Megdöbbentő családi titok! John Lennon kegyetlenül bánt feleségével

Forrás: MTI/AP/Victor Boynton -
John Lennon Beatles feleség válás ütés szerelem bántalmazás Yoko Ono kegyetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem gondolta volna a hippi John Lennonról, hogy ennyire kegyetlen is tudott lenni – főleg egy nővel! A nemrég napvilágot látott, szaftos pletyka szerint az énekes többször verte és féltékenységi rohamaival kínozta egykori feleségét. 

A Beatles együttes frontembere egy liverpooli iskolában, 17 évesen ismerkedett meg Cynthiával, akivel később szerelembe estek. A kapcsolatukat azonban beárnyékolták Lennon féltékenységi rohamai, aki nem csak üvöltözött a lánnyal, hanem, ahogyan azt később be is vallotta, ha úgy adódott, megütötte – olvasható a Best magazinban.

John Lennon és első felesége Cynthia Forrás: MTI/AP/Victor Boynton

„Fiatalon nagyon kegyetlenül bántam a nőkkel, szégyellem, de vertem is őket. Csak akkor változtam meg, amikor találkoztam Yokóval" – mondta akkor a zenész.

Cynthia egy gyermekkel is megajándékozta a zenészt, aki a házasságuk alatt végig csalta őt. Frigyüknek azonban csak akkor fellegzett be végleg, amikor a zenész megismerte Yoko Onót. A két nő egyébként a zenész halála után jó viszonyt ápolt. Cynthia a múlt héten, 75 évesen halt meg, temetésén pedig Yokó is búcsúbeszédet mondott.

Liptai Claudia: "Úgy tűnik, engem nem lehet elfelejteni" http://www.life.hu/intim/20150410-liptai-claudia-a-ferfiakhoz-fuzodo-viszonyarol-meselt.html Liptai Claudia sok férfi számára a végzet asszonyát testesíti meg, most pedig az is kiderült, hogy exei is nehezen válnak meg tőle, többen még a szakítás után is hívogatják és arra kérik, kezdjék újra. Intim Origo Amikor az óvszer is csak 70%-ban véd: veled is megtörténhet! http://www.life.hu/intim/20150409-aprilis-10-e-a-nemzeti-rakellenes-nap-magyarorszagon-ahol-a-megelozheto-raktipusok-olnek.html Tudtad, hogy a rákos megbetegedések felelősek Magyarországon az összes haláleset negyedéért? Hogy a lakosságszámhoz mérten több áldozatot szednek nálunk, mint a világ bármely más országában? Hogy a méhnyakrák a 45 év alatti nők körében a második leggyakoribb daganattípus? És hogy a HPV-től az óvszer is csak 70 százalékban nyújt védelmet? Erre hívja fel a figyelmet a Szülészeti-Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaság április 10-én, a nemzeti rákellenes napon. Intim -- Gáspár Laci megbékélt exfeleségeivel http://www.life.hu/intim/20150409-gaspar-laci-enekes-megbekelt-exfelesegeivel-aki-vegre-elfogadtak-uj-parjat-nikit.html Nehezen fogadták el Gáspár Laci volt feleségei új párját, Nikit, a féltékenykedés azonban a múlté. Intim -- Micsoda férfi! Brad Pitt mostanáig ápolta Angelina Jolie-t http://www.life.hu/intim/20150409-brad-pitt-angelina-jolie-apolasa-utan-visszatert-uj-filmje-forgatasahoz.html Brad Pitt tényleg mindenben támogatja Angelina Jolie-t. Akkor is mellette állt, amikor a színésznő nemrégiben a petefészkét is eltávolíttatta, sőt, az egész gyógyulási folyamatot együtt csinálták végig. Intim -- Eláruljuk, mit kell még tudnod a szexről http://www.life.hu/intim/20150408-tippek-a-jo-szexhez.html Ráférne egy kis átalakítás a szexuális életedre? Íme néhány információ, melynek segítségével jobban érezheted magad – és persze a partneredet. Intim Thinkstock Iszak Eszti és Dobrády Ákos Szicíliában romantikáznak http://www.life.hu/intim/20150408-iszak-eszti-musorvezeto-es-parja-dobrady-akos-zenesz-olaszorszagban-szicilia-szigeten-romantikaznak.html A szőke műsorvezető és párja, Dobrády Ákos romantikus kalandba vágtak bele Olaszország legszebb szigetén. Intim --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.