Berki Krisztián olimpikon tornász szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tornász Berki Krisztián szerelmes szavakkal köszöntötte kedvesét a lány születésnapján.

"Ma egy csodálatos reggelre èbredhettem! Bár mèg Tatán vagyok az edzőtáborban de ahogy vége az edzèsnek újra láthatom a családomat!!! A hètvège csak a boldog pillanatokról fog szólni, mert ma ünnepli a születésnapját az az ember, aki nekem a legnagyobb támaszom ès aki mellet önmagam lehetek ès azt csinálhatom amit szeretek!" - írta ki nyilvános Facebook oldalára a jóképű olimpikon, majd pedig feltöltötte ezt a képet:

Berki Krisztián és felesége Forrás: Facebook/Berki Krisztián (torna)

Nehèz egy élsportoló mellett nap mint nap kitartani, de Marcsi már 6 éve teszi ezt ès része az életemnek!!!

"Hálás vagyok neki, mert amellett, hogy tökéletes partner, szerető anya is hiszen megajándékozott az élet legnagyobb csodájával, amikor életet adott a kislányunknak Liának!!!"

Berki Krisztián és Lia egy korábbi képen Forrás: Facebook/Berki Krisztián (torna)

"Nagyon szeretlek szerelmem ès mindig mellettetek leszek!!! Sok Boldog Születésnapot Kívánok Èletem!!! Örökké a Tièd, Örökkè az Enyèm, Örökké a Miènk!!"

Romantikázás sportoló módra: nem mindennapi helyzetben váltott csókot korábban az olimpikon és felesége Forrás: Facebook/Berki Krisztián (torna)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.