Pilát Gábor: A lelkileg nem torzult ember egy helyre kötődik - egy férfihoz, egy nőhöz

Forrás: Shutterstock -
veszély szenvedély párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha csak a szenvedélyedre bízod a döntést a párválasztásnál, elvesztél.

Mindig keresni fogod a szív érzését, azzal a különbséggel, hogy nem tiszta lappal, és főleg nem tiszta lelkiismerettel teszed majd, hiszen már kapcsolatban vagy.

Ugyanis a lelkileg nem torzult ember egy helyre kötődik. Egy férfihoz. Egy nőhöz.

A lelkileg nem torzult ember egy férfihoz, nőhöz kötődik csak Forrás: Shutterstock

Persze növelheted a számot, de növekedni fog az üresség érzése is, mert aki több partnerkapcsolatot tart fent egy időben, az lelkileg egyikben sincs benne igazán. Látszólag az egó képes erre a szemfényvesztésre, de az egó nem ad erőt. Arra csak a szív képes.

Ez a fajta több lábon állás hamis biztonságérzetet kínál, hiszen tisztesség nélkül a szerelem is alantas. A boldog kapcsolat alapja: igényesnek lenni magaddal szemben és igényes társat választani.

Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.