Pucéran jógázó lány az Instagram új sztárja

Forrás: Instagram/ nude yoga girl -
követő pucér jóga Instagram sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még egy hónapja sincs, hogy feltűnt  a meztelenül jógázó lány az Instagramon, de máris negyvenezer követője van. Talán ez nem is tűnik olyan soknak, de a New York magazin már interjút is készített vele.

A lány, aki nude yoga girl néven hozta létre Instagram-profilját, két szenvedélyét éli meg ezzel a projekttel: a jógát és a fotózást.

Forrás: Instagram/ nude yoga girl

A 25 éves lány, aki egyelőre szeretne névtelen maradni, 10 éve van a divatiparban, és több mint 3 éve fotózik. Ezeket a fekete-fehér képeket is saját maga készíti, illetve ő állítja be a fényeket, és végül a barátja exponál.

Forrás: Instagram/ nude yoga girl

A lány célja elsősorban az, hogy mindenkivel megismertesse a jógát, ami állítása szerint sokkal boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá tette az életét.

Forrás: Instagram/ nude yoga girl
BDSM: Mindent lehet, de semmi nem kötelező (18+)http://www.life.hu/intim/20151208-pilat-gabor-parkapcsolati-coach-fodor-gaborral-magyarorszag-elso-swingerklubjanak-tulajdonosaval.htmlMagyarország első swingerklubjának alapítójával, Fodor Gáborral a magyar BDSM szokásairól beszélgetett Pilát Gábor életvezetési és párkapcsolati coach, a Rádió Bézs műsorvezetője. Csak 18 éven felülieknek! IntimOrigoKiderült, miért nem veszi feleségül párját L.L. Junior http://www.life.hu/intim/20151210-ll-junior-rapper-elmondta-miert-nem-veszi-felesegul-parjat-csillat.htmlNemrég született meg második közös gyermeke a magyar rappernek, párjával, Csillával azonban továbbra sem gondolnak az esküvőre. Intim--Fördős Zé: „Nincs még új barátnőm”http://www.life.hu/intim/20151210-fordos-ze-sztarsefnek-es-sztarszakacsnak-nincs-meg-uj-baratnoje.htmlBár számtalan jelölt lenne, a Konyhafőnök című műsor sztárséfje, aki nemrég szakított barátnőjével, továbbra is szingli, hiába beszélik az ellenkezőjét. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoBűnös-e az ember, ha felvállalja a testi vágyait? (18+)http://www.life.hu/intim/20151208-pilat-gabor-bunos-e-egy-ember-ha-felvallalja-a-testi-vagyait.htmlBűnös-e a nő, ha nyögdécselve megjátssza az orgazmust? Miközben gondolataiban az autó motorháztetején ül széttett lábakkal valaki mással? Csupán mert a férje sosem volt hajlandó erre, de még arra sem, hogy rendesen felkenje a falra? Ennek okán pedig csökkent a vágya az egyébként szeretett családfő iránt, mert mindig falakba ütközött a nemiség kapcsán?Intim--Berki Krisztián az óriáskerék szűk fülkéjében akart gyermeket nemzenihttp://www.life.hu/intim/20151209-berki-krisztian-es-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarjai-az-orisakereken-a-kisfiura-ahitoztak.htmlAz óriáskerék lesötétített VIP fülkéjében nézték meg Budapestet madártávlatból Berki Krisztiánék. A pár pedig azzal a gondolattal is eljátszott, milyen lenne, ha ott foganna meg legújabb gyermekük. IntimOrigoIstenes Bence és Csobot Adél Münchenben romantikázotthttp://www.life.hu/intim/20151209-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-es-csobot-adel-enekesno-munchenben-romantikazott.htmlA sztárpár egy csodaszép Németországi karácsonyi vásárban cukiskodott, mi elolvadtunk tőlük. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.