Meztelen fotók a hosszú hétvégére: Kelemen Anna így ünnepel (18+)

Forrás: Kelemen Anna Official -
meztelen Kelemen Anna hosszú hétvége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mondhatnánk, hogy Kelemen Anna számára unalmasan telt a nyár utolsó hivatalos hosszú hétvégéje. A lány ugyanis pucér fotókkal árasztotta el nyilvános közösségi oldalát. 

Két pőre fotót is közzétett magáról a szépség, pár nap leforgása alatt. Először meztelen szoliszelfit tolt, aztán pedig beszappanozta magát:

Forrás: Kelemen Anna Official

"Sosem tudok dönteni... krém vagy szappan??" - írta alábbi képéhez:

Forrás: Kelemen Anna Official

Előkerült az első „aktfotó" Kelemen Annáról

"Én már kislánykoromban Ibizán csapattam, bár akkor még nem volt úgy tele turistákkal a sziget, mint most" - mesélte a fotó láttán Anna.
Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockHüvelyszűkítő szuperkrémekkel és orgazmussal maradhat topformában a puncidhttp://www.life.hu/intim/20141123-huvelyszukito-szuperkremekkel-es-orgazmussal-maradhat-topformaban-a-puncid.htmlAz évek előrehaladtával nem csupán az arc és nyak területén látszanak az öregedés jelei, hanem az intim testrészeken is, ám van egy lényeges különbség. Ma már több ezer kozmetikai termék segíthet abban, hogy sokáig megőrizd fiatalos külsődet, de mi a helyzet a belső szépségeddel? És most nem a személyiségedre, a kisugárzásodra gondolunk...IntimThinkstockHány évesen nyúltál magadhoz először? Így hathatott a későbbi szexuális életedrehttp://www.life.hu/intim/20120127-szerelem-szex-parkapcsolat-tanuld-meg-elvezni-a-szexet.htmlA legtöbb nő kamaszkorában szerzi első komolyabb szexuális tapasztalatait. Lássuk, milyen hatással lehet későbbi szexuális életedre a kamaszkori önkielégítés.Intim--Hosszú Katinka és férje, Shane így ünneplik évfordulójukathttp://www.life.hu/intim/20150822-hosszu-katinka-es-shane-tusup-hazassagi-evforduloja.htmlMáltai hosszú hétvégével lepte meg második házassági évfordulójuk alkalmából Hosszú Katinkát férje, Shane Tusup.Intim--Mégsem jó neki Hamilton? Rihanna és Chris Brown újra együtt nyomulnakhttp://www.life.hu/intim/20150822-rihanna-lehet-hogy-kibekul-chris-brownnal.htmlRihannáról és Chris Brownról az a hír járja, hogy ismét együtt vannak.Intim--Hogy csókolnak az indonézek, a spanyolok, a törökök vagy az afrikaiak?http://www.life.hu/intim/20150822-csokolozasi-szokasok-a-vilagon.htmlAhány ház, annyi szokás - érvényes a mondás a csókolózásra is. Mindenki csinálja, de mindenki máshogyan és máshol. Eláruljuk, mi a jellemző egyes országokban.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.