Sosem látott fotók a Kennedy-esküvőről

Forrás: Northfoto -
esküvő Jackie Kennedy fotó John F. Kennedy fotós fényképész képek elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig még nem látott képek kerültek elő a legendás elnöki pár menyegzőjéről, amelyeket egy tartalék fotós készített az 1953-as szertartáson.

Az akkor még szenátor John F. Kennedy és Jacqueline Bouvier 1953. szeptember 12-én tartott esküvője igazi világszenzációnak számított.

Forrás: Northfoto

Az eddig ismert fotók mellett most a lakodalom egy másik fotósának, Arthur Borges képei is nyilvánosság elé kerültek.

Forrás: Northfoto

A fényképész feladata mindössze arra a rövid időszakra korlátozódott, amíg a hivatalos fotós, Lisa Larsen filmet cserélt a gépében – ez idő alatt Borges-nak kellett fotóznia az ifjú párt. A felvételek eddig nem kerültek nyilvánosság elé, Borges halála után azonban családja árverezésre bocsátotta a képeket.

Melyik az igazi Jackie Kennedy?

"Megadta az embereknek azt, aminek mindig is híján voltak: a fenséget." Stílusos, kifinomult, arisztokratikus nő volt Jackie Kennedy, 5 névvel, 3 élettel - Takács Nóra, a Life.hu sztárszerzőjének írását az egykori amerikai first ladyről ide kattintva olvashatod el.
A tragikus sorsú John F. Kennedy-re emlékezünk http://www.life.hu/galeria/20131121-a-meggyilkolt-john-f-kennedy-volt-amerikai-elnokre-emlekezunk.html John Fitzgerald Kennedy-t, az Egyesült Államok 35. elnökét 1963. november 22-én Dallasban halálos lövés ért. A gyilkosság egyike azoknak a rejtélyes ügyeknek, amelyeknél tudjuk - vagy tudni véljük - ki a gyilkos, csak nem hisszük el, nem publikus, vagy nincs hivatalosan megerősítve - egyszóval tudjuk, de mégsem tudjuk. A történet felidézésével és képgalériával emlékezünk a tragikusan fiatalon elhunyt elnökre. Galéria Aki megjövendölte a Kennedy-gyilkosságot - Jeane Dixon, a Fehér Ház jósnője http://www.life.hu/horoszkop/20121009-jeane-dixon-a-feher-haz-josnoje.html Azt gondolnánk, hogy az ezotériának nincs helye a Fehér Ház falai között, a valóság azonban az, hogy az Egyesült Államok több elnöke is igénybe vette asztrológusok, jósok és médiumok segítségét. Nem egy döntést hoztak meg az ő befolyásuknak köszönhetően, és nem egy megállapodást írtak alá az általuk javasolt időpontban. Az egyik leghíresebb jósnő, aki több elnökhöz is bejáratos volt, Jeane Dixon, aki állítólag a Kennedy-gyilkosságot is megjósolta. Horoszkóp Kim Kardashianná sminkeli magát egy férfi - hihetetlen átalakulás! http://www.life.hu/trend/20141008-paolo-ballesteros-filippino-musorvezeto-hollywoodi-hiressegekke-sminkeli-magat.html A filippínó műsorvezető, Paolo Ballesteros csupán arcfestéket használ, hogy hollywoodi celebekké varázsolja magát. Trend Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.