Augusztusi szerelmi horoszkóp

2019.08.01. 11:00

A párban élő Bikák a szívügyek terén mozgalmasságra számíthatnak, a páratlanok pedig jobban teszik, ha igent mondanak a meghívásokra, akkor is, ha vannak kétségeik. A páros Oroszlánoknak sok örömben és kényeztetésben lesz részük. A páratlan Skorpiók után pedig vágyakozik valaki. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

 

Kos

Páros: A kételyeidet száműzni kell, ne adj teret a féltékenységnek! Ha késik, ha valamit elfelejt, hát ne kérd számon! A megkérdőjelezés bántó lehet, és akár szakításhoz is vezethet. Ne vitázz, és ne követelőzz, élj vele békében! Inkább a jó kommunikációra és az eszmecserékre törekedj.
Páratlan: A szerelem nem egy reménytelen vágy, hanem lehetőség, ami augusztusban meg is érkezik. Akár két vagy három érdeklődő is somfordálhat körülötted. Végül egy marad a porondon, olyasvalaki, akit talán régóta ismersz, ám most a legjobb oldalát mutatja meg neked.

Bika

Páros: Szívügyeid terén nagy mozgalmasság várható, és úgy tűnhet, némi bonyodalomra is számítanod kell. Alkalmanként azt érzed, csupán külső szemlélője leszel a saját életednek, nem pedig a főszereplője. Ahhoz, hogy rendet tégy, őszintének kell lenned a kedveseddel, és neki is veled...
Páratlan: A vágyott partnert szokatlan helyen, fura körülmények között ismerheted meg. Mondj igent minden meghívásra, akkor is, ha vannak kétségeid. Egy közlekedési eszköz is helyet adhat az ismerkedésnek. Gyorsan ráérzel, hogy ki az, aki minden tulajdonsággal rendelkezik, amire vágysz.

Ikrek

Páros: Mindent egybevetve jól és biztonságban érezheted magadat a kedvesed mellett. A szeretet, a figyelem és az odaadás kölcsönös, repkedni tudsz ebben a rózsaszín felhőben. Mindig mindent adj vissza, amit kapsz, így lesz a mérleg nyelve kiegyensúlyozva.
Páratlan: A négy fal biztonsága nem hoz szerelmet, de még izgalmat sem. Mozdulj ki a kényelmi zónából, így a magányt lecserélheted egy hús-vér emberre. A szerelmet neked kell keresned, próbálj ki szokatlan módszereket és helyszíneket az ismerkedéshez.

Rák

Páros: Augusztus remek időszakot kínál a szerelem elmélyüléséhez, vallomásokhoz, elköteleződéshez. A körülmények idilliek, jól vagy, és kedvesed sem panaszkodik. Azért, hogy őt boldoggá teszed, nagyon hálás lesz. A harmónia megteremtése mindkét fél feladata.
Páratlan: Flörtre és randikra bőven adódik hely és idő – ugye benne vagy ellenállás helyett? Megtörténhet, hogy egyéjszakás kalandba bonyolódsz, de ne bánd, az élmény megismételhetetlen lesz. Azt tedd, amihez kedved van, ne foglalkozz mások véleményével!

Oroszlán

Páros: Szívügyek terén minden adott az elégedettséghez. A boldogság megélésének kedvesed is örül, és sokat tesz azért, hogy mosolyt lásson az arcodon. Sok örömben és kényeztetésben lesz részed, hát viszonozd! Fontos döntéseket hoztok, amelyek tartós elkötelezettséget jeleznek.
Páratlan: Egyedüllét helyett cél a szerelem és a szenvedély! Légy bátor Oroszlán! Vállalj kockázatot, és extra gyorsasággal találsz rá a vágyott partnerre. Valószínűleg fura helyen, váratlan pillanatban, különleges körülmények között ismered meg. A nagy Ő más lesz, mint a vágyott ideálod.

""
Szűz

Páros: Mindegy, hová szeretnél eljutni, nyaralni vagy egy feladatot megoldani... a te elégedettséged és boldogságod stabil. A Vénusz kedvező hatásával az elkötelezettséged és az odaadásod viszonzásra lel kedvesed által. Bármi megeshet! Lánykérés, esküvő, közös otthon.
Páratlan: A Szaturnusz nem tűri tovább azt, hogy otthon ücsörögj, és várj a csodára. Nem kímél, és ha kell, akkor házhoz küldi a szerelmet, akár egy pizzafutár képében. Merj kimozdulni a megszokott közegből, a világban sok olyan hely van, ahol rálelhetsz a társadra. Formáld át az igényeidet, és meglepetésben lesz részed...

Mérleg

Páros: Sok örömben volt részed a nyár eddigi részében - némi bonyodalom társaságában. Augusztus hava minden függő ügyre kínál megoldást, úgyhogy bátran kérdezd meg a kedvedet, mit szeretne, mi hiányzik neki, így pedig sok érzelemmel és romantikával fűszerezhetitek a mindennapokat.
Páratlan: A nyár eddigi részében nem érkezett meg a nagy Ő? Hirtelen fordulhat a kocka, és jó eséllyel erőlködés nélkül sétál be életedbe a szerelem. Megeshet, hogy egyszerre két ember kopogtat az ajtódon – ám a döntés a tiéd! Jön, lát és győz! Csak hagyd magadat szeretni.

Skorpió

Páros: Kételyek terhelik a mindennapokat? Miben vagy bizonytalan? Féltékenykedés és kétségek helyett kérdezd meg a kedvesedet, minden rendben van-e! Felesleges stresszeléssel sokat árthatsz a kapcsolatodnak. Ideje rendezni a nézeteltéréseket, és meghatározni a közös jövőképet.
Páratlan: Úgy véled, régi sérelmeid miatt jobb a békesség, azaz elutasítasz minden közeledést? Kár lenne! Ez a döntés hibás! Nem célszerű a sztereotípiák miatt mindenkit egy kalap alá venni! Menj társaságba, mutasd meg magadat, légy vonzó. Van, aki utánad vágyakozik...

Nyilas

Páros: Érdemes eltűnődni a közelmúlt eseményein. Próbáld átformálni a gondolataidat, a reakcióidat, rendezd a céljaidat, csökkentsd az elvárásokat. Ezekkel mind-mind jobbá teheted a szerelmi életedet. Módosítások nélkül nem fogtok tudni egyről a kettőre lépni.
Páratlan: Az esélyeid száma megtöbbszöröződik. Meglepően sokan fognak érdeklődést mutatni irántad, de ne kezdj azonnal szelektálni! Menj randizni, ismerkedj meg mindenkivel, csak így fogsz tudni jó döntést hozni. Láss világot, élj, ismerkedj, és az eredmény garantált!

Bak

Páros: Ne csak kedvesedben keress hibákat! Ne csak tőle várj válaszokat! Légy jelen te is a kapcsolatban - teljesen, ne csak részben! Ha pár szál összegabalyodik, azt ketten, közösen bogozzátok ki. 20-a környékén tisztázd azt, kell-e neked ez a kapcsolat! Igen? Akkor tegyél érte!
Páratlan: A magányos időszak lezárása közel van, akár már augusztus első felében is drámai változások emelhetnek a magasba. A kedélyállapotod remek, ezt sokan észreveszik. Mondj igent minden randira, a szerelem több formában környékez meg téged. A fontos dolgokat belül keresd, ne kívül.

Vízöntő

Páros: Döcögött pár dolog júliusban? Hát most változnak a körülmények, kapcsolatod új erőre kap. Az esetleges problémák könnyen rendezhetők, mindkét fél nyitott a megoldásokra. Ez nagy ajándék, légy hálás! Párod a tenyerén fog hordozni, viszonozd ezt szerelemmel.
Páratlan: A magány szó törlésre vár. Ki otthonról! A szabadba, egy buliba, társaságba! Menj ismeretlenek közé, vakrandira, szokatlan helyekre. Fordítsd ki a világot a négy sarkából, szemelj ki valakit, aztán bátran kezdeményezz. Törekvéseid igen gyors viszonzásra találnak.

Halak

Páros: Több vitahelyzet is bonyolíthatja augusztus havát, ám végül a harmónia tartósan megtelepszik az életetekben. Ha valami nagyon problémás, azt tisztázni tudjátok. Engedd magad szeretni, és viszonozd az odaadást. Hagyd, hogy a partnered a tenyerén hordozzon. Jár neked.
Páratlan: Várod a csodát? Mit jelent számodra a csoda? Egy szerelem megérkezése az lenne? Többszörözd meg a lehetőségeid számát azzal, hogy nem kergetsz valami fura ideát. Minden a kedved szerint alakul, és az, aki kiszemel magának, mindent megtesz azért, hogy elkápráztasson.

ezotériaasztrológiaszerelmi horoszkóp