Intim képet készített Behati Prinsloo: Vajon az Adam Levine mellette a kádban?

Forrás: Instagram/behatiprinsloo -
Behati Prinsloo Adam Levine Maroon 5
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adam Levine neje, Behati Prinsloo habos-babos, kádas képet posztolt közösségi oldalára.

Igazán intim fotót tett közzé a dögös modell, aki legutóbb őrületes belfit lőtt a popsijáról. Akkor lehetne ez még csodálatosabb, ha biztosak lehetnénk benne, hogy mellette férjura csücsül a vízben. Szerintetek?

Forrás: Instagram/behatiprinsloo

A bugyimodellek simán járkálhatnak igénytelenül?

A világ legjobb pasijának többször megválasztott Adam Levine felesége angyalszárnyakkal tökéletes megjelenésű, viszont többször láthattuk már, hogy smink nélkül átlagosabb, mint bármelyik lány a sarki közértben. Legutóbb újra megmutatta.
Debreczeni Zita és Gianni Rómában: Végre egy magyar sztárpár, akik nem a Soundra mentekhttp://www.life.hu/intim/20150710-debreczeni-zita-es-gianni-romaban-vegre-egy-magyar-sztarpar-akik-nem-a-soundra-mentek.htmlKijelenthetjük, hogy Zita és Gianni őrülten jófejek. Amíg ugyanis a teljes magyar celebvilág a Balaton Soundon csapatja, addig ők kettecskén romantikáznak az olasz fővárosban.Intim--Azért akarod birtokolni a társad, mert nem bízol benne?http://www.life.hu/intim/20150705-pilat-gabor-azert-akarod-birtokolni-a-tarsad-mert-nem-bizol-benne.html"A börtön ablakába soha nem süt be a nap...", csakhogy nagyon sokszor önként, a saját börtönünkbe zárjuk be magunkat. Az egyik ilyen cellába vezető egyirányú út a partnered birtoklása.IntimThinkstock"Shakira és én" - Gerard Piqué paradicsomi fotót posztolthttp://www.life.hu/intim/20150710-shakira-kedvese-gerard-pique-nyaralos-fotot-posztolt.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy a Barcelona szexi védője egy igazán vicces fickó, de most újra bebizonyította, hogy milyen jó a humora.IntimOrigoDobó Kata kislánya miatt nem költözik össze Anger Zsolttalhttp://www.life.hu/intim/20150710-dobo-kata-es-anger-zsolt-a-szineszno-kislanya-miatt-nem-koltoznek-ossze.htmlMint ismeretes, a szépséges színésznő csodás szerelemben él Anger Zsolttal, egyelőre azonban úgy tűnik, nem költöznek össze.IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu"Holnaptól megváltozom, kérlek, higgy nekem!" http://www.life.hu/intim/20150705-pilat-gabor-ha-hazaig-kovetsz-egy-lovat-akkor-meglatod-hogy-a-szulei-is-lovak-voltak.htmlIgazán jó halászlevet a halászcsárdában kapsz, igazán rossz szendvicset pedig az utasellátó lepukkant büféjében. Megpróbálkozhatsz egy hangzatos elnevezésű steakkel a középszerű kisvendéglőben, de nagy valószínűséggel csalódni fogsz. Én legalábbis legtöbbször így jártam. Azt rendeld inkább egy steakhouse-ban.IntimThinkstock24 óra a szenvedély jegyében - Egy szerelmes nyári nap forgatókönyvehttp://www.life.hu/intim/20150705-24-ora-a-szenvedely-jegyeben-egy-szerelmes-nyari-nap-forgatokonyve.htmlAz előrejelzések szerint a következő hetekben egyre melegebb időre számíthatunk, de nem csak a hőmérő higanyszála kúszik egyre feljebb. A napsütés a libidóra is csodás hatással van, használd ki te is ezeket a meleg hónapokat arra, hogy kissé felturbózd a szexuális életedet. Összeállítottuk a következő szabadnapotok forgatókönyvét, ami segíthet feléleszteni a köztetek izzó szikrát, és talán még fényesebben fog ragyogni, mint előtte.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.