asztrológia horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikreknek minden körülmény adott lesz, hogy szakmai téren jelentős sikert érjenek el, de az Oroszlánoknak sem lesz okuk panaszra: lendületben lesznek, minden kitűzött feladatot hibátlanul és időben elvégeznek. A Skorpiók számára is mozgalmassággal teli hetet ígérnek az égiek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Úgy érzed, kissé lassan, vagy épp akadozva haladnak a dolgaid? Nos, egy Kosnak ez biztosan rossz hír lehet. Alapvetően a fogyó hold gátol, mert nem segíti a feltöltődést. Könnyebben alakulnak ki környezeteddel vitáid, vagy egyszerűen csak elveszted a fonalat bizonyos témákban. Lelkivilágod érzékeny lesz, mindenre gyorsan reagálsz, és olyasmit is magadra vehetsz, ami nem is neked vagy rólad szól. Még az építő és szépítő kritikát is kétkedve fogadod. Ez a feszültség csütörtökre jelentősen csökken, a legtöbb, amit tehetsz, hogy kitartasz, és megpróbálod megőrizni a nyugalmadat mindvégig. Ezekben a napokban ne kezdj semmi újba, inkább pihenj.

Bika

Nyugtalanság uralkodik el rajtad a hét első felében, alkalmaként figyelmetlen lehetsz, keresed a békét, mégsem leled a helyedet. Ez a változékony hangulat sokszor gátol és kevés kérdésedre kapsz kielégítő választ. Mintha egy hullámvasúton ülnél, amit egyik pillanatban élvezel, ám az ellentétes irány már nem vonz annyira. Akadályok nehezítik utadat, sok tennivalód akad, ugyanakkor ezek csupán egy részével leszel képes végezni, amit csak úgy tudnál kiküszöbölni, ha segítséget kérnél, és találnál is valakit, aki örömmel mutatna neked utat – leginkább egy Vízöntő vagy egy Mérleg lehet az. Ők tele vannak a héten lendülettel, és biztos szívesen adnának belőle neked is.

Ikrek

Senkinek ne hagyd, hogy elállja az utadat! Akadhat valaki, aki megpróbálhat megakadályozni abban, hogy belekezdj egy régóta dédelgetett álom életre keltésében. Érdekessége a mostani hétnek, hogy ellentétben a fogyó holddal, amikor kevésbé jó dolog új fába vágni a fejszédet, neked ez mégis sikerül! Minden körülmény adott ahhoz, hogy szakmai téren jelentős sikert érj el. Különösen akkor igaz ez, ha munkahelyváltáson, másodálláson, esetleg saját vállalkozás indításán töröd a fejedet. Ha anyagiakkal összefüggésben is jelentős döntést kell hoznod, egy percig se halogasd, most biztos, hogy remekül fogsz választani.

Rák

Az égi konstellációk most bonyodalmat és bosszúságot okozhatnak neked, szerda estig nyugtalanság uralja a lelkedet, csaponghatnak a gondolataid, emellett pedig olyan ügyekkel összefüggésben is kételyeid merülhetnek fel, amelyekkel eddig sosem. Ezen a héten szinte minden váratlan esemény és történés zavarni fog, nem találod a helyedet, semmi nem megy úgy, mint a karikacsapás. Maradj nyugodt, uralkodj az indulataidon, ne kapkodj, és ne engedd, hogy semmitmondó ügyek vonják el a figyelmedet a lényeges dolgokról. Amennyiben nem érzed jól magadat a bőrödben, igyekezz eltakarni, különben könnyen megeshet, hogy ellenlábasaid kihasználják átmeneti gyengeségedet.

Oroszlán

Annak ellenére, hogy fogyó hold van, mégis feltölt extra energiákkal, így csütörtökig lendületben leszel, minden kitűzött feladatot hibátlanul és időben elvégzel, élvezni fogod, hogy nem gátolja semmi az utadat. Pénteken vagy épp a hétvégén hirtelen akad valaki, aki el akarja veled hitetni, hogy gyenge vagy, netán alkalmatlan egy konkrét feladat elvégzésére. Ám valójában a saját gyengeségét akarja így palástolni, úgyhogy hagyd faképnél, ne törődj vele! Az átmeneti hangulatingadozás nem tart sokáig, jöhet a jól megérdemelt pihenés. A dicséreteket fogadd örömmel, és légy hálás azért, ha valaki egy különleges ajándékkal vagy egy bölcs iránymutatással ajándékoz meg.

Szűz

Az égi állások lendületbe hoznak, inspirálnak, így nem csoda, ha sok fontos, érdekes és egyben jelentős eseménynek leszel részese. Rengeteg megoldandó feladat sorakozik előtted, ugyanakkor sem munka, sem pedig magánélet terén nem fogsz kudarcot vallani. Az is tény, hogy óriási adag erőre és energiára lesz szükséged a célba éréshez, ám ne sajnáld az időt semmitől! Neked kedvez minden körülmény! Ha kell, kérj segítséget, jól jöhet egy-két jó tanács. A héten kipipált feladatok ugyan nem hoznak azonnali és látványos eredményt, ugyanakkor hosszú távon garantáltan megtérülnek. Számos új ismeretségre is szert tehetsz.

Mérleg

Nem vagy túl kiegyensúlyozott, és ez a hétfőn túl a keddi napot is jellemzi. Alkalmanként inkább úgy érzed, hogy veszítesz a lendületből, pedig mindent megteszel, hogy jó iramban haladj előre. Ne aggódj, ez a nehézkes hatás szerda estére teljesen megszűnik, és visszatalálsz önnön magadhoz. Lelkivilágod kissé sérülékeny lesz, ezért lényeges, hogy ne vegyél semmit személyeskedésnek, és ha mégis sikerül valakinek beletipornia a lelkedbe, akkor erőltess mosolyt az arcodra, és lépj túl a dolgon! Csütörtök reggel úgy ébredsz, mintha meg sem történtek volna az előző napok, minden jó és harmonikus lesz. Ha még nem voltál nyáron vakációzni, épp ideje nekiindulni.

Skorpió

Lendülettel, mozgalmassággal lesz teli ez a hét, ám fel kell arra készülnöd, hogy lazsálásnak, láblógatásnak nincs helye. Kiélezett versenyhelyzettel kell számolnod, ám Skorpióként a legjobbat tudod mindenből kihozni. Folyamatosan ugrásra késznek kell lenned, ha lépést akarsz tartani másokkal vagy épp meg akarsz előzni valakit. Bármi legyen az, amin jelenleg dolgozol, elérheted a célodat, de semmiképpen se taposs át másokon! A sikert úgy is bezsebelheted, ha tisztességesen játszol. Csütörtökön és pénteken adódhatnak vitás helyzetek körülötted, ám fontos, hogy képes légy diplomatikus maradni, és a nehéz helyzeteket inkább humorral kezelni.

Nyilas

Kiemelten jelentős időszak lesz számodra ez a hét, be kell bizonyítanod, hogy sokkal több van benned, mint azt bárki gondolná. Új magokat vetsz, és ezek extra gyorsasággal szökkennek szárba. Így hát ne félj az ismeretlentől, a bizonytalanságtól, a kételyeket űzd messzire. A most induló dolgok alapjaiban változtathatják meg eddigi életedet, anyagi és erkölcsi lehetőségeidet kitágítják. Ne futamodj meg semmilyen kihívás elől, mert sokat tanulhatsz, tapasztalhatsz, és ezeket a jövőben gyorsan kamatoztathatod. Ha most indulsz nyaralni, garantált, hogy remek élményekben lesz részed. Vágj bele olyan kalandokba, amelyektől eddig elzárkóztál.

Bak

Jól érzed magad a bőrödben, a hangulatod emelkedett, sokat mosolyogsz, élvezed a napsütést, a meleget. Hab a tortán, hogy azért is hálás tudsz lenni, ha egy jót beszélgethetsz valakivel. Nem kell túl magasra tenni a lécet, egyszerűen örülj az apróságoknak. Ráadásul ahhoz képest, hogy nyár van, fut a szekered, így szerencsésnek mondhatod magadat. Minden a helyén van, nem kell kapkodni, nem dől össze semmi. Sokszor adódik arra alkalom, hogy megmutasd rejtett képességeidet. Anyagi helyzetedet stabilizálhatod, vagy jelentősen fellendítheted, amennyiben mersz kockázatot vállalni. Új üzleteket, befektetőket szerezhetsz, vagy találhatsz egy merőben más elfoglaltságot, mint amivel eddig foglalkoztál.

Vízöntő

A fülledt idő nem gátol, sőt, mintha épp ösztönözne, hogy magasabbra törj. A nyár ellenére tele vagy erővel, energiával, titkos vágyaidat akarod megvalósítani. A pillanatnyilag adódó lehetőségeket ragadd meg! Ez azért jó taktika, hiszen sok ember vakációzik, vagy épp nincs kedvük meghódítani a világot, így mire észbe kapnának, te már igen messzire jutsz, és egyedül zsebelheted be a dicséreteket, elismeréseket. Persze nem kell túlvállalnod magadat, egy nap neked is 24 órából áll, és fontos a pihenés és a szeretteiddel való kapcsolatok ápolása. Légy merész, de minden lépésedet fontold meg. Csak okosan!

Halak

Rád kevésbé jellemző, hogy kapkodnál és szeleburdi módon törtetnél – ezen a héten mégis taktikát váltasz, és kipróbálod, milyen az, ha spontán döntesz, és jelentős kockázatokat vállalsz. Nyugodtan hagyd ki a megfontoltságot a lépéseid közül, mert nem fogsz tudni rosszul dönteni! Nem kell körültekintőnek vagy precíznek lenned, mert tényleg kiválóan fog működni a hatodik érzéked. Épp ott és épp akkor kapod meg az iránymutatást, amire és ahol szükséged van. Ne mutasd a külvilágnak, mennyire lényeges számodra az a cél, amit el akarsz érni. Terveid, álmaid kizárólag akkor hullhatnak darabokra, ha nem csinálsz semmit, és csak várod a sült galambot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.