Amanda Yates García, a 300 éves boszorkány elárulta a szerelmi bűbáj receptjét

párkapcsolat szerelem boszorkány Bűbáj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan sóvárognak a vágyott kedves után, ám az észre sem veszi őket. Most egy magát 300 évesnek valló boszorkány elárulta, hogy mi a receptje a tökéletes szerelmi varázslatnak. 

Amanda Yates García a tavalyi évben lett igazán híres, amikor állítólag varázslatot küldött Donald Trumpra. Most pedig a Daily Mailnek arról beszélt, mi kell a tökéletes szerelmi varázslathoz.

Hozzávalók:

  • Fehér virágok
  • Gardéniaolaj
  • Rózsakvarc
  • Fekete turmalin
  • Papír
  • Rózsaszín gyertya
  • Víz
  • Virágcserép
Amanda Yates García, a 300 éves boszorkány megosztotta a szerelmi bájital receptjét Forrás: instagram.com/oracleofla/


A hozzávalókat a fehér virágoktól a fekete turmalinig bezárólag tegyük egy kád vízbe, majd mártózzunk meg benne. Ne engedjük le teljesen a vizet, hagyjunk a kádban egy kicsit. Írjuk rá a papírra a következő szavakat. "Az istennő hatalmával magamhoz vonzom az új szerelmet, aki szereti....". Ide pedig helyettesítsünk be olyan szavakat, amelyek igazak ránk, ő pedig ezt fogja bennünk szeretni.

Ezt a szertartást minden este célszerű megismételni teliholdig.

Így tisztítsd meg a péniszed (18+)http://www.life.hu/intim/20181204-igy-tisztitsd-meg-a-peniszed.htmlAz intim terület tisztán tartása fontos, de nem bonyolult művelet: így csináld. IntimOrigoEgy koporsókat gyártó cég pucér nőkkel akarja eladni a termékeit (18+)http://www.life.hu/intim/20181204-egy-koporsokat-gyarto-ceg-pucer-nokkel-akarja-eladni-termekeit-18.htmlA koporsókat gyártó Lindner cég minden évben kiad egy naptárat termékeik népszerűsítése céljából. Ám ennek a kiadványnak nemcsak az az egyetlen érdekessége, hogy koporsókat tartalmaz, hanem az is, hogy azokban és azok tetején általában pucér nők vonaglanak. Intim--Így tedd változatosabbá a klasszikus kutyapózt (18+)http://www.life.hu/intim/20181204-igy-tedd-valtozatosabba-a-klasszikus-kutyapozt.htmlBármennyire is népszerű, előbb-utóbb a kutyapózra is rá lehet unni. Cikkünkben azonban most adunk 4 olyan tippet, amellyel ezt a pozitúrát is feldobhatod, és még élvezetesebbé teheted az együttlétet!IntimThinkstockEzek a leggyakoribb szexuális fantáziák (18+)http://www.life.hu/intim/20181204-ezek-a-leggyakoribb-szexualis-fantaziak.htmlKiderült, hogy melyek a leggyakoribb szexuális fantáziák, ezenkívül az is, hogy az emberek 97 százaléka szokott ábrándozni. IntimOrigoA 91 éves dédnagymama, Marjorie McCool 31 éves szeretőt tart (18+)http://www.life.hu/intim/20181204-a-91-eves-dednagymama-marjorie-mccool-31-eves-szeretot-tart.htmlA 91 éves Marjorie McCool már öt éve randizgat a nála 60 évvel fiatalabb szeretőjével: a szexuális életük kielégítő és szenvedélyes. IntimOrigoRae Radford három házassága is karácsonykor ért végethttp://www.life.hu/intim/20181204-rae-radford-harom-hazassaga-is-karacsonykor-ert-veget.htmlA karácsony nem mindenkinek a boldogságot és a békét jelenti: Rae Radford számára ez a válások ünnepe. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.