Heidi Klum akkor is egy 10-es nő! Szexi videó

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
fehérnemű szexi videó Donald Trump Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ingatlanmágnás tegnap azt nyilatkozta egy magazinnak, hogy a modell már nem igazán számít 10 pontos nőnek az ő listáján. Heidi Klum újabb válaszát láthatjuk Trump kijelentésére.

Donald Trump azóta bizonyára százszor is megbánta a The New York Times-nak tett kijelentését, Heidi Klum azonban nem tágít: újabb szuperszexi videóval bizonyítja, hogy igenis ott a helye a világ legjobb 10 pontos női között. Kattints ide a videóért!

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Heidi egyébként elsősorban a saját tervezésű fehérneműkollekciója kedvéért vonaglik ilyen szexisen, nem a gonosz ingatlanmágnás meggondolatlan kijelentése miatt. Hogy is mondtad, kedves Donald Trump?

Palvin Barbi még férfiingben is nagyon szexihttp://www.life.hu/trend/20150818-palvin-barbi-meg-ferfiingben-is-nagyon-szexi.htmlPalvin Barbara Svédországot is meghódítja. Az Elle magazin címlaplánya lett. Trend--Heidi Klum a karmaival sokkol - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150814-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-olivia-palermo-heidi-klum.htmlImádjuk a szabadon hagyott vállakat, a különleges megoldásokat, de a karmokkal nem tudunk megbékélni. Heidi Klum azonban igen, sőt mi több, egész héten ilyenekkel ékeskedett - a Life.hu heti stílusmustrájában meg is mutatjuk őket!TrendAFPSzexi bikinis testét villantotta meg Pordán Petrahttp://www.life.hu/trend/20150818-pordan-petra-a-music-fm-musorvezetoje-bikinis-testet-villantott.htmlA Music FM műsorvezetője a hűvös időre való tekintettel úgy döntött, felforrósítja a hangulatot, és megmutatja bájait.Trend--Hoppá! Újra fellángolt a szerelem Heidi Klum és Seal között?http://www.life.hu/intim/20150810-heidi-klum-es-seal-talan-ujra-szerelmesek-nyilvanosan-puszizkodtak.htmlA szupermodellt exférjével kapták el a lesifotósok, amint éppen meghitten puszizkodnak. Vajon mit jelenthet ez?Intim--Hosszú lábak, formás csípő: VV Fanni irtó szexi fotón pózolthttp://www.life.hu/intim/20150818-vv-fanni-az-rtl-klub-valovilag-sztarja-irto-szexi-foton-pozolt-es-meztelen-testet-csak-egy-torulkozo.htmlA ValóVilág bongyor hajú üdvöskéjének tökéletes alakját csak egy lenge textil takarta.Intim--Vadul csókolózott 13 évvel fiatalabb pasijával Heidi Klumhttp://www.life.hu/intim/20150729-heidi-klum-vad-csokkal-koszontotte-fiujat-a-szuletesnapjan.htmlA szupermodell a boy toyával nyaral Szardínián, ahol kettesben ünnepelték a fiú 29. születésnapját.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.