fehérnemű bugyi tevepata villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő új trend hódít a hölgyek körében: újabban tevepatavillantó bugyit hordanak.

A televillantó bugyi ötlete Ázsiából ered, ott már legalább 10 éve hordják, most pedig az egész világot kezdi meghódítani. Eredetileg a transzneműeknek hozták létre, akik még nem estek át a nemátalakító műtéten, de szeretnék elrejteni férfiasságukat és nőnek érezni magukat. Ma viszont már a hölgyek is hordják, mert szerintük vicces.

A darabért közel 10 ezer forintot kell fizetni és már bárki megrendelheti, akinek tetszik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dont be fooled fellas! Lmaooo who comes up with these things? #cameltoepanties #lmaooo

MS FIGHTER DX’D 5/16/2016 (@blackwidowsleeved_mswarrior) által megosztott bejegyzés,

Ez történik valójában a négynapos, titkos szexfesztiválon (18+)http://www.life.hu/intim/20181010-ez-tortenik-valojaban-a-negynapos-titkos-szexfesztivalon.htmlA titkos szexfesztiválon minden gátlásukat levetkőzhetik a férfiak: korlátlan mennyiségű drogot, alkoholt fogyaszthatnak, miközben éjjel-nappal szexelhetnek. IntimOrigoSzőrtelenítés: vége a teljes csupaszság koránakhttp://www.life.hu/intim/20181010-szortelenites-vege-a-teljes-csupaszsag-koranak.htmlVége a csupaszság korának: egyre több nő hagy fel a teljes szőrtelenítéssel. Eláruljuk, mi most az intimfazon-trend! Intim--Pilát Gábor: "Ezzel a saját sorsodat bélyegeznéd meg"http://www.life.hu/intim/20181010-pilat-gabor-a-spontaneitas-jelentosegerol.htmlNéha érezheted úgy, hogy az életedből kiveszett a spontaneitás. Amikor ésszel és erővel akarsz megoldani feladatokat, amiket eddig ösztönösen és jól csináltál... IntimOrigoÍgy mondd el a párodnak, ha nincs orgazmusod szex közbenhttp://www.life.hu/intim/20181010-igy-mondd-el-a-parodnak-ha-nincs-orgazmusod-szex-kozben.htmlHa nem jutsz el a csúcsra szex során, akkor érdemes erről a témáról beszélgetned a pároddal. Hogyan mondd el neki? Szakértő segít! IntimOrigoJulia Yaroshenko orosz modell és barátnői megmutatták pucér fenekükethttp://www.life.hu/intim/20181010-julia-yaroshenko-orosz-modell-es-baratnoi-megmutattak-pucer-fenekuket.htmlAz orosz modell, Julia Yaroshenko előszeretettel mutatja meg, hova utazik a világban. Ám a mesés helyszíneken testét nem takarja túl sok ruha. Intim--A hideg időjárással beköszönt a téli pénisz idejehttp://www.life.hu/intim/20181009-a-hideg-idojarassal-bekoszont-a-teli-penisz-ideje.htmlIgaz, még odakint süt a nap, de néhány hét múlva beköszönt a hideg idő, ez pedig a férfiak hálószobai teljesítményére is hatással lehet. A téli pénisz ugyanis valós jelenség. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.