asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák előtt mozgalmas hétvége áll, mindkét nap energikus lesz, a Mérlegeknek pedig olyanok lesznek a napjaik, amilyennek szeretnék: minden az elképzeléseik szerint alakul. A Nyilasok számára kedvezőek lesznek az égi hatások, de a Bakok előtt is érdekes, izgalmas napok állnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Vértezd fel magadat minden eshetőségre – bármi megtörténhet! A tervezett programok, találkozók más irányt vehetnek, és talán nem leszel ettől feldobva eleinte. Különösen akkor kell ellentétes történésekre számítanod, ha egyébként nyugalmas hétvégére vágytál. Aztán meglepetés érhet, nem számítasz ilyesmire. Valami megoldódik, egy régóta függőben lévő kérdésre hirtelen meglesz a válasz. Légy mindenre befogadó, így pedig számos ügy pozitív eredményt hoz majd neked! Boldogság áramlik szét benned, javul a kitartásod és nem mellesleg a kreativitásod is, emellett elképesztő ötletekkel rukkolsz elő. Bármit tégy, az a hasznodra lesz!

Bika

Kifejezetten mozgalmas hétvége áll előtted, nagyon energikusnak ígérkezik mindkét nap. Tele leszel pozitív gondolatokkal, kreatív ötletekkel, segítő készséggel. Még a környezetedet is rá tudod arra venni, hogy valósítsatok meg pár be nem tervezett feladatot, programot közösen, hisz az együtt töltött idő örömteli. Nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolni, netán távolra utazni, épp elég a kertben szervezett parti, esetleg egy szombat esti buli megszervezése... A gondok tovatűnnek, csak a vidámság ölel körbe. A munkát kerüld el, hisz családod és a barátaid előrébb valók!

Ikrek

Ezen a hétvégén nosztalgikus hangulatban leszel. Régi emlékek kerülnek elő, ez az érzés pedig magával ragadó, ám az már egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi időt hagysz ennek a helyzetnek. Amennyiben túl sokat mélázol ósdi dolgokon, ismerősökön, lerendezetlen ügyeken, végül felizgathatod magadat, és ott is kifogást és hibát keresel, ahol nincs is. Két lehetőséged van! Vagy azonnal nekifogsz ezen ügyek rendezésének, vagy egyetlen percet se pazarolsz rájuk, hiszen csak a kedélyállapotodat rombolod össze. Inkább a családod vagy barátaid invitálását kellene fókuszban tartanod és elfogadnod. Menj bulizni és szabadítsd fel magadat a terhek alól.

Rák

Légy elégedett és boldog jelen helyzeteddel! Bárhol légy, örülj annak, amid van! Legyél képes mosolyogni, örülj a barátoknak, családtagoknak, akárcsak egy jó hétvégi program lehetőségének. Ha képes vagy a pici dolgokat is tárt karokkal fogadni, akkor erőlködés nélkül lesz jó a hangulatod. Olyannyira, hogy vasárnap már-már madarat lehet fogatni veled. Persze most is akad majd olyan személy, aki le akarja törni a felhőtlen jó kedvedet, ám őt mellőzd a társaságodból. Az ő pesszimizmusa, az ő baja! A megértés és az elfogadás minden esetleges problémán átsegít. Minden élethelyzetre tekints úgy, mint egy új tapasztalat lehetőségére.

Oroszlán

Ezen a hétvégén megengedheted magadnak azt a luxust, hogy hagyod magad sodortatni az árral. Épp ez a spontaneitás szükséges ahhoz, hogy kiválóan alakuljon mindkét nap. Töltsön el örömmel annak a lehetősége, hogy elképzeléseidet megoszthatod másokkal, és azokat senki nem veszi tolakodásnak. Környezeted legtöbb tagja befogadó lesz ötleteidre, így érdemes ezt kihasználnod úgy, hogy nem csak programötletekkel leped meg az embereket, hanem óvatosan felhozod a függő, rendezni való ügyeket. A Merkúr segíti a kifinomult kommunikációt, így a kellemetlen témák is könnyen rendezhetők.

Szűz

Mivel a hátad mögött álló hétköznapok meglehetősen eredményesek voltak, jár neked ezért a jutalom. Vége a hajtásnak, jöhet a megérdemelt pihenés, kedved szerint. Gond legfeljebb abból adódhat, ha a gondolataid csaponganak és visszatérnek a munka világához. Ez hibás döntés és a környezeted sem fogja jó néven venni az ilyesfajta törekvéseidet. Azt is érezned kell, hogy magánéleti téren megoldódhat vagy lezárulhat egy hosszabb ideje húzódó, bonyolult ügy, de légy nyugodt, hisz pozitív végkicsengése lesz a dolognak. Örülj mindennek, ami a javadat szolgálja, fontos, hogy menj társaságba!

Mérleg

Ez a hétvége pont olyan lesz, mint amilyennek elképzeled. Hát képzeld el a lehető legjobbra, legörömtelibbre! Nyugalomra, békére vágysz? Legyen úgy! Bulizásra adnád a fejedet? Nem fogsz csalódni, biztos megtalálod ehhez a legjobb társaságot és a legszuperebb helyet. Az előzőtől függetlenül fontos lenne, hogy az égiek elsődleges iránymutatása szerint megteremtsd a békét magad körül. Amennyiben az örömteliséghez egy óriási buli kell, akkor bátran válaszd ezt az irányt! Tulajdonképpen bármit megtehetsz! A lényeg, hogy te jól érezd magadat, ezért akár kissé önző is lehetsz, és nyugodtan erőltesd rá a többiekre az akaratodat.

Skorpió

Remek hétvége áll előtted, mosolyogj, bulizz, menj koncertre, fesztiválra, találkozz emberekkel. Fontos, hogy ne ücsörögj otthon, ne zárd magadat a négy fal közé. Talán sokakat zavarba fog ejteni, hogy te egyenesen ünnepi hangulatban leszel, ők meg nem. Ez ne vegye el a kedvedet semmitől, mosolyogj, hátha végül jó hatással leszel másokra. Érzed jól magadat, bárhová sodorjon az élet. Legyenek konkrét terveid, és hidd el, ezek pont kedved szerint alakulnak majd. Vannak barátaid, szerető családtagok, és bár nem mindenben érted még el a maximumot, most képes leszel örülni mindannak, amid már van.

Nyilas

Az égi hatások kedvezők számodra, ugyanis támogatják ötleteidet, segítik utadat, feltöltenek energiával, mosolyra és tettekre ösztönöznek. Sokaknak leszel támasza, jó barátja, iránymutatója. Jól teszed, ha nagyon pontos tervekkel rukkolsz elő a hétvégével kapcsolatban, így nem érhet csalódás, és végül szinte minden úgy alakul, ahogy azt eltervezted. Légy boldog és elégedett, valójában ez az, amin minden múlik. Örülj a kevésnek is, a sokat pedig oszd be jól, bármit is kapj az élettől ezen a két napon. Az pedig eszedbe se jusson, hogy esetleg nem érdemled meg a jót. Sok örömteli pillanatban lesz részed, élvezd ki ezeket.

Bak

Ez a két nap érdekes, izgalmas és előremutató lesz, ugyanis minden vágyad beteljesüléséhez segítséget adnak az égi energiák. A tartalmas, csendes pihenést bátran ütemezd máskorra, inkább készülj arra, hogy valamilyen formában munkába kell állnod, be kell segítened egy rokonnak, ismerősnek, de meglehet, hogy otthon akadnak halaszthatatlan tennivalók. Fogadj el mindent olyannak, amilyen. Minden épp úgy alakul, ahogy az a legtöbb hasznot hozza majd neked. Akadhat olyasmi, amihez semmi kedved sem lesz... azt is viseld jól! Talán nem indul a legjobban a hétvégéd, de biztosan jól végződik!

Vízöntő

Végre itt a hétvége, amit nagyon vártál. Több okból, de a lényeg, hogy sok örömöd lesz benne. Igyekezz gyorsan áthangolódni és örömteli dolgokat tenni. Ne a semmittevésen tűnődj! Ha tennél valami lényeges és kimagasló dolgot vagy mennél valahová, ahol még sosem jártál, találkoznál olyanokkal, akiket régen láttál – itt az idő! Minden égi energia támogat abban, hogy felemelkedj, és jó dolgokat cselekedj. Ha úgy adódik, akkor bátran vállalj valamilyen feladatot barátoknál, rokonoknál vagy önkénteskedj! Olyan emberek vagy célok mellé állj, akikről és amikről tudod, hogy tényleg fontos eszmét képviselnek.

Halak

Alaposan eltervezted, miként alakuljon a hétvége és a programok? Ezzel minden rendben van, ugyanakkor hamar szembesülsz azzal, hogy környezetedből néhányan keresztülhúzzák a számításaidat. Már szombat reggel meglepő gyorsasággal és egészen más irányba haladnak a dolgok. Végül rádöbbensz, hogy ez nem baj, sőt! Amint megérzed, hogy neked is kedvedre lesz egy program, egy közös cél elérése, azon nyomban alkalmazkodsz a változó körülményekhez, később pedig örömittas állapotba kerülsz. Hidd el, az élet visszaigazolja, hogy ami most történik veled, az bizony hasznos lesz számodra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.