Pilát Gábor: Egy férfinek az úton megélt kalandok jelentik az örömöt

Forrás: Thinkstock -
nők vadászat szerelem férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő számára sokszor az elköteleződöttségen alapuló, biztonságos kapcsolat a cél, ami a kapcsolat révbe érésével egyidőben a végállomást is jelenti. A férfi is beírhatja ezt a célt a navigációba, de neki gyakrabban az oda vezető úton megélt kalandok jelentik az örömöt. Amikor menet közben meg kell küzdeni a hétfejű sárkánnyal, hogy elnyerje a királylány kegyeit.

Jó példa erre a hétvégi horgászat a haverokkal. Amikor az amúgy igényes, már-már piperkőc pasik képesek egy nyavajás hálózsákban aludni a vízparton, konzervből és zacskóból táplálkozni, miközben szétmarcangolják őket a vérszívó szúnyogok. És miért? Természetesen a zsákmányért. Azért a zsákmányért, ami nem tudna olyan akciós lenni a halpiacon, hogy megvegye, és ha a párja vinné haza, akkor több mint 100 kifogása lenne, hogy miért ne neki kelljen megpucolni a dögöket.

Amikor a férfiujjak kalandos felfedezőútra indulnak Forrás: Thinkstock

Jó esetben ugyanez a mechanizmus működik a nő meghódításának esetében is. A jó eset arra értendő, amikor a férfi még nem kurvult el annyira, hogy már nem képes a vadászatra. Tehát amikor a nő tálcán kínálja magát, vagy esetleg magára ölti a horgász-vadász szerelést, az olyan, mintha egy tele kádnyi halat öntene a pasi hálószobájának ajtaja elé.

Ez természetesen nem kizárólag a "zsákmány" megszerzésének erejéig igaz, hanem a későbbiekre is.

Egy férfit begerjeszteni nem nagy ügy. A pasik képesek felizgulni egy női alakot ábrázoló posztertől, de ezt kis túlzással egy izgalmas film, egy bőséges vacsora, vagy egy motoros túra is képes ilyen eredményt produkálni.

A kérdés tehát az, hogy a nő mennyire képes jó értelemben hal és vad lenni, és a férfi mennyire képes nem rossz értelemben horgász és vadász maradni. A hullámok is elválaszthatatlanok a tengertől, így férfinak lenni is a nőért érdemes, nőnek pedig a férfiért.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.