Robert Pattinson Kristen Stewart Alkonyat botrány Hófehér és a vadász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristen Stewart igen kínos helyzetbe került, mert kedvese mellett összejött egy nős édesapával. Az affér miatt könnyen vége lehet Kristen és Robert Pattinson románcának.
,,Kristen totálisan kiborult. Hatalmas hiba volt, ezt ő is tudja. De nem voltak szeretők, csak flörtöltek a forgatás alatt, és túl messzire mentek. Kristen nem akart bántani senkit, egyszerűen csak ő is ember, akinek vannak néha ballépései"

Forrás: Us Weekly, AFP
Forrás: Us Weekly, AFP

A botrány kirobbanása után Kristen a következőket nyilatkozta: ,,Mélységesen sajnálom, hogy fájdalmat okoztam azoknak, akik szeretnek és közel állnak hozzám. Ez a ballépésem veszélyezteti a kapcsolatomat azzal a személlyel, aki számomra az egész világon a legfontosabb: Rob. Szeretem őt, iszonyatosan szeretem, és a bocsánatáért esedezem" - nyilatkozta a színésznő néhány órával ezelőtt. Bennfentesek szerint Robert Pattinsont sokként érte a hír, és még ő maga sem tudja, hogyan tovább...

Átalakítunk! Megfiatalodott és ellenállhatatlan lett Gizus! Kattints a képekért!


Modern Casanovák, akik nők ezreivel bújtak ágybahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120724-szerelem-szex-parkapcsolat-modern-casanovak-akik-nok.htmlSzexkemping, avagy gyönyör a sátorban - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120724-szerelem-parkapcsolat-szexcamping-avagy-szex-a-satorban-.htmlSzexi videó: Penélope Cruz megcsókolta a húgát (18+)http://www.life.hu/szeress/20120724-szexi-video-penelope-cruz-megcsokolta-a-hugat.htmlKissenger: virtuális ajkak távszerelemhezhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20120724-szerelem-parkapcsolat-kissenger-virtualis-ajkak-tavszerelemhez.html"Jó szex nélkül nincs jó házasság" - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120723-szex-szerelem-parkapcsolat-jo-szex-nelkul-nincs-jo-hazassag.htmlVége a találgatásoknak - Leleplezték az álompárthttp://www.life.hu/szeress/20120723-mila-kunis-es-ashton-kutcher-csokolozott-a-forgatas-szuneteben.html"Én egyenesen utálok szexelni" - Gyönyör nélkül is lehet szép az élet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120720-szex-szexualitas-parkapcsolat-szex-nelkul-is-lehet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.