Kiderült, kinek csapja most a szelet Orlando Bloom

virág párkapcsolat A Wall Street farkasa plüssmaci Miranda Kerr üzenet Orlando Bloom Margot Robbie A Gyűrűk Ura udvarlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Margot Robbie-t szemelte ki magának A Gyűrűk Ura sztárja, és az sem zavarja, hogy a színésznőnek épp van barátja. Ajjaj.

Immár egy éve, hogy Orlando Bloom és szupermodell exfelesége, Miranda Kerr úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A Gyűrűk Ura színészét azóta szóba hozták a hamvas Selena Gomezzel, pár hónappal később azonban a hírek szerint már a 20 éves modellel, Lykke Glommennel randevúzgatott.

Forrás: AFP

Ha volt is bármi alapja ezen kapcsolatoknak, már rég vége: Orli már rég más hölgynek csapja a szelet. Nevezetesen A Wall Street farkasa sztárjának, Margot Robbie-nak, akit állítólag a szerelmes üzeneteken kívül virágokkal és plüssmacikkal bombáz folyamatosan.

Mielőtt azonban végképp elolvadnánk, hozzátennénk: Margot jelenleg párkapcsolatban él a rendezőasszisztensként ténykedő Tom Ackerley-vel. A 24 éves színésznő számára azonban a hírek szerint abszolút nem közömbös a Legolas karakterét alakító sztár, akit Leonardo DiCaprio mutatott be neki, ám Tom miatt mégsem szeretne többet tőle. Orlando azonban nem tágít és továbbra is kitartóan ostromolja Margot-t.

A legmeglepőbb sztárválások

Mindenkit váratlanul ért, amikor az álompárnak kikiáltott Miranda Kerr és Orlando Bloom bejelentették válásukat. Nem ők az egyedüliek, akik hozzájuk hasonlóan véget vetettek házasságuknak: a tavalyi év legemlékezetesebb szakításait ITT foglaltuk össze.
Pazar óceáni vityillót vett Miranda Kerr szupermodellhttp://www.life.hu/csalad/20140808-miranda-kerr-szupermodell-malibun-vett-egy-pazar-oceanra-nezo-hazat.htmlA nemrég elvált Miranda Kerr Malibun vásárolt egy varázslatos, óceánra néző otthont. Mutatjuk az irigylésre méltó házikót.Család--Michael Douglas és Orlando Bloom Prágában forgat novemberbenhttp://www.life.hu/kult/20140922-michael-douglas-szinesz-es-orlando-bloom-szinesz-pragaban-forgat-novemberben.htmlMichael Douglas és Orlando Bloom részvételével novemberben kezdődik Prágában az Unlocked című amerikai bűnügyi film forgatása.KultAFPCipőbakizott Margot Robbiehttp://www.life.hu/trend/20140113-margot-robbie-ausztral-szineszno-tobb-szammal-nagyobb-christian-louboutin-cipoben-a-golden.htmlCsoda, hogy nem történt egy Jennifer Lawrence-féle esés az idei Golden Globe díjátadóján.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.