Pilát Gábor: "A győzelmet és a bukást is megérdemeljük"

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor depresszió bölcsesség élet sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen jól bele lehet tanulni a megúszásba, ha muszáj. De sohasem muszáj.

Minden emberből a depresszió hangja szólal meg, ha mélyponton van, olyankor még az óriás is törpének hiszi magát. Sőt, a bajnokok is elbuknak néha. És ha a gátfutó a következő akadályra szegezné a figyelmét, nem a célra, akkor valószínűleg soha nem jutna el odáig.

Azt szokták mondani, hogy a nagy dolgokat kis lépésekben kell elkezdeni. Tegyél te is így, ha padlóra kerülnél. Kezdetben legalább óránként egy percre feledkezz meg arról, hogy nincs választásod.

Minden emberből a depresszió hangja szólal meg, ha mélyponton van, olyankor még az óriás is törpének hiszi magát Forrás: Shutterstock

Valószínűleg a győzelmet és a bukást is megérdemeljük, de ettől még se elbizakodottá, se kétségbeesetté nem kell válnunk. Csak akkor veszíthetsz igazán, ha tagadod a bukást, vagy elfogadod ugyan a vesztes helyzetet, de beleragadsz.

Semmitmondó és talán olcsó vigasznak tűnhet, hogy „Te győztes alkat vagy!” Nem is lenne igaz. Nem, mert te ennél is több vagy. Maga az élet, aki mindig magában hordozza a választás lehetőségét és szabadságát.

Pilát Gábor: "A szeretet nem egy mesterséges, hanem eredendő állapotunk"http://www.life.hu/intim/20181003-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-a-szeretetrol-onmagunk-szereteterol.htmlAmikor kezelhetetlenné válik a pillanatnyi élethelyzetünk, megpróbálunk elmenekülni előle, és csak azzal nem számolunk, hogy akkor fogjuk leginkább eljátszani azt a szerepet, ami elől fejvesztve menekülünk. Akkor olyan lesz az egész, mint egy színdarab felvonása, leginkább a rosszabbik felvonása. IntimOrigoTeszt: Pocket Pulse, a férfiak legnagyobb örömérehttp://www.life.hu/intim/20181003-pocket-pulse-a-ferfi-orgazmust-elosegito-jatekszer-szexualis-segedeszkoz-tesztje.htmlFrissítette speciális kialakítású segédeszköz kínálatát a Hot Octopuss: a jelentős méretcsökkentésen átesett „Guybrator"-t tesztelőpárosunk férfi tagja, Krisztián tette próbára! IntimOrigoPilát Gábor: Szakítás után, amikor felszínre tör a bosszúvágyhttp://www.life.hu/intim/20181003-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-a-bosszuvagyrol.htmlAmikor nemcsak elhagy a hű társ, hanem még megalázva is érzi magát attól a tudattól, hogy a másiknak nem szakad meg a szíve az ő távozása miatt, akkor gyakran felszínre tör a bosszúvágy... IntimOrigoPilát Gábor: "Boldogtalanságra vagy ítélve?"http://www.life.hu/intim/20180926-pilat-gabor-a-boldogtalansagrol-es-boldogsagrol.htmlA becsületes embernek nem az a fő jellemzője, hogy becsülettel tűri, hogy belerúgjanak, és az elnyomás hatására végül olyan anyagtalan és csendes legyen, mint az árnyék. IntimOrigoPilát Gábor: "A világ megismeréséhez felejtsd el önmagad"http://www.life.hu/intim/20180919-pilat-gabor-a-mindenki-onmagabol-indul-ki-teveszmerol.html„Mindenki önmagából indul ki", tartja a mondás. Az ember minden egyes időpillanatban saját maga, ki is lehetne más, azonban a figyelme állandóan más és más dolgokra fókuszál, legyen az testi vagy mentális dolog. IntimOrigoPilát Gábor: "A teremtés igazi célja a vágy beteljesítése"http://www.life.hu/intim/20180904-pilat-gabor-a-vagyak-beteljesedeserol-beteljesiteserol.htmlA vágy önmagában olyan, mint a tér: üres és semleges. Amivel megtöltöd, az határozza meg a minőségét. Lehet jó szándékú és nemes, és bizony lehet tisztességtelen és becstelen is. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.