Nem bír magával! Anyaszült meztelenre vetkőzött Amber Rose

Forrás: Instagram/Amber Rose -
szexvideó fotózás Kim Kardashian Kanye West meztelen GQ Amber Rose magazin valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Rose újra sokkol: ezúttal a GQ magazin legújabb számában vetkőzött le anyaszült meztelenre, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, egy kicsit magáról is beszélt.

Nem is tudjuk, melyikkel kezdjük: azzal, hogy Amber Rose már megint nem bírt magával, és meztelenül mutatta meg magát a GQ magazin novemberi számában, avagy azzal, hogy a jelek szerint még mindig nem sikerült túltennie magát a régi sérelmeken, beleértve Kanye Westet és feleségét, Kim Kardashiant.

Forrás: GO magazine

Azt azonban leszögezhetjük, hogy Kim és Amber azért egy dologban egyetértenek: a szexvideó jó ötlet.

Kim Kardashian, a nehézbombázó

A veszélyes idomokkal megáldott Kim Kardashiant méltán nevezhetjük a paparazzók egyik kedvencének, hiszen a levegő mindig izzik körülötte. Az aprócska, 157 centis hölgynek nem erőssége méretes bájainak takargatása.A Life.hu cikkéért kattints ide!
Mivel lepsz meg még bennünket, Kim? 35 éves lett a leghíresebb Kardashian http://www.life.hu/trend/20151019-kim-kardashian-35-eves-lett-szexi-kepeken-a-celebno.htmlA szülinapos világsztárokat mi is igyekszünk méltóképpen ünnepelni: rendre bemutatjuk legszebb vörös szőnyeges szettjeiket, imádnivaló stílusukat, legjobb filmjeiket... Kim Kardashian azonban más, hiszen ő nem Oscar-díjas filmsztár vagy Grammy-díjas énekes, hanem celeb, méghozzá a javából. Így az életútja vagy legszebb vörös szőnyeges kreációi helyett most felidéznénk azt a 100 10 fotót, amelyekkel elérte, hogy ő legyen a legtökéletesebb celeb Paris Hilton óta. Trend--Kerek szépség! Amber Rose fehérneműs teste még mindig hibátlanhttp://www.life.hu/trend/20150912-amber-rose-plus-size-modell-fehernemus-teste-meg-mindig-hibatlan.htmlAmber Rose kerekded teste igazán irigylésre méltó. Minden a helyén van rajta.Trend--Elképesztő! Csaknem 12 milliárd forintot költött esküvőjére a kínai Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20151019-12-milliard-forintot-koltott-eskuvojere-a-kinai-kim-kardashian.htmlHatalmas fényűzés közepette mondta ki a boldogító igent a kínai Kim Kardashian. IntimOrigoFel sem ismerni! Hajjal és gigamellekkel pózol a kopasz Amber Rosehttp://www.life.hu/trend/20150826-hajjal-pozol-a-kopasz-fenekkiralyno-amber-rose.htmlAmber Rose valami olyat tett, amit nem szokott: fenékvillantás nélküli szelfit készített. Ráadásul egy hosszú, szőke vendéghajjal a fején.Trend--Teljesen pucéran fotózták Kourtney Kardashianthttp://www.life.hu/intim/20151007-kourtney-kardashiant-teljesen-puceran-fotoztak.htmlA legidősebb Kardashian-lány is beállt meztelenkedő húgai sorába – művészi fotón mutatta meg pucér testét. Intim--Megmutatta meztelen popsiját Demi Lovato: Kim Kardashian után szabadon (18+)http://www.life.hu/intim/20151004-megmutatta-meztelen-popsijat-demi-lovato-kim-kardashian-utan-szabadon.htmlA 23 éves énekesnő merész fotósorozattal ünnepelte meg, hogy búcsút mondott a súlyproblémáknak, és visszanyerte önbizalmát. Kim Kardashian hasonló akciója után pedig ezen már annyira meg sem lepődtünk... IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.