Kelly Rohrback ízelítőt adott abból, milyen lesz majd Pamela Andersonként

Forrás: Harper's Bazaar -
szerep Baywatch Kelly Rohrbach magazin Pamela Anderson Harpers Bazaar tengerpart fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCaprio exbarátnője, akit hamarosan az új Baywatch-filmben láthatunk viszont, a Harper's Bazaar hasábjain szexiskedik.

Kelly Rohrback már nagyon készül rá, hogy magára öltse Pamela Anderson piros fürdőruháját. Leonardo DiCaprio egykori játszópajtása fogja alakítani a kebelcsoda ikonikus szerepét, C. J. Parker karakterét az új Baywatch-filmben. A színésznő, aki modellként kezdte pályafutását, a Harper's Bazaar magazinban adott egy kis ízelítőt abból, hogyan fog majd festeni fürdőruhában a filmvásznon - íme:

Forrás: Harper's Bazaar
Melyik Jóbarátok-szereplő illik hozzád? Teszteld!http://www.life.hu/intim/20160209-melyik-jobaratok-szereplo-illik-hozzad-teszt.htmlNéhány egyszerű kérdés, és máris megtudhatod, melyik Jóbarátok szereplő lenne számodra az ideális társ. IntimOrigo21 év házasság után különköltözött Nemcsák Károly és Darvasi Ilonahttp://www.life.hu/intim/20160225-nemcsak-karoly-szinesz-es-darvasi-ilona-szineszno-hazassaga-21-ev-utan-tonkrement.htmlDarvasi Ilona a színházi faliújságon tisztázta a kollégáival házassági problémáját, hogy elejét vegye a pletykáknak. IntimMTIA kávézás szexi - A legdögösebb nők, akik imádják a feketéthttp://www.life.hu/intim/20160224-szexi-kavezos-lanyok-az-instagramon.htmlA reggeli kávénál nincs jobb ébresztő. Még nagyszerűbben indulhat a nap, ha mindezt hiányos öltözékben tálalják előttünk. Szívesen! Intim--A női test, ahogy még sohasem láttad - Álomszerű aktsorozat (18+)http://www.life.hu/intim/20160224-erzeki-es-alomszeru-aktfotok-hannes-caspar-fotografustol.htmlMintha egy álomban járnánk: elképesztő aktfotósorozat a berlini fotográfustól, Hannes Caspartól. Intim--Britney Spearsnek egy hatalmas péniszű férfira van szükségehttp://www.life.hu/intim/20160216-britney-spears-enekesnonek-egy-hatalmas-peniszu-kocka-ferfira-van-szuksege.htmlAz énekesnő Las Vegas-i koncertje kellős közepén osztotta meg a közönséggel az ideális pasijelöltjének paramétereit. Intim--Eljegyezte 28 éves pasija a 47 éves Kylie Minogue-othttp://www.life.hu/intim/20160219-kylie-minogue-enekesnot-eljegyezte-28-eves-pasija-joshua-sasse.htmlJoshua Sasse a hírek szerint még decemberben gyűrűzte meg a 47 éves popdívát svájci kiruccanásuk alatt.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.