Ezeket kell tudnod az intim területek borotválása előtt

Forrás: Thinkstock -
bikinivonal intim borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyéni döntés, hogy valaki szőrteleníti-e az intim területét vagy sem, de aki borotválkozásra adja a fejét az jó, ha tud néhány dolgot, mielőtt nekivág.

Nem mindegy, mikor borotválsz

Az intim terület nagyon érzékeny, borotválkozás után pedig főként. Ezért kell odafigyelni arra, hogy mikor is fogsz hozzá. Közvetlenül napozás vagy strandolás előtt semmiképp nem érdemes sem borotválkozni, sem egyéb módon szőrteleníteni, mert ezek a folyamatok még érzékenyebbé teszik a bikinivonalat.

Hámlasztás

A hámlasztás fontos folyamat, hiszen segít előkészíteni a bőrt, puhítani, hogy a borotválkozás ne legyen olyan kellemetlen érzés.

A bikinivonal borotválása előtt ezeket érdemes tudni - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Először vágás

Ha túl hosszúak a szőrszálak, akkor fontos előbb rövidebbre vágni a szőrszálakat, így sokkal gyorsabban és könnyebben végezhetünk.

Használj meleg vizet

A meleg segít megnyitni a pórusokat, ezáltal a borotválkozást, szőrszálak eltávolítását is könnyebbé teszi.

Íme, az inzulinrezisztencia öt tünetehttp://www.life.hu/drlife/20180718-ime-az-inzulinrezisztencia-ot-tunete.htmlAz inzulinrezisztencia nem játék, ezért fontos tudnunk, hogy milyen jelei vannak ennek a betegségnek. Íme, az öt leggyakoribb. Dr. Life--Kérdések és válaszok a merevedési zavarról (18+)http://www.life.hu/intim/20180718-kerdesek-es-valaszok-a-merevedesi-zavarrol.htmlEgy szexuálpszichológus összegyűjtötte azokat a kérdéseket, amelyeket a merevedési zavarban szenvedő férfiak nem mernek feltenni. IntimOrigoEzekre a dolgokra gondolnak a nők, miközben orálisan kényeztetik párjukat (18+)http://www.life.hu/intim/20180718-ezekre-a-dolgokra-gondolnak-a-nok-mikozben-oralisan-kenyeztetik-parjukat.htmlAz orális kielégítés nem mindig egyszerű, ráadásul „munka" közben számtalan gondolat cikázik a nők fejében. Hiszen amíg a férfi élvezkedik, addig a hölgyek agyát nem foglalja le az élvezet. Intim--Imádja az internet az ázsiai kebelcsodát, Kim Woo-Hyunt: fotókhttp://www.life.hu/intim/20180718-imadja-az-internet-az-azsiai-kebelcsodat-kim-woohyunt.htmlÁzsiai szépségért rajong az internet: a kerekded idomokkal megáldott Kim Woo-Hyunt lassan 400 ezren követik az Instagramon. IntimOrigoMásként élik meg az orgazmust a nők és a férfiak (18+)http://www.life.hu/intim/20180718-maskent-elik-meg-az-orgazmust-a-nok-es-a-ferfiak-18.htmlSejthető volt, hogy a nők és a férfiak más érzést élnek át a gyönyör perceiben, de nézzük meg, pontosan mi a különbség a női és a férfi orgazmus között. IntimThinkstockPilát Gábor a házasságrólhttp://www.life.hu/intim/20180717-pilat-gabor-a-hazassagrol-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol.htmlEgyesek szerint Isten azért választotta szét a nemeket, hogy a házasságban ismét összehozza őket. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.