Bugyit villantott Cannes-ban Petra Nemcova modell: fotó

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Boesl -
modell Cannes Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg villantás Petra Nemcova
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Petra Nemcova villantott a Cannes-i vörös szőnyegen: a gyönyörű modell a fotósok előtt mutatta meg, milyen bugyit visel.

Idén sem maradunk villantások nélkül a Cannes-i filmfesztiválon. Tegnap már írtunk arról, hogy Lady Victoria Hervey egy átlátszó ruhában villantotta meg a mellbimbóját a vörös szőnyegen, ezúttal pedig Petra Nemcova okozott arcpirító pillanatokat a fotósok előtt.

A gyönyörű modell lenge ruhájában addig-addig illegette magát, míg láttatni engedte alsóneműjét is.

Petra Nemcova a bigyijt is megvillantotta Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Boesl
Janza Kata és Pesák Ádám utazással próbálják megmenteni kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20180515-janza-kata-es-pesak-adam-utazassal-probaljak-megmenteni-kapcsolatukat.htmlJanza Kata és fiatalabb szerelme viharos szakításuk után újra összejöttek, ezt a színésznő is megerősítette, és azt is elárulta, mivel próbálják megmenteni a kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoSoma béka mérget juttatott saját szervezetébe, így méregteleníthttp://www.life.hu/sztarok/20180515-soma-beka-merget-juttatott-sajat-szervezetebe-igy-meregtelenit.htmlA kambó béka mérgét juttatta saját szervezetébe Soma Mamagésa. Ezt a speciális kúrát méregtelenítés céljából végezte. TV + Sztárok--Weisz Fanni kietette idei első bikinis fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180515-weisz-fanni-kietette-idei-elso-bikinis-fotojat.htmlSokáig váratta rajongóit Weisz Fanni, de végre ő is kitett magáról egy bikinis képet. Örülnek is a követői. TV + SztárokOrigoLily Allen ketamint vett be: ezért esett össze a Glamour-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-lily-allen-ketamint-vett-be-ezert-esett-ossze-a-glamour-galan.htmlLilya Allen mindenkit megnyugtatott: nem azért esett össze a Glamour-gálán, mert kokaint fogyasztott, igazából ketamint vett be. TV + SztárokAFPPécsi Ildikó tagadja, hogy kórházba került volnahttp://www.life.hu/sztarok/20180515-pecsi-ildiko-tagadja-hogy-korhazba-kerult-volna.htmlBár korábban az a hír járta, hogy újra kórházba került Pécsi Ildikó, a művésznő most cáfolta mindezt. TV + Sztárok--Megszólalt a szervező Demjén Rózsi lemondott koncertjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-megszolalt-a-szervezo-demjen-rozsi-lemondott-koncertjerol.htmlDemjén Rózsi kaposvári koncertjét lemondták a szervezők, a zenész pedig felháborodott. Állította, milliókat bukott ezen, és szerinte spórolni akartak a reklámozáson, ezért nem fogytak a jegyek. Most megszólalt a szervező. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.