Pilát Gábor: „Van egyvalami, ami a folyamatosan változó világban sem változik”

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha abban reménykedünk, hogy megváltoztathatjuk a világot. Pedig a változás sokszor nem döntés kérdése, egyszerűen csak megtörténik.

Persze közben hihetjük azt, hogy reformerek vagyunk, a mi kezünkben van a sorsunk, sőt azt is, hogy a mi fenekünk köré van csapágyazva az egész világ.

Esetleg látványosan elköltözünk anyánktól, hogy önálló életet kezdjünk, és közben csöndben elkezdünk hasonlítani az apánkra. Később kilépünk a kapcsolatunkból, mondván mi teszünk az életünkért és változtatunk, miközben csupán átszállunk egy másik másodosztályú vonatra.

Van egyvalami, ami a folyamatosan változó világban sem változik, de annak a megismeréséhez nem a világot kell felfedezned, hanem magadat Forrás: Shutterstock

Minél önkényesebbek a magunk alkotta törvények, annál gyakrabban éljük meg „a ma igazsága a holnap tévedése” jelenségét.

Azonban ha mindennap törődünk egy kicsit a fontos dolgokkal, akkor a változást sem kell tagadnunk.

És bizony van egyvalami, ami a folyamatosan változó világban sem változik, de annak a megismeréséhez nem a világot kell felfedezned, hanem magadat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.