David Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham 1975. május 2-án született, így a mai napon ünnepli a 42. születésnapját. Így persze adja magát, hogy ezen a héten ő legyen az élet császára. Mivel azonban 1997-ben, vagyis 22 esztendős korában kezdett randizni Victoriával (akinek végül 1998. január 24-én meg is kérte a kezét, 1999. július 4-én pedig össze is házasodtak), nehéz lenne összeszedni a szerelmeit, házassága előtti barátnői ugyanis nem ismertek. Félrelépései viszont annál inkább.

David azon túl, hogy a világ egyik leghíresebb sportolója, focilegendája, milliárdosa és reklámarca, csodás családjáról is híres. Davidnek és Victoriának három fiú- és egy lánygyermeke született, Brooklyn Joseph (1999. március 4.), Romeo James (2002. szeptember 1.), Cruz David (2005. február 20.) és Harper Seven (2011. július 10.).

David Beckham családja Forrás: Facebook/Victoria Beckham

Beckham múltja azonban korántsem olyan makulátlan, mint amennyire az Instagramra feltöltött képek alapján gondolnánk. Davidnek közel tíz ismert ágyasát tartja számon a külföldi média, és akkor ott vannak még a névtelen viszonyok is. Lássuk hát őket!

Sarah Marbeck (2004)

"Fáradhatatlan szerető, és gátlások nélkül lép félre" – mondta el 2008 áprilisában Davidről Marbeck kisasszony. 2009 januárjában aztán visszavonta állításait, miszerint romantikus viszony fűzte volna a 29 éves Beckhamhez, amikor a futballsztár felesége, Victoria második gyermekükkel volt terhes. A People magazin szerint a lány később bevallotta, csak azért hazudott, hogy híres legyen.

Rebecca Loos (2004)

A legismertebb kikacsintás egyértelműen Rebecca Loos volt. Amikor 2003-ban a Manchester United után David Beckham a Real Madridba szerződött, a holland származású és nyíltan biszexuális Rebecca lett a személyi asszisztense. Egy idő után pedig egyre szorosabbá fűzték a jó viszonyt.

Rebecca Loos Forrás: AFP/Adrian Dennis

Hogy a kapcsolatuk mettől meddig tartott, nem lehet tudni, végül azonban Loos borította a bilit 2004-ben. Heteken keresztül kimeríthetetlen munícióval látta el a brit bulvársajtót, állítva, hogy szenvedélyes kapcsolatban állt a Királyi Gárda ünnepelt csillagával. Loos egy tévéműsorban bemutatta a mobiltelefonjára küldött, szerinte Beckhamtől származó szaftos üzeneteket, és elmesélte, hogy a klasszis

szex után rendszeresen eperrel kényeztette őt.

Amikor megtudta, hogy Victoria pert indít ellene, közölte, hogy a bíróság előtt, bizonyítékként David egy olyan intim testi jegyéről fog beszámolni, amelyet csak az ismerhet, aki ágyba bújt a labdarúgóval.

Rebecca után további három állítólagos szerető jelentkezett be. Beckham a Loosszal folytatott románcot elismerte, a többit viszont tagadta. Victoria pedig annak ellenére kitartott mellette, hogy a nyilvánosság inkább őt, semmint a csalfa férjet kiáltotta ki bűnbaknak.

"Victoria hiába jár milliós ruhákban, Davidet mindig is az olcsóbb nők vonzották. Imádja például a filléres műkörmöket, a nagy, buja ciciket és a lenőtt, festett hajat. És persze az orális szexet. Nem csak kapni, de adni is. Ami David nyelvét illeti, nos, e téren hihetetlenül »iskolázott« volt, igazi kielégülést okozott nekem" – fecsegte korábban Loos.

Futottak még...

Beckham állítólag abban az időszakban volt igazán aktív, amikor Madridba költözött, és epekedve várta, hogy a családja csatlakozzon hozzá. Állítólag volt, akit egy szülinapi bulin csábított el, egy lány, akit a szállodai szobájában tett magáévá, egy harmadik nőszemély pedig azt hangoztatta, hogy a Café Buddha toalettje volt légyottjuk helyszíne.

Esther Canadas (2003)

Hősünk 2003-ban állítólag egy ideig a spanyol szupermodell ágyában kereste a boldogságot. Úgy tudni, David "telt ajak kisasszonynak" hívta szépséges szeretőjét. Az affért később mindketten cáfolták.

Nathalie Sterchele

A huszonöt éves Nathalie egy osztrák faluban, Irdningben ismerkedett meg Beckhammel. A történetét úgy mesélte el, hogy a Real Madrid sztárja akkor épp nem a focival foglalkozott, hanem egy jót akart bulizni. "David a Top Dance bárban mulatott a csapattársaival. Kedves volt, jókedvű és nagyon szexis. Szemezni kezdtünk, és ő odajött hozzám. Egész este beszélgettünk, nagyon sokat ittunk. Egyik italt fizette nekem a másik után, gyakorlatilag leitatott. Hajnalban mondta, hogy neki mennie kell. Én vele mentem a Hotel Schloss Pichlarn szállodába, ahol lefeküdtünk egymással. Fáradhatatlan volt, nagyon szenvedélyes szerető.

Soha nem felejtem el, a szeretkezés végén a fülembe súgta, hogy belém szeretett.

"Amikor visszatért Spanyolországba, számos SMS-t küldött, hogy hiányzom neki, és képtelen elfelejteni – nyilatkozta akkor a manökenként dolgozó lány, aki saját bevallása szerint azért mesélte el a történetét, mert a városban, ahol él, ujjal mutogattak rá. – Mivel sokan látták, hogy együtt távozunk a bárból, a szóbeszéd azonnal megindult, én csak tisztázni szerettem volna mindent"tette hozzá Nathalie, akinek szavait alátámasztotta a Top Dance bár tulajdonosának nyilatkozata is. "Még fotóm is van róluk, ahogy összebújva beszélgetnek."

Úgy tudni, Beckham akkor szóvivőjén keresztül cáfolta a híreszteléseket.

Victoria Adams és David Beckham 1999. június 11-én Forrás: AFP/Sinead Lynch

Abigail Gibson

Abigail Gibson Beckhamék egyik dadája volt, aki állítólag orálisan kényeztette a sztárt. "David rendszeresen kikezd az alkalmazottaival, hiszen kéznél vannak, készségesek, és mindent elkövetnek, hogy a kedvében járjanak. Míg a neje vásárol, ő gátlástalanul szexel valamelyik dadával vagy asszisztenssel, esetleg kozmetikussal" – állította korábban Gibson.

Danielle Heath

Állítják, David kikezdett egy másik alkalmazottjával, Danielle Heathszel is. Heath munkája egyébként mindössze abból állt, hogy naponta bekrémezte a középpályás bőrét.

Saját bevallása szerint eközben néhányszor orálisan kielégítette a családfőt.

A történtekről a sajtónak is részletesen beszámolt: "David Beckham szereti a fiatal női dolgozóit. Számos alkalommal megkért, hogy elégítsem ki orálisan. Victoriával gyakorlatilag nem is élnek nemi életet, Beckham felesége csak önmagával van elfoglalva. A gyerekekre sem jut ideje, miután megszülte a kis Cruzt, csak az érdekelte, hogy minél hamarabb visszanyerje az alakját. Ráadásul utálja és lenézi David szüleit, hiszen Beckhamék nem nemesi származásúak" – mesélte Danielle.

David Beckham és Victoria 2015 márciusában Forrás: AFP/Justin Tallis

Victoria így reagált a lány vádjaira: "Tönkre fogom tenni ezt az utálatos, hazudós tehenet azért, amit velem és a családommal tett – mondta az akkor is éppen öt hónapos terhes Victoria egy barátjának. – Dühít és fáraszt az, ahogy egyesek pénzt akarnak kicsikarni tőlünk. Amit állít, egy hazugságcsomag, de megkapja, amit megérdemel."

Frida Karlsson

Frida Karlsson svéd modellel állítólag egy decemberi éjszakát töltött el David egy svájci szállodában. Az akkor 21 éves, szőke szépség szerint azonban egy ártatlan baráti puszinál több soha nem történt kettőjük között.

Nuria Bermudez

Amint kiderült, hogy David Beckham a Real Madridhoz igazol, a spanyol csapat állandó kísérője, a 23 éves Nuria Bermudez kijelentette, ő is ágyba viszi a sztárt, ahogyan több csapattársát. A hírek szerint azonban David ellenállt.


Cristiano Ronaldót viszont sikerült levadásznia, a focista 40 ismert ágyasa közül ő az egyik. Cé többi hódítását itt érheted el.


Állítólag Luis Figo is megvolt neki.

Celina Laurie (2002)

"Én vagyok Beckham hármas számú szeretője" címen jelent meg 2013-ban egy összefoglaló cikk Celina és David egyéjszakás kalandjáról a Mirroron. A lap tudni véli, hogy az akkor 27 éves szőkeség Dániában vitte ágyba Davidet egy Manchester United-meccs után. Az írás szerint David szobájában esett meg a dolog, és az ajtó előtt álló biztonsági őrt küldték el óvszerért. "Tudtam, hogy megcsalja a feleségét, de ez volt az utolsó dolog, amire gondoltam" – idézik a lányt, akivel állítólag a focista éjjel és reggel is szeretkezett, és akinek utána meg kellett csípnie magát, mert nem hitte el, hogy elcsábította David Beckhamet.

Az élet császárai

Amikor George Clooney 2014-ben feleségül vette Amalt, csokorba szedtük, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjuk közt tarthatták, de a kezük közül végül csak kicsúszott a dögös sztár. Így tettünk Leonardo DiCaprióval is, akinek hódítási listája akkor készült el, amikor két évvel ezelőtt betöltötte a 40. életévét. Jude Law pedig akkor került sorra, amikor 1 feleség, 2 lánykérés, 5 gyerek és legalább 13 szerető után teherbe ejtett egy huszonhárom éves lányt. Januárban aztán, amikor Cristiano Ronaldo eljegyezte kedvesét, körülnéztünk az ő háza, illetve ágya táján is. Majd a válófélben lévő Brad Pitt is csatlakozott a klubhoz, neki közel 20 ágyasára derült fény. Őt Ryan Gosling korábbi szerelmei követték, végül pedig az állítólag Angelina Jolie-t vigasztaló Jared Leto több mint 30 szeretőjét vettük sorra. Majd a sportvilág másik nagy Casanovája, Lewis Hamilton is sorra került. Őt a kollégája, Fernando Alonso követte, majd pedig a szülinapos Robert Downey Jr. jött a sorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.