Ennyi pornót néztek az emberek a foci-vb alatt

Forrás: Thinkstock -
foci-vb 2018 pornó statisztika pornófilm foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A foci-vb mérkőzései alatt igencsak megcsappant a népszerű pornóoldal, a PornHub forgalma.

Világszerte rengeteg nézők vonzott ezúttal is a foci-vb, amely hatással volt a pornóoldalak forgalmára is. A mérkőzések alatt jóval kevesebben néztek felnőttfilmet az emberek, mint általában. Erről a PornHub készített is egy statisztikát.

Kiderült, hogy leginkább a horvát látogatók száma csökkent, ami érthető, hiszen a horvát labdarúgó válogatott végül egészen a döntőig jutott. Esetükben 66 százalékos volt a visszaesés. Nem sokkal maradtak el tőlük a franciák, ők a venezuelaiakkal együtt 55 százalékos csökkenést produkáltak a meccsek alatt.

A magyaroknál ez a szám 22 százalék volt – számolt be róla a Mashable.

A meccsek alatt kevesebben néztek pornót Forrás: Thinkstock
Voksán Virág elárulta, miért rejtegeti születendő gyermeke apjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-voksan-virag-elarulta-miert-rejtegeti-szuletendo-gyermeke-apjat.htmlMár az ötödik hónapban jár Voksán Virág, hamarosan édesanya lesz. Ám eddig még nem mutatta meg gyermeke édesapját, akivel már el is jegyezték egymást. Most elárulta, miért. TV + Sztárok--Botrányba fulladt Pajor Tamás összes koncertje a drog miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-botranyba-fulladt-pajor-tamas-osszes-koncertje-a-drog-miatt-neurotic-amen.htmlA Neurotic zenekar egykor drogfüggő frontembere Pajor Tamás ma már a Hit Gyülekezete tagja. Új zenekart alapított Amen néven, és ma már nem él szerekkel. A zenész a Potyautas legutóbbi részében őszintén vallott múltjáról. Elmondta, hogy minden fellépésük botrányosra sikerült, annyira be voltak rúgva és drogozva a 80-as években, valamint vallott arról, hogyan tért meg. TV + Sztárok--Szakított Liu Shaolin Sándor és szerelme, Elise Christiehttp://www.life.hu/sztarok/20180718-szakitott-liu-shaolin-sandor-es-szerelme-elise-christie.htmlKözösségi oldalán jelentette be Lius Shaolin Sándor, hogy szakított kedvesével, Elise Christie-vel, akivel a téli olimpián is többször lefotózták. TV + Sztárok--Rúzsa Magdi kiakadt: nem őrzik őt úgy, mint egy világsztárthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-ruzsa-magdi-kiakadt-nem-orzik-ot-ugy-mint-egy-vilagsztart.htmlRúzsa Magdi EFOTT-os fellépése után megjelent egy hír, miszerint nem lehetett az énekesnő közelébe férkőzni, ezért háborodott most fel. TV + Sztárok--Mellbimbót villantott Tücsi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180718-mellbimbot-villantott-tucsi-musorvezeto.htmlTesthezálló fehér trikóba bújt Tücsi, rajongói pedig egyből kiszúrták, hogy nincs rajta melltartó. TV + SztárokOrigoLefotózták Szűcs Judith-ot és párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-lefotoztak-szucs-judithot-es-parjat.htmlSzűcs Judit féltve őrzi magánéletét, most azonban egyik rajongójának sikerült őt lefotóznia kedvesével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.