Miley Cyrus viselkedésére elfogytak a jelzők: Imitált orál, pucérság és bimbi

Forrás: Instagram/ Miley Cyrus -
Miley Cyrus mellbimbó strandolás kukorica szopás mellbimbó tapasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnőnek nagyon nehéz napja volt, ugyanis rengeteg fontos dolgot kellett elintéznie: leszopott egy kukoricát, meztelenül strandolt, majd kivilágította mellbimbóit. 

A hónaljgyantázó Miley újabb nehéz napon van túl. A híresség kukorica szopogatással indított, majd meztelenül pózolt egyet a tengerparton.

Forrás: Instagram/ Miley Cyrus

A strandolós képet földöntúli kreativitásával tette még csodálatosabbá. Mellei helyén így egy gyémántfogsort, puncija helyén egy dús hajba rekedt fésűt láthatunk.

Forrás: Instagram/ Miley Cyrus

A nap végére már csak egy dolog maradt hátra, feltenni legújabb, hightechre felfejlesztett kedvenc kiegészítőjét: egy ledfényben izzó bimbitapaszt.

Forrás: Instagram/ Miley Cyrus

Micsoda termékeny nap!

Néha kell, hogy fájjon! Az élet útjelző táblái megmutatják, jó irányba haladunk-ehttp://www.life.hu/intim/20150720-pilat-gabor-szerint-hibakra-konfliktusokra-kudarcokra-es-betegsegekre-is-szukseg-van.htmlA tudomány nem fedezett még fel semmilyen védőoltást, ami megvédene minket saját magunktól.IntimThinkstockCindy Crawford csupasz mellekkel mászkál az erdőbenhttp://www.life.hu/intim/20150724-cindy-crawford-csupasz-mellel-maszkal-az-erdoben-a-csaladi-nyaralason.htmlA szupermodell meghitt családi nyaraláson pihen a napokban. Az idilli környezetben Cindy Crawford szívesen mászkál lenge cuccban, vagy akár toplessben is.Intim--Zimány Linda végtelen lábain még a napfény is fényesebben csillan meghttp://www.life.hu/intim/20150724-zimany-linda-modell-vegtelen-labakat-villantott.htmlA gyönyörű modell tegnap a hálószobáját, ma pedig végtelen lábait villantotta meg. IntimOrigoWow! Összejött a Bosszúállók két sztárja!http://www.life.hu/intim/20150724-osszejott-a-bosszuallok-ket-sztarja-elizabeth-olsen-es-tom-hiddleston.htmlMost már biztos: egymásba szeretett a Marvel-univerzum két sztárja, Elizabeth Olsen és Tom Hiddleston. Intim--Rendőrök szakították meg a sikítozós szexethttp://www.life.hu/intim/20150724-rendorok-szakitottak-meg-a-sikitozos-szexet.htmlKözel háromnegyed óráig sikítozott egy 20 éves lány szex közben, a szomszédok azt hitték, valami baj van, és rendőröket hívtak.IntimThinkstockVoksán Virág fenekét sosem láthattad ilyen közelről – Fotó!http://www.life.hu/intim/20150724-voksan-virag-feneket-meg-sosem-lathattuk-ilyen-kozelrol-foto.htmlElképesztően szexi fotót töltött fel magáról Voksán Virág. A DJ rendszeresen lepi meg a rajongóit villantós képekkel, de most nagyon közelről vehettük szemügyre az egyik testrészét.IntimFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.