asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek számára a hétvége felfokozott hangulatban telik, rendezik környezetüket, de mások lelkével is törődnek majd. Az Oroszlánoknak ki kell próbálniuk magukat ismeretlen területeken, a Mérlegeknek pedig sok felismerésben lehet részük, ne féljenek szembenézni a valósággal. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ezen a hétvégén az anyagiak kapnak kiemelt szerepet - pedig ezt a hátad közepére sem kívánod. Tényleg érdemes átgondolnod számos dolgot, de bármiben is kelljen fontos döntést hoznod, végül jól fogsz választani. Ha el kell engedned valamit, hát tedd meg. Ha adásvétel előtt állsz, a szerződéskötéshez kiválóak ezek a napok, vagy legalább a szóbeli megállapodást meg tudod ejteni. Hitelfelvétel esetén is rálelhetsz egy remek lehetőségre. Új pénzforrásokat fedezhetsz fel, de akár döntést hozhatsz egy új vállalkozás indításával, vagy más jellegű befektetéssel összefüggésben. Nem utolsó sorban szombat este ereszd el magadat!

Bika

Általában nehezen viseled az egyedüllétet, de ezen a hétvégén tudatosan keresed ennek lehetőségét, mert gondolkodni szeretnél, tervezni a közeli és távoli jövőt. Ez egy jó választás, ugyanis a Szaturnusz kedvez az őszinteségnek, amit elsősorban saját magad irányába kell biztosítanod. Ezután jöhet akár a bocsánatkérés, a kedveskedés, a jó cselekedetek sokasága. A jövő formálása mellett azzal is tisztában vagy, hogy rengeteg apróságot kell otthon elrendezned, többek közt ilyen a takarítás, mosás, vasalás, és ahogy a lakást szépen felszabadítod a rumli terhe alól, úgy a gondolataid is szárnyakat kapnak, és kiváló ötleteid támadnak.

Ikrek

Egész hétvégén felfokozott lesz a hangulatod, tüsténkedsz, sürögsz és forogsz, folyamatosan alakítod a környezetedet, ápolod az emberek lelkét, összeütsz valami finomat a konyhában és mások kedvét keresed. Minden javaslatra van neked is egy remek javaslatod, és alapvető szempont lesz, hogy másoknak lelki támaszt nyújts. Sok furcsa érzés kering a fejedben és a lelkedben, melyek szép lassan érdekes tervekké formálódnak. Amit viszont feltétlenül kerülj el az az, hogy ne bízz meg túlzottan másokban, különösen akkor ne, ha már okoztak neked kárt.

Rák

Anyagi jellegű feladatokat is meg kell oldanod ezen a hétvégén? Vagy egyszerűen csak dönteni kellene egy befektetésről, pénzkiadásról, és nem érzed biztosnak a helyzetedet? Kétségek gyötörnek? Nos, azt bátran leszögezhetjük, hogy messze nem olyan nagy a gond, mint amilyennek elsőre tűnik, csupán egyszer kellene leülnöd, s alaposan átgondolnod a bevételeket, kiadásokat. Ezen a két napon az égi konstellációk segítik a tisztánlátást, kedveznek a hosszú távú döntések meghozatalának. Ne kérj másoktól tanácsot, mert azzal csak ismét elbizonytalanodhatsz. Önmagadra figyelj, értelmezd a jeleket, amik legbelülről érkeznek.

Oroszlán

Váratlan gyorsasággal indulnak meg különféle változások az életedben - igen, épp ezen a hétégén. Eleinte kapkodnod kell a fejedet, hogy követni tudd a történéseket. Leginkább olyan dolgokat fogsz tapasztalni, amik elengedéssel, lezárással függenek össze. Ez java részt a fogyó hold hatása! Engedd, hogy a dolgok megtörténjenek, így gyorsan meg tudsz újulni, a terheidet pedig le tudod rakni. Az égiek szeretnének rávenni arra, hogy ami mostanában csak nyűg volt a nyakadon, azt hagyd magad mögött – ez felszabadító érzés lesz. Keress új utakat, ismeretlen lehetőségeket, próbáld ki magad teljesen ismeretlen területeken.

Szűz

Egy kellemetlen hír érkezhet hozzád, s adódhat olyan pillanat, amikor kedvetlenné, lehangolttá válsz, mert túl sok lesz a kétely, s az aktuális kérdésekre nem érkeznek bíztató válaszok. Hogyan kellene cselekedni? Szerencsére a Merkúr és a Vénusz utat mutatnak, erővel töltenek fel szombat délutánra, így végül egy láthatatlan erő segítségével megújulsz és ismét az életvidám oldaladat mutatod a világnak. Jó lesz a vasárnap, mert ennek estéjére magad is látni fogod, hogy az átmeneti gondok milyen könnyen megoldódtak. A környezetedben élők a segítségedre sietnek, ha erre szükséged van, merj kérni, kérdezni!

Mérleg

Meglepően sok felismerésben lehet részed, ne félj szembenézni a valósággal, még ha bizonyos részletei fájdalmat is okoznak számodra. Egyetlen igazán fontos tennivalód akad a pihenésen túl! Figyeld a körülötted zajló eseményeket, fogadd el bárki közeledését, emellett pedig próbáld megérteni, mi és miért történik úgy, ahogy. Ezen tapasztalatokból tudsz a legtöbbet okulni. Ne félj az új élményektől, merj ismeretlen utat felfedezni és új dolgokat kipróbálni. Eleinte úgy érezheted, bár ne tudtál volna bizonyos dolgokról, aztán persze fény derül arra, hogy mégis érdemes volt velük foglalkozni, sőt, akár el is mélyedni bennük.

Skorpió

Ezen a hétvégén valaki, vagy akár többen is igen magas elvárásokkal rukkolnak elő. Szeretteid, barátaid igényei nem lesznek ínyedre, ugyanakkor mérlegelned kell, mert az ellenállás vitákat eredményezhet! Vajon ők mennyit tesznek érted és a kapcsolatotokért? Mindenki beletesz a közösbe, vagy aránytalannak érzed a befektetett időt és energiát? Okosan gondold át, mely kötelékek érdemlik meg továbbra is a figyelmet, s ennek megfelelően viszonozd a figyelmességeket. Azoknak légy támasza, akik tényleg fontosak neked. Amikor ezen feladatokat kipipálod, jöhetsz te és a hétvégi programok.

Nyilas

Egy régóta húzódó, bonyolult ügy végére érhetsz. Örülj ennek, nagy pillanata ez az idei esztendőnek. Amennyiben nem csak pihenéssel akarod tölteni a hétvégédet, akkor bátran vedd elő függő ügyeidet. A tisztázásra szánj sok időt, ez elsősorban a saját érdeked! Ha sikerül a másik féllel egyezségre jutnod, az sokat segít abban, hogy a lelked békére találjon. Ezután pedig olyan programokon vegyél részt, amiken fel tudsz végre szabadulni a nyomás alól. Jól teszed, ha eleget alszol, sokat pihensz, lógatod a lábaidat, szombat este pedig elmész táncolni. Nem kellene a munkáddal, vagy anyagi gondokkal foglalkoznod!

Bak

Talán elfeledkeztél egy fontos ígéretedről? Sebaj, ami késik, az nem múlik, s bármit pótolhatsz ezen a hétvégén. Indítsd úgy ezt a két napot, hogy picit magadba merülsz, s megtervezed a fontos teendőket és az esetleges programokat. Szánj időt az otthoni feladatokra, de azért ne ess túlzásba! Szerencsére energiából bőven van benned, hát használd! Ahhoz, hogy a lelkiismereted tiszta maradhasson, és jó érzések töltsenek el, teljesíts minden kérést ezen a hétvégén – bárki forduljon hozzád tanácsért, támaszért! Hidd el, hogy pikk-pakk lerendezel minden függőben lévő ügyet, hogy utána bátran belevethesd magad a szórakozás rejtelmeibe.

Vízöntő

Ezen a hétvégén legyél kicsit önző! Azt nézd, mi a jó neked! Elsősorban a saját vágyaidat tartsd szem előtt - most tényleg megengedheted magadnak ezt. Ne hagyj túl sok teret mások akaratának - bulizz, randizz, sportolj, vagy fedezz fel egy új és ismeretlen helyet! Ha pedig valakinek ez nem tetszik, az az ő gondja, nem a tiéd! Alkalmanként szélsőséges leszel, hisz rég nem volt módod arra, hogy túlzásokba ess, légy heves, vehemens, vagy épp romantikus és szenvedélyes. Az adrenalin szinted fokozatosan emelkedik, és semmilyen érdekfeszítő dolog mellett nem fogsz elmenni.

Halak

Ezen a hétvégén jó dolgod lesz. Jobb, mint azt reméled. Minden kedved szerint alakul, sokan keresik a társaságodat, sziporkázol és okos gondolatokkal rukkolsz elő. Könnyed leszel, feszültségektől és problémáktól mentes, szívesen meghallgatod mások gondját, és ha kell, akár a döntőbíró szerepét is magadra vállalod. Mindenkivel megértő leszel, még olyan személyekkel is megtalálod a közös hullámhosszt, akikkel eddig sosem. Ha valakivel régebb óta feszült a viszonyod, most gyorsan és hatékonyan tudjátok közösen rendezni. Felül tudsz emelkedni régi sérelmeiden, vagy akár ronda pletykákon is. Képes leszel új kapcsolatokat létesíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.