Kozsó elárulta: ennyi randi után viszi ágyba a partnerét

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
párkapcsolat szex Kozso énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész nehéz időszakon van túl, ám próbál előre nézni és várja, hogy rátaláljon a szerelem. Elmondása szerint számára nem kell sok, hogy eljusson az ágyig az új partnerével. 

Az énekes most épp facér - hiszen szakítottak szerelmével, Keirával - így rendszeresen randevúzgat. A sztárnak nagyon fontos a szenvedély, melyet nem is titkol az első randevún sem: ha kell, már pár alkalom után az ágyban köt ki a választottjával - írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

"Utálom, amikor hetekig, hónapokig kell ismerkedni valakivel, abban én sosem voltam partner. Ott sehol a tűz, ami nekem rögtön kell. Meglátom a nőt, tetszik nekem, én is neki, attól a másodperctől pedig működik a dolog. Lehet, hogy fél óra telik el, lehet, hogy öt óra, és már szeretkezünk is, ha úgy alakul. Szeretem, amikor nem kell magyarázni semmit, csak megkívánom, azt mondom neki gyere, bébi - és ez kölcsönös" - nyilatkozta Kozsó a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.