Pilát Gábor: "A párkapcsolat elbutít?

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor házasság párkapcsolat kényelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy a házasság, mint a párkapcsolat is, néha elbutító állapot. Miért? Mert belekényelmesedünk. Mert nincs egy veszélyre figyelmeztető, pirosan villogó lámpa üvöltő szirénakísérettel, hogy baj van. Hogy kiesett a kapcsolat a figyelem fókuszából. Hogy már nem teremtjük. Ilyenkor lenne jó egy arcunkba villanó transzparens, amelyen ez áll: „Ebben a világban nincs stagnálás! A dolgok épülnek vagy pusztulnak."

Így az ember csak megy le, de mindig csak egy lépést, módszeresen hozzászoktatva magát az új helyzethez. Mindennap csak egy lépés, míg végül már lent jár a völgyben, ahova legfeljebb délben süt be a nap.

A sors persze nagy rendező, ha szerencsénk van, hamar közbelép, ha nincs, akkor tovább botorkálunk a hideg, nyirkos árnyékban. Azonban amikor némi tudatosság vagy még több szerencse révén kikecmergünk a völgyből, akár a kapcsolat újbóli pályára állítása, akár a lezárása okán, vár még ránk feladat.

Tanulnunk kell a lejtmenetből.

Úgy a házasság, mint a párkapcsolat is, néha elbutító állapot. Miért? Mert belekényelmesedünk. Forrás: Shutterstock

A folytatás esetén azt, hogy ne felejtsük el működtetni a kapcsolatot, és ne csak az autóban figyeljük a visszajelző műszereket, hanem magunkban is. Lezárás esetén pedig ne csak azt a sebet gyógyítsuk be, amire az ex neve van írva, hanem azt is, amin a házasság vagy kapcsolat felirat szerepel. Ha ez nem gyógyul be, akkor marad a következtetés: még egyszer nem szeretném megpróbálni.

Az orvostudomány ma már nagy csodákra képes, a félelmet azonban nem képes kioperálni a lelkedből. Te viszont bármikor megteheted. A műtét előtt azért tisztítsd meg a szemüveged.

Csakis így élhetsz meg tartós boldogságothttp://www.life.hu/intim/20190130-pilat-gabor-a-dualitasrol-es-az-egysegrol.htmlA dualitással addig semmi baj nincs a világban, amíg nem teremt konfliktust. IntimOrigoA múlt sosem determinálja a jövőthttp://www.life.hu/intim/20190130-pilat-gabor-a-szabadsagrol-valasztasi-lehetosegekrol.htmlAmikor látszólag indokolatlanul kaptam apámtól egy fülest, akkor a lelkem mélyén azért tudtam, hogy valamit elfelejtettem, vagy elfelejtettem szólni róla... IntimOrigoTeszt: Lush – ilyen egy okos szexuális segédeszközhttp://www.life.hu/intim/20190107-dori-es-krisztian-kiprobaltak-a-lush-nevre-keresztelt-vibrotojast.htmlAz okos szexuális segédeszközöket gyártó Lovense egyik, ha nem a legnépszerűbb terméke a Lush névre keresztelt vibrotojás, amely hazánkban is számos hölgyet győzött már meg. Ideje volt hát, hogy mi is közelebbről megismerjük! IntimOrigoPilát Gábor: „Az énkép olyan, mint egy tudatmódosító szer, hallucinogén”http://www.life.hu/intim/20181219-pilat-gabor-az-enkeprol.htmlAbban a pillanatban, amikor feláldozod az énedet az énképed oltárán, csapdába kerülsz. IntimOrigoPilát Gábor: "Nem tudsz rosszkor és rossz helyen lenni"http://www.life.hu/intim/20181210-pilat-gabor-az-elkerulhetetlen-tortenesekrol-sorsrol.htmlA sors útjai kifürkészhetetlenek. Mindig azt mondják, hogy jókor jó helyen kell lenni, pedig a valóság az, hogy nem tudsz rosszkor és rossz helyen lenni. Aminek meg kell történnie, az megtörténik. Akivel találkoznod kell az életben, azzal találkozni fogsz. IntimOrigoPilát Gábor: „Bármi is történjen az életedben, az mind mulandó”http://www.life.hu/intim/20181119-pilat-gabor-az-orom-es-a-boldogtalansag-mulandosagarol.htmlBármi is történjen az életedben, az mind mulandó. Amikor örömteli érzés tölti be a szobát, akkor már bizonyossággal ott toporog a küszöbön valami, ami az ellenkező érzést testesíti meg. Persze ennek a fordítottja is igaz. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.