40 év után kap péniszt a férfi – végre elvesztheti szüzességét

Forrás: Thinkstock -
pénisz műtét szüzesség orvos sérülés baleset Súlyos bionikus működés merevedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mohammed Abad hatéves volt, amikor egy szörnyű balesetben szinte teljesen összeroncsolódott a férfiassága. Azóta használni sem tudta megfelelően. Most azonban teljes értékű férfi lett belőle.

A 43 éves férfit elütött egy autó kiskorában, amelynek következtében nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. A csonttörések mellett pénisze is majdnem teljesen odaveszett a balesetben. „Számtalan műtéten estem át, mire az orvosoknak úgy ahogy, sikerült pótolniuk a hiányt. Csakhogy a szerv ezek után egyáltalán nem úgy működött, mint ahogy szerettem volna” – nyilatkozta a férfi, aki elhatározta, hogy előbb-utóbb mindenképpen rendbe hozatja szerszámát: „Mikor nagyobb lettem, elhatároztam, hogy kerüljön bármibe is, csináltatok magamnak egy olyan péniszt, ami működik is.”

Forrás: Thinkstock

A férfit Londoban operálták meg, ahol egy úgynevezetett bionikus péniszt kapott. „A merevedés gombnyomásra működik és egy másik gomb hatására szűnik meg. Egy pillanat az egész” – mondja Mohammed, aki alig várja, hogy megfelelő párra találjon, akivel végre ezt is kipróbálhatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.