Kampót talált a tamponban egy fiatal lány, a panasza szinte senkit nem érdekelt

tampon menstruáció kampó sérülés panasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmony Grant meglehetősen megrémült, amikor kibontott egy tampont, amelyen egy kis fekete pöttyre lett figyelmet. Megvizsgálta a terméket, amelyből egy fémkampót húzott ki. Megkereste a gyártót, akik nem háborodtak fel annyira, mint várható lett volna.

„Teljesen elfogadhatatlan volt. Úgy tettek, mintha nem lenne nagy ügy, pedig komolyabban is megsérülhettem volna” – idézi Harmony Grant szavait a Fox News. A lány ugyanis tampont vásárolt, amelyen egy fekete kis pontot látott. Közelebbről is megvizsgálta a terméket, amikor látta, hogy a tampon egy fekete kampót rejt.

Komoly sérülés is lehetett volna Forrás: Facebook/Harmony Grant

Ha használat előtt nem veszi észre, komoly sérüléseket is szenvedhetett volna. Megkereste a gyártót, hogy panaszt tegyen a Playtex Gentle Glide nevű termékkel kapcsolatban, akik felajánlották neki, hogy visszatérítik a tampon árát, ám ez nem nyugtatta meg a lányt.

Később a cég kiadott egy közelményt, amelyben elmondták, ez egy egyedi eset, felhasználóik egészsége és biztonsága a legfontosabb számukra.

Mutatunk 3 szexpózt, ami lehet, hogy csak az artistáknak megy (18+)http://www.life.hu/intim/20190204-mutatunk-3-szexpozt-ami-lehet-hogy-csak-az-artistaknak-megy-18.htmlSokan szeretnek kísérletezni a hálószobában, és most nem a lakberendezésre gondolunk. Az intim pillanatok megfűszerezésekor jó alkalom nyílik arra, hogy új szexpózokat próbáljunk ki. Léteznek azonban olyan pozitúrák, amelyek igencsak extrémek, és csak a legrátermettebbeknek ajánljuk. Intim--Szex közben törött el a 48 éves Sean Marsden pénisze (18+)http://www.life.hu/intim/20190203-szex-kozben-torott-el-48-eves-sean-marsden-penisze.htmlHeves szeretkezés közben reccsent egy hatalmasat Sean Marsden pénisze. A 48 éves férfi sejtette, hogy nagy baj történhetett, azonnal tárcsázta is a 999-es segélyhívó számot. Intim--Nők mesélnek a legrosszabb szexélményeikről (18+)http://www.life.hu/intim/20190202-nok-meselnek-a-legrosszabb-szexelmenyeikrol.htmlAhogy az élet minden területén, úgy a hálószobában is előfordulhatnak bakik. Nők meséltek arról, hogy mi minden furcsaság történt már velük szex közben az ágyban. Intim--Eddig nem látott erotikus fotó Cicciolinárólhttp://www.life.hu/intim/20190202-eddig-nem-latott-erotikus-foto-cicciolinarol-pornofilm.htmlMeztelen férfival fotózták Cicciolinát. IntimOrigoZúzmara, hótakaró, pucér testek: erotikus téli fotógaléria egy csipetnyi borzongással (18+)http://www.life.hu/intim/20190201-zuzmara-hotakaro-pucer-testek-erotikus-teli-fotogaleria-egy-csipetnyi-borzongassal-18.htmlIsmered az érzést, amikor a télikabátodon keresztül is érzed, hogy metsző téli hideg vesz körül? Ilyenkor még egy olyan emberre is fáj ránézni, akinek a nadrág és a cipő között kint van a bokája. A mostani fotógalériánkban szereplő modellek azonban teljesen meztelenre vetkőztek a hidegben. IntimOrigoValóVilág 9: Adri megmutatta teljesen pucér melleit (18+)http://www.life.hu/intim/20190201-valovilag-9-adri-megmutatta-teljesen-pucer-melleit-18.htmlEgyre inkább otthonuknak érzik a ValóVilág 9 villáját a játékosok, ezzel pedig az is együtt jár, hogy nem takargatják annyira a testüket. Most VV Adri mutatta meg fedetlen kebleit. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.