A lábát mutogatja pénzért Roxy Sykes: több milliót bezsebel a fetisisztákból

Roxy Sykes lábfetisizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves londoni nő, Roxy Sykes cseppet sem hétköznapi módját választotta a megélhetésnek. Mondhatni, a lábfetisisztákban megtalálta a piaci rést, és a lábát mutogatja, méghozzá nem kevés pénzért. Egy jobb hónapban akár 2 millió forintnyi összeget is megkeres, éves szinten pedig tízmilliókban mérhető a bevétele.

Roxy karrierje az Instagramon indult, és annyi üzenetet kapott, hogy egy idő után elkezdett reagálni rájuk. Sokan kértek ugyanis tőle cipőt vagy akár zoknit. Lehetőleg olyanokat, amelyeket használt, de nem mosott ki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@feet_univers my @fomf2 account has been hacked. Can you PM me your email? Thank you

Roxy Sykes (@glammodelacademy) által megosztott bejegyzés,

Titkok a lábfetisizmusról (18+)

A szexszakértők szerint az alsó végtag azért olyan izgató az ellenkező nem tagjainak szemében, mert ha egy férfi tetőtől talpig végigmér egy nőt, a hosszú és karcsú lábszár és combok egyenesen a "beteljesüléshez", az ágyékhoz vezetnek - és minél hosszabb ez az út, annál kéjesebb a gyönyör. A lábimádók között vannak olyanok, akiket a combok izgatnak fel, míg másokat a vádlik, a lábfej, illetve a lábujjak hoznak izgalomba. Ha többet szeretnél olvasni a témában, kattints ide.

A domina szerint virágzik a lábfétis-biznisz Angliában

Elképesztő titkokat oszott meg az angol domina, Julie Preston, azaz Mistress Dita. Elárulta, hogy rengeteg férfi rajong a lábfétisért: "Tíz éve vagyok a szakmában, ma pedig már a napunk nagy részét ez a szolgáltatás teszi ki" - nyilatkozta. A teljes cikket itt olvashatod.

LoversPremium Vulcan: kitörő öröm (18+)http://www.life.hu/intim/20181030-loverspremium-vulcan-kitoro-orom-vibratorteszt.htmlTesztelőpárosunk férfi tagja, Krisztián ezúttal egy LoversPremium maszturbátorral került közelebbi kapcsolatba. IntimOrigoSzobrot készítettek Cicciolináról: aktus közben látható a sztár (18+)http://www.life.hu/intim/20180929-szobrot-keszitettek-cicciolinarol-aktus-kozben-lathato-a-sztar.htmlKiállítási tárgy lett Cicciolina, és nem is akárhogyan...Intim--Nem tud leállni a szexi fotókkal Baukó Évahttp://www.life.hu/intim/20180916-nem-tud-leallni-a-szexi-fotokkal-bauko-eva-vv-eva.htmlBár Baukó Éva nem fukarkodik a szexi posztokkal, követői nem unják azokat, és minden fotóját lelkesen lájkolják. Mint ahoygan a legutóbbit is. Mutatjuk. IntimOrigoTengerparton vetkőzött pucérra Tilla és Majka: fotóhttp://www.life.hu/intim/20180915-tengerparton-vetkozott-pucerra-tilla-es-majka-musorvezetok-foto.htmlA két műsorvezető ledobta magáról a fürdőnadrágot. IntimOrigoNicki Valentina Rose, az Egyesült Királyság legnagyobb mellű nőjehttp://www.life.hu/intim/20180902-nicki-valentina-rose-az-egyesult-kiralysag-legnagyobb-mellu-noje.htmlA 26 éves modell, Nicki Valentina Rose saját bevallása szerint neki vannak a legnagyobb mellei az egész Egyesült Királyságban. Nos, a képeit elnézve, ez nem lehetetlen. IntimOrigoTopless fotóval kívánt magának boldog születésnapot Rumer Willishttp://www.life.hu/intim/20180819-topless-fotoval-kivant-maganak-boldog-szuletesnapot-rumer-willis-demi-moore-es-bruce-willis-lanya.htmlDemi Moore és Bruce Willis legidősebb lánya, Rumer a héten 30 éves lett. Ennek alkalmából egy topless fotóval köszöntötte magát, amit rajongói biztosan nem is bántak. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.