Pilát Gábor: Mi, férfiak szeretjük, ha egy nő ízlésesen van csomagolva

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor nők Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi, férfiak szeretjük, ha egy nő ízlésesen van csomagolva, olyan ruhát visel, amelyik kiadja a nőies vonalait, de visszafogott és természetes összhatást kelt.

Persze vannak férfiak, akik előnyben részesítik a kurvás megjelenést, de ők abban a hitben élnek, hogy ha képet küldenek a farkukról és/vagy a verdájukról, a nő előbb beleül. Ők azok, akik ha ókori görögnek születnek, és fiút szeretnének nemzeni, akkor leköttetik a bal heréjüket, mert azt gondolják, hogy a jobb heréből jön a fiú, és a bal heréből a lány.

Biológiaórán ugyan megtanultuk, hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár, az életben viszont elfelejtjük, hogy minden nőben van szajha, de nem minden nő szajha. Ezért inkább viselkedj férfiként, illetve maradj nő!

„Mi, férfiak szeretjük, ha egy nő ízlésesen van csomagolva” Forrás: Shutterstock

Azt mondják: „Magyar ember evés közben nem beszél!” Én pedig azt, hogy ez egy sületlenség, sőt, az étkezés a legjobb alkalom a beszélgetésre! Sokkal egyszerűbb életrevaló gyereket nevelni, mint helyrehozni egy megtört lelket. Ehhez viszont sok együtt töltött minőségi idő és még több beszélgetés kell. Úgyhogy reggelizzetek, ebédeljetek és vacsorázzatok együtt, amíg megtehetitek. És tedd ugyanezt a pároddal is.

Milliókért pornósztárrá műttette magát Vicky Pelletier-Primeau: fotóhttp://www.life.hu/intim/20180628-milliokert-pornosztarra-muttette-magat-vicky-pelletierprimeau-foto.htmlA 26 éves Vicky Pelletier-Primeau már 50 ezer dollárt költött arra, hogy pornósztárrá műttesse magát, és még közel sem jár a beavatkozások végén. Ugyan a fenékinjekciók miatt kínzó fájdalmak gyötrik, nem akarja abbahagyni az átalakulást. Intim--Kannabiszos krémmel kenegetik vaginájukat a nők (18+)http://www.life.hu/intim/20180627-kannabiszos-kremmel-kenegetik-vaginajukat-a-nok.htmlÚjabban kannabiszból készült sprayt és krémet használnak a nők ahhoz, hogy jobban ellazuljanak a szex előtt. IntimOrigoPilát Gábor: Egy nőnek ez az egyik legfontosabb döntése az életbenhttp://www.life.hu/intim/20180626-pilat-gabor-szerint-a-no-dont-kit-valaszt-maga-melle-parnak-es-az-milyen-hatassal-lesz-majd-ra.htmlTapasztalat szerint a férfiaknál masszívabbá fejlődött, de ettől még nem az ő kizárólagos privilégiumuk a hamis éntudat. IntimOrigoÚtjára indult a BDSM hajó: fotók (18+)http://www.life.hu/intim/20180627-utjara-indult-a-bdsm-hajo.htmlNémetországban útjára indult az a bulihajó, amely kizárólag felnőtt, BDSM rajongóknak szól. Intim--Íme, a menstruációs takaró, amivel kényelmesen szexelhetsz a vérzés alatt is (18+)http://www.life.hu/intim/20180627-ime-a-menstruacios-takaro-amivel-kenyelmesen-szexelhetsz-a-verzes-alatt-is-18.htmlEgyéni döntés, hogy valaki a menstruációs időszak alatt is szeretné élvezni a szexet, vagy azt az egy hetet pihenéssel tölti, de aki egy kis vérzés miatt nem akarja kihagyni a együttlétet, annak most megkönnyítik a helyzetét: piacra dobták a menstruációs takarót. Intim--Logan és Daley, a pár, aki vámpírként él: vérrel és szexuális energiával táplálkoznak (18+)http://www.life.hu/intim/20180627-logan-es-daley-a-par-akik-vampirkent-elnek-verrel-es-szexualis-energiaval-taplalkoznak.htmlNem mennek ki a napfényre, vérrel és szexuális energiával táplálkoznak: így él az a páros, akik vámpírnak képzelik magukat. Számukra ez nem egy szerepjáték, hanem egy életforma. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.