Ezért kellett meghalnia a Németországban dolgozó magyar örömlánynak

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság örömlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosságra hozta a német ügyészség, amit Sissy, a Németországban dolgozó magyar prostituált meggyilkolásának körülményeiről kiderítettek. A lány holttestére tavaly novemberben találtak rá egy lakókocsiban, gyilkosát decemberben kapták el.

Kiderült, hogy az örömlány gyilkosa az egyik kuncsaftja volt, aki a gyilkosság napján is vendég volt nála. A férfi az aktus után hazaindult, ám észrevette, hogy nincsen meg a pénztárcája, és azt gondolta, a lány lopta el tőle. Visszament, és kérdőre vonta, előbb vitáztak, majd a szóváltást tettlegesség követte, végül a férfi megfojtotta a nőt – írja a Bors.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az elkövető egyébként egy ideig "együttműködött" a rendőrséggel, szemtanúként tett vallomást, ám túl sokat tudott – például, hogy Sissyt megfojtották és kirabolták –, így derült fény arra, hogy ő az elkövető. A férfi december óta börtönben ül, gyanúsítottként nem tett vallomást. Emberölés miatt áll bíróság elé. A pénztárcát egyébként senki nem lopta el, a férfi nadrágzsebében volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.