Ő lenne Paris Hilton jövendőbelije? Már a szüleinek is bemutatta!

Forrás: Instagram/Paris Hilton -
esküvő barát Paris Hilton Nicky Hilton menyasszony szerelem örökösnő szállodalánc bemutatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint egyre komolyodik a dolog Paris Hilton és párja, Thomas Gross között.

Soha nem volt még ennyire boldog Paris Hilton

- állítják a szállodalánc-örökösnő közeli barátai. A 34 éves híresség, aki jelenleg dj-ként járja a világot, a 39 éves svájci üzletemberrel, Thomas Gross-szal randevúzik mostanában.

Forrás: Instagram/Paris Hilton

Ha hinni lehet a gerlepár közeli forrásainak, még az is lehet, hogy hamarosan nővére, Nicky nyomdokaiba lép a 34 éves milliomoscsemete.

Paris Hiltonon volt már jegygyűrű, de végül nem vették el

Talán most végre sikerült az Paris Hiltonnak, ami eddig nem: 2005-ben ugyanis még úgy festett, hogy Paris Lastis oltár elé vezeti az örökösnőt, ám lelkesedése alábbhagyott, és kihátrált a kapcsolatból. Nem ő az egyedüli, aki így járt a sztárvilágban - a Life.hu cikkéért kattints ide!
Letartóztatták Paris Hilton 21 éves öccséthttp://www.life.hu/news/20150623-letartoztattak-es-hazi-orizetben-tartjak-paris-hilton-occset-conrad-hiltont.htmlNem sokkal azután tört be exbarátnője otthonába Conrad Hilton, hogy a lány távoltartási végzést kért ellene. Az örököst most házi őrizetben tartják.News--Paris Hilton durva átverés áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20150701-paris-hilton-beperli-az-ot-atvero-musor-keszitoit.htmlA celebnő az egyiptomi Kész átverés show legújabb epizódjában szerepelt, ahol nagyon csúnyán megszívatták.TV + Sztárok--Még mindig brutáldögös Paris Hilton: Fehérneműs képet posztolthttp://www.life.hu/trend/20150321-meg-mindig-brutaldogos-paris-hilton-fehernemus-kepet-posztolt-az-instagramjara.htmlParis Hilton, aki korábban egy nyitott köntösben mutatta meg új, látszólag sokkal nagyobb melleit, most ismét dögös fotót posztolt magáról.Trend--Ez bizony randiest volt! Újra együtt Jennifer Lawrence és Chris Martinhttp://www.life.hu/intim/20150707-chris-martin-es-jennifer-lawrence-ujra-egyutt-toltotte-a-hetvegen.htmlÚjra együtt a sztárpár! Egy szemtanú szerint kéz a kézben sétálgatott a hétvégén a zenész és a színésznő.IntimOrigoVégül is kipucolta Kim Kardashian Paris Hilton WC-jét?http://www.life.hu/news/20150409-kim-kardashian-kipucolta-paris-hilton-wcjet.htmlKim Kardashiant, mielőtt a világ egyik leghíresebb celebjévé vált volna, Paris Hilton ugráltatta a reality műsorában. Az internet pedig szereti újra és újra felkapni a popókirálynő pályájának ezt a sanyarú kezdetét.News--Ilyenek a hétköznapok Debreczeni Zitával - Őszintén vallott szerelmükről Giannihttp://www.life.hu/intim/20150703-gianni-oszinten-vallott-debreczeni-zitarol-es-hetkoznapjaikrol-a-volt-fesztivalon.htmlKi gondolta volna, hogy a modellből lett fotós főz, mos és vasal étteremtulajdonos kedvesére?IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.