Pornóoldalon szerepel a Survivor 22 éves versenyzője

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi -
pornó lábfétis Survivor versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk egyik olvasója talált rá egy pornóoldalon a Survivor egyik versenyzőjére, Klaudiára.

A szőkeség Roberta néven szerepel az erotikus internetes oldalon, lábfétis kategóriában mutogatja magát. Klaudia a lap megkeresésére nem tagadta, hogy ő szerepel a felvételeken. Hangsúlyozta, sosem csinált belőle titkot, még a nagymamája is tudott a dologról. A lány azt mondta, nem bánta meg, amit tett, de mai fejjel már nem vállalna ilyen munkákat.

Survivor: Klaudia a tűző napon küzdött a súlyokkal Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

„Igen, én szerepelek azokon a videókon. Könnyű pénzszerzési lehetőségnek gondoltam. Ez nem pornó, de még csak erotikus videónak sem mondanám. Ez simán lábfétis, igaz, ez is a „szórakoztató" műfajba tartozik, de szerintem nincs ebben semmi durva” - mondta a 22 éves lány.

Klaudia ruhában szerepel a felvételeken, és nem tesz mást, mint engedi, hogy egy férfi formás lábait kényeztesse.

„Nincs ebben semmi szégyenletes, még a nagymamám is tud ezekről, anyukám is, apukám is. Amíg a családom nem ítéli annyira vállalhatatlannak vagy borzasztónak, hogy kitagadjanak miatta, addig én sem érzem, hogy baj lenne ezzel a fajta munkával” - mondta a lapnak a Survivor versenyzője.

Kim Kardashian anyaszült meztelenül mászott fára - Fotó!http://www.life.hu/intim/20170910-kim-kardashian-anyaszult-meztelenul-maszott-fara-foto.htmlÚgy néz ki, Kim Kardashian nem bír magával... IntimOrigoPuki a kapcsolatban - ettől lesz tartós a szerelemhttp://www.life.hu/intim/20170909-pukizz-a-parod-elott.htmlPukizás nyilvánosan? Nane! Intim--Egy akváriumban készültek aktfotók: Galéria! (18+)http://www.life.hu/intim/20170908-fotosorozat-keszult-egy-akvariumban.htmlDana Trippe kreativitása meghozta a gyümölcsét: olyan aktfotókat készített, amilyeneket még sosem láttunk. Intim--Pilát Gábor: "A rosszul megfogalmazott cél zsákutcába visz"http://www.life.hu/intim/20170906-pilat-gabor-a-rosszul-megfogalmazott-celokrol.htmlA cél hiánya az eredmény hiányához vezet, de a rosszul megfogalmazott cél szintén zsákutcába visz. IntimThinkstockNem csak a vad szex érdekli a pasikat (18+)http://www.life.hu/intim/20170908-gyengedsegre-vagynak-a-ferfiak.htmlA férfiakról mindig azt feltételezzük, hogy minél extrémebb, minél vadabb ágyjelenetre vágynak partnerükkel, pedig egy amerikai kutatás pont az ellenkezőjét bizonyította be. Igenis a férfiaknak is szükségük van dédelgetésre, szeretetre, cirógatásra. Intim--Ettől lesz észbontó orgazmusa a nőnek (18+)http://www.life.hu/intim/20170908-ettol-lesz-eszbonto-orgazmusa-a-nonek.htmlA női orgazmus bonyolult dolog, de ha a férfiak tudják, hova kell nyúlni, akkor garantált a siker! Egy kutatás most kiderítette, mit is szeretnek a hölgyek: a titok nyitja, a csikló. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.