Pilát Gábor: Egy nőnek ez az egyik legfontosabb döntése az életben

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor bölcsesség párkapcsolat párválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tapasztalat szerint a férfiaknál masszívabbá fejlődött, de ettől még nem az ő kizárólagos privilégiumuk a hamis éntudat.

Egy francia költő szerint néha „A nők úgy játszadoznak a szépségükkel, mint a kisfiúk a zsebkésükkel. Megsértik magukat vele." Mert hiába születik egy nő szépnek, ha visszaél az adottságaival. Egy nőnek az egyik legfontosabb döntése az életben: vagy szellemileg erős férfit választ, akire rá meri bízni magát, vagy nála gyengébbet, aki behódol neki.

Amennyiben az elsőre voksol, abban az esetben neki kell elsőként megszeretnie a nőt önmagában, mert csak így válik vonzóvá. A második választás az egó útja. Ez egyszerűbbnek tűnik, de itt megjelenik a női nemmel való szembenállás, ott ugyanis óhatatlanul férfi jellemvonásokat is magára kell öltenie. A férfias nő pedig leginkább a férfi karikatúrája.

A nő dönt kit választ maga mellé párnak és az milyen hatással lesz majd rá Forrás: Shutterstock

Ezen az úton járva két dolog biztosan elkíséri: kívülről a csodálat, belülről az egyre növekvő bizonytalanság.

Csak egy szellemiekben kiteljesedett férfi emelheti fel a nő lelkét. Amikor a nő nem találkozik ilyennel, de lelke mélyén vágyik rá, akkor nyer teret az egója, ami a maga módján és eszközeivel pótolja a hiányt. A csillapíthatatlan vásárlási láz, az indokolatlan túlórázás, a hatalmi harc a pozícióért, a túlzásba vitt edzés mind ezt a légüres teret hivatott betölteni.

Minél magányosabb a nő, annál több „ékszert" visel, ugyanis ha belül üresség és sötétség honol, kívülről kell a csillogás és a rivaldafény. Csak a szeretett nő szeme csillog és világít annyira, hogy le lehessen kapcsolni a külső reflektorokat.

Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.

63 évesen meztelenre vetkőzött Greg Norman golfozó: fotóhttp://www.life.hu/intim/20180626-63-evesen-meztelenre-vetkozott-greg-norman-golfozo-foto.htmlAnyaszült meztelenre vetkőzött a korábbi világelső golfozó, a 63 esztendős Greg Norman. IntimOrigoÍgy lesz tökéletes a kielégülés (18+)http://www.life.hu/intim/20180626-igy-lesz-tokeletes-a-kielegules.htmlNézzük, melyek azok a tényezők, amelyek hozzásegíthetnek a tökéletes kielégüléshez! Intim--Mellbimbót villantott Palvin Barbi: fotó (18+)http://www.life.hu/intim/20180625-mellbimbot-villantott-palvin-barbi-foto.htmlMellbimbót villantott Palvin Barbi: kész csoda, hogy friss fotóját még nem tiltotta le az Instagram. Intim--Mayra Rodriguez a legszexibb katonalányhttp://www.life.hu/intim/20180624-mayra-rodriguez-22-eves-a-legszexibb-katonalany.htmlA 22 éves Mayra Rodriguez 22 éves lány, aki az amerikai hadsereg kötelékében dolgozik, ám az Instagramján - legalábbis bizonyos képeken - egészen másképp néz ki, mint uniformisban. IntimOrigoA focirajongó Paola Saulino szexi képeivel szerez követőket az Instagramon (18+)http://www.life.hu/intim/20180624-a-focirajongo-paola-saulino-szexi-kepeivel-szerez-kovetoket-az-instagramon-kozel-felmillional-jar.htmlElképesztően erotikus fotókat oszt meg magáról a focirajongó lány, Paola Saulino. IntimOrigoErotikus fotók készültek Pásztor Annárólhttp://www.life.hu/intim/20180623--erotikus-fotok-keszultek-pasztor-annarol-az-anna-and-the-barbies-enekesnojerol.htmlAz Anna and the Barbies extravagáns énekesnője a Playboynak állt modellt és adott interjút. IntimFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.