb veszteség vagy kudarc, ami a jelenben aktiválódik. IntimOrigoDóri és Krisztián kipróbálta: Lovense G-pont-vibrátorhttp://www.life.hu/intim/20181126-gpont-vibratort-tesztelt-dori-es-krisztian.htmlA Lovense a szexuális segédeszközök piacán elsőként rukkolt elő a teljes távvezérelhetőség lehetőségével, amelyet természetesen a legújabb G-pont-vibrátoruk, az Osci is magáénak tudhat. Tesztelőpárosunk ezúttal annak járt utána, hogy valóban hasznos képességről van-e szó, vagy csupán a marketingosztályon unatkoztak túlzottan egy fáradt péntek délután? IntimOrigoPilát Gábor: "A legnagyobb problémád valószínűleg az...."http://www.life.hu/intim/20181127-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-a-sorsrol.htmlA tudatosság és a tudattalanság az elme pillanatnyi állapotától függ. A valódi lényed azonban nemcsak mindkettő fölött áll, hanem az elme fölött is. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.