Will Smith lánya, Willow szex közben nyitott rá a szüleire

Willow Smith szex intim Will Smith Jada Pinkett-Smith felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szaftos családi történeteket árul el új talkshowjában Will Smith felesége, Jada.

Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith nemrég új online videósorozatot indított, amelyben olyan témák is terítékre kerülnek, amelyek mások számára valószínűleg tabunak számítanak. Nemrég például arra derült fény a talkshowban, hogy a sztárpár lánya, Willow tinikorában vagdosta magát.

Anya és lánya ezúttal is furcsa történeteket mesélt a kamerák előtt, kiderült például, hogy a most 17 éves sztárcsemete egyszer gyakorlatilag rányitott a szüleire.

Aspenben történt. Lesétáltam a lépcsőn, hogy vigyek fel magamnak narancslevet. Csak egy pillanatra láttam, aztán pánikszerűen visszamentem. Egyébként sötét volt és tényleg csak sziluetteket láttam."

Anyja meglepődött lánya szavain, és mint mondja, már nem is emlékszik, ez mikor lehetett.

Jada ezt követően egy még ennél is szaftosabb sztorit mesélt el nézőinek. Elárulta, 9 évesen a nagyanyja világosította fel, mi is az az önkielégítés. Mamája ugyanis úgy vélte, önmagának nagyobb örömet tud okozni, mint az a férfi neki, aki majd elveszi a szüzességét.

A kurtizánok élete: kik voltak a régi idők előkelő örömhölgyei?http://www.life.hu/intim/20180611-mindent-a-kurtizanokrol.htmlA szépségüket és a szexuális szolgáltatásaikat bocsátották áruba, de nem voltak utcalányok, gyakran a társadalom legmagasabb köreiben forogtak és igazi hírességnek számítottak, ám az „erkölcstelen nő” bélyegétől sosem szabadulhattak. De kik, miért és hogyan lettek kurtizánok? IntimOrigoHatalmas, fedetlen kebleivel ünnepli születésnapját Kate Upton: videóhttp://www.life.hu/intim/20180612-hatalmas-fedetlen-kebleivel-unnepli-szuletesnapjat-kate-upton-video.htmlKate Upton 26 éves lett és ebből az alkalomból megmutatta fedetlen kebleit követőinek. Intim--Ezekbe az országokba ne vidd a vibrátorod: börtönbe is kerülhetsz (18+)http://www.life.hu/intim/20180611-ezekbe-az-orszagokba-ne-vidd-a-vibratorod-bortonbe-is-kerulhetsz.htmlA szexjátékok tulajdonosai a börtönt is kockáztatják, ha a nyaralást meg szeretné fűszerezni egy kis rezgéssel. Nem mindenhol megengedett ugyanis ezek a szerkezetek! Intim--Pornófilmes házasok meséltek mindennapjaikról (18+)http://www.life.hu/intim/20180611-pornofilmes-hazasok-meseltek-mindennapjaikrol.htmlMindketten pornóznak és odáig vannak egymásért: egy házaspár mesélt őszintén mindennapjairól. Intim--Szoptatás után mutatta meg hatalmas melleit Chrissy Teigen: videóhttp://www.life.hu/intim/20180611-szoptatas-utan-mutatta-meg-hatalmas-melleit-chrissy-teigen-video.htmlChrissy Teigen szoptatás után mutatta meg melleit követőinek. Intim--Kiderült, milyen valójában egy szvingerhotelben megszállni (18+)http://www.life.hu/intim/20180611-kiderult-milyen-valojaban-egy-szvingerhotelben-megszallni-18.htmlSokan fantáziálnak párcseréről, szvingerklubbi élményekről, sokan pedig a tettek mezejére lépnek és ki is próbálják. Most bepillanthatunk egy mesés helyszínen található szvingerhotel falai mögé. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.