Kipárnázott modellek a fotókon: így reklámozhatták a plus size fehérneműket

Forrás: ASOS -
fehérnemű modell fotó plus size modell reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy blogger, Georgina Grogan lett figyelmes arra, hogy az ASOS cég párnázott modellekkel reklámozza a plus size nőknek készített fehérneműit. Mélységesen felháborodott. 

Az ASOS fehérneműket gyártó cég dobott piacra fehérneműkollekciót kifejezetten teltebb idomú hölgyek részére. Georgina Grogan blogger azonban észrevette a reklámfotókon, hogy mintha a modellek ki lennének párnázva. Ő is és néhány kommentelője is mélységesen felháborodott. Többen feltették a kérdést, hogy miért nem keres a cég olyan plus size modelleket, akiknek pont a mérete a fehérnemű.

Íme a kérdéses fehérnemű Forrás: ASOS

„Arra vagyok kíváncsi, hogy egy olyan méretű nőn hogy áll ez a fehérnemű, mint amilyen én vagyok, nem egy több számmal kisebben” – írta az egyik dühös kommentelő.

A The Sun szerint a cég is válaszolt az őt ért vádakra. Közleményükben elmondták, hogy a fotózások során nem dolgoztak kipárnázott modellekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.