Ki akarták rúgni a tanárnőt, mert az iskola szerint túl szexi

Forrás: Instagram/minscakes -
modell fotó iskola tanárnő kirúgás bodybuilding
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg még senkit nem akartak olyan kifogással elbocsájtani, mint egy Utah állambeli tanárnőt. Az egyedülálló Mindi Jensent a dögös fotói miatt akarták kirúgni az iskolából.

A tanárnőként dolgozó nő hobbi szinten testépítő és bikini modell, így rendszeresen készülnek róla fürdőruhás képek a közösségi oldalára. Egy ilyen fotó miatt akadt ki az iskola vezetősége és a diákok szülei, akik ultimátumot adtak a nőnek: vagy törli a fotóit, vagy örökre el kell hagynia az oktatási intézményt - írja a People.

Mindi Jensen Forrás: Instagram/minscakes

Jensen ledöbbent a dolgon, mert szerinte ezek a felvételek az ő sportját mutatják be, és nem az alakjával akar felvágni. Az iskola vezetése később meggondolta magát, és bocsánatot kért az eset miatt, a tanárnő pedig megtarthatta a posztját.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!
Mondd meg, mit kívánsz, megmondom, mit egyél!http://www.life.hu/ez-zsir/20151021-sovargas-izek-irant-ezt-jelenti-ha-valamit-kivansz.htmlIsmered az érzést, amikor hirtelen rád tör a sóvárgás valamilyen íz után, és azonnal szerezned kell valami édeset, sósat, netán savanyút? Ilyenkor többnyire egy meglehetősen egészségtelen ételre esik a választás, amit magunkba tömünk, majd mikor már ízlelőbimbóink is megnyugodtak, jön az elkerülhetetlen lelkiismeret-furdalás. De küzdhetsz ellene! Ez Zsír!--A banánhéj lett az új szuperételhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151022-a-bananhej-az-uj-szuperetel.htmlNem kellene kidobnunk a gyümölcs héját, mert tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal, ráadásul magas rosttartalma révén hosszan tartó teltségérzetet biztosít! Ez Zsír!ThinkstockJesse Shand 180 kilótól szabadult meg, most megmutatta testét - Megdöbbentő fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151024-jesse-shand-180-kilotol-szabadul-meg-es-megmutatta-logo-boret.htmlElképesztő súlyfeleslegtől, több mint 180 kilótól szabadult meg az egykori internetes troll, Jesse Shand. Épp azok segítettek rajta, akiknek korábban csúnyán beszólogatott. Ez Zsír!--„Teljesen elveszítettem önmagamat" – Így lett fitneszmodell a 3 gyerekes édesanyábólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151022-karin-jansma-igy-lett-3-gyerekes-edesanyabol-fitneszmodell.htmlKarin Jansma néhány hónappal ezelőtt még egy önbizalomhiánnyal küzdő 3 gyerekes édesanya volt. A 33 éves nő azonban nemrég elnyerte a Miss Model Australia címét, nemsokára pedig Las Vegasba készül a világversenyre. Ez Zsír!Origo5+1 egészséges finomság, ha édes bűnökre vágyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151019-egeszseges-edes-finomsagok-ha-nassolni-tamad-kedved.htmlImádod az édességet, de az elmúlt évek alatt rájöttél, hogy nem hódolhatsz büntetlenül a szenvedélyednek? Nem szeretnél felszedni egy gramm súlyfelesleget sem, pláne az ünnepek előtt, és a legnagyobb csatát az édességekkel vívod? Ne szenvedj, inkább ismerj meg új dolgokat - íme, néhány édes finomság, amiket szinte lelkiismeretfurdalás nélkül fogyaszthatsz! Ez Zsír!--Túl messzire ment? Napi 4 órát edz a 20 éves fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151016-maggie-russell-fitneszmodell-naponta-4-orat-edz-es-szigoruan-dietazik.htmlTöbb megmérettetésre is készül Maggie Russell, aki naponta kétszer látogatja az edzőtermet, és mindössze 1100 kalóriát eszik. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.