Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már ültél elkeseredetten egy képzeletbeli padon, miközben az életed egy hátizsákban a lábadnál hevert, tudod, milyen az elveszettség érzése. 

Ebben az állapotban valószínűleg ahhoz sincs kedved, hogy utáld a világot, de egyet ne feledj! Azt, hogy ennek az állapotnak is van energiája. Ezt használd ki, mert ott van a legnagyobb tartalékod, amit a legkevésbé szeretsz.

Ahhoz sincs kedved, hogy utáld a világot? Akkor válts! Forrás: Thinkstock

Lehet, hogy a sors történései nem mindig időben érkeznek, de mindig jókor érkeznek.

Nincs is más dolgod, csak állj fel, és lépj egyet! Minthogy az esti együttlétnél sincs olyan, hogy túl késő, a cselekvésnél sincs. Amíg az orrod elé tartott tükör bepárásodik, van lehetőséged tenni.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor
Hírességek, akik túl közeli rokont szerettek - Nevezetes vérfertőző esetek!http://www.life.hu/intim/20170324-tul-kozeli-rokonok-nevezetes-verfertozesek.htmlA közeli rokonokkal létesített szerelmi-szexuális kapcsolat nem véletlenül számít az egyik legerősebb tabunak az emberiség kultúrtörténete során, hisz biológiai okai vannak. Evolúciós hátrányba kerülnek, és nagyobb eséllyel lesznek degeneráltak a "beltenyészetből" születő utódok. Ehhez persze az évezredek során számos erkölcsi megfontolás és társadalmi tiltás is hozzáadódott, manapság pedig a legtöbb országban jogszabály tiltja az efféle viszonyokat. Mégis akadnak időről időre ilyen esetek, akár híres emberek között is. IntimOrigoDögös csajok és világsztárok az Ausztrál Nagydíjról - Fotók!http://www.life.hu/intim/20170326-forma-1-a-legdogosebb-csajok-az-ausztral-nagydijrol.htmlEzen a hétvégén elstartolt a Forma-1 2017-es világbajnoksága. Az Ausztrál Nagydíj előtt már csokorba szedtük Lewis Hamilton ágyasait, megmutattuk Kimi Raikkönenék intim fotóit, és arról is meggyőződtünk, hogy még mindig Carmen Jorda az F1 egyik legjobb nője. Ezzel azonban még koránt sincs vége. Intim--Anyaszült meztelenül tekereg a tökéletes testű celeblány (18+)http://www.life.hu/intim/20170326-alexis-ren-anyaszult-meztelenul.htmlGondtalan szerelmespárok a világ körül című cikkünkben bemutattuk már a csodaszép Alexis Rent, aki a Tumblren kezdte modellkarrierjét, ami gyakorlatilag abból állt, hogy szexi képeket posztolgatott magáról, amikre egy idő után egyre többen felfigyeltek. Ekkor találkozott a pasijával is, egy Jay Alvarrez nevű fiúval, és ketten vágtak bele a lány énmárkájának építgetésébe. Első lépésként káprázatos képeket kezdtek el az Instagramra posztolgatni a közös luxusnyaralásaikról, és ezzel rövid időn belül óriási rajongótáborra tettek szert. Intim--Lewis Hamilton az élet császára: Ezek a nők mind megvoltak nekihttp://www.life.hu/intim/20170323-lewis-hamilton-forma-1-pilota-szerelmei-szereoi.htmlIsmét Forma-1-lázban ég a világ, ezen a hétvégén ugyanis elstartol a 2017-es szezon. Így persze adja magát, hogy Az élet császára sorozatunkban is olyasvalakinek nézzünk utána, akinek a neve már-már összeforrt a sportággal. A jelenlegi mezőny legnagyobb kujonja egyértelműen a 32 éves brit pilóta, Lewis Hamilton, ezért az ausztrál nagydíj előtt összegyűjtöttük a versenyző eddigi hódításait. Intim--Fél, félt, vagy féltékeny?http://www.life.hu/intim/20170324-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-fel-felt-vagy-feltekeny.htmlA szakemberek szinte egyöntetű véleménye, hogy a féltékenység alapvető okai az önbizalomhiány, a kisajátítás, a kisebbrendűségi komplexus, ami gyerekkora vezethető vissza, és egy bizonyos ponton túl mindez patológiás, azaz beteges tünet. IntimThinkstockKell az előjáték! (18+)http://www.life.hu/intim/20170322-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-kell-az-elojatek.htmlAz együttlét előjáték nélkül olyan, mint az opera nyitány nélkül? IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.