Hétvégi horoszkóp (június 15–16.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek olyan programot válasszanak, ami lehetőséget ad a kimozdulásra, ha meghívást kapnak, ne mondjanak nemet. A Rákok csinálják azt, amihez kedvük van, de az Oroszlánok is: engedjenek meg maguknak mindent, akár egy drága éttermet is. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ne terheld túl magadat! Ne vállalj olyan feladatot, amihez nincs kedved és ne bonyolíts üzleti ügyeket ezen a hétvégén. Minden helyzetet, esetleges bonyodalmat a lehető legegyszerűbben, egyenes úton közelíts meg. Bárhol légy, bárkivel hozzon össze a sors, azt fogd fel tanulási és tapasztalási lehetőségként. Mindent pont úgy fogadj el, ahogy azt látod, megismered. Ne láss bele a különféle élethelyzetekbe olyasmit, ami ott sincs. Legyen egyszerű az étkezésed, az öltözeted, maradj szerény, ha dicsérnek. Ezzel tudsz most jelentős eredményeket elérni. Ha pedig valamit el akarsz mondani, akkor ne kerülgesd a forró kását, ki vele – de csakis diplomatikusan!

Bika

Bonyolult helyzet alakulhat ki körülötted szombaton, mert olyasvalakivel akaszthatod össze a bajszodat, akivel eddig még sosem volt köztetek súrlódás. A kevésbé vonzó oldaladat mutatod a világnak, így akaratos jellemed, tüzességed és vehemenciád az, ami hozzájárulhat egy vita kibontakozásához, ráadásul a kommunikáció sem úgy működik közted és mások közt, ahogy máskor szokott. Mi a megoldás? Légy okos és bölcs, belátó, és tudatosan fogd vissza magadat. A véleményed kimondása előtt számolj el tízig. Szombat estére találj ki valami bolondos programot, vasárnap pedig tegyél meg mindent a béke megtartásáért.

Ikrek

Túl sok otthoni feladat gyűlt össze? Sebaj, ne ijedj meg a nagynak tűnő kihívástól, hanem a hétvége ellenére is kezdj neki legalább a tennivalók töredékének. Ahogy haladsz, lassacskán észreveszed, milyen sok extra energiát kapsz az égiektől. Így pedig gyorsabban végzel a tennivalókkal, és jöhet a megérdemelt pihenés. Amennyiben van kedvesed, családod, kérj segítséget, most biztos melléd állnak, hogy támogassanak. Legyen egy olyan program is a hétvégén, ami által kimozdulsz otthonról. Légy vidám, ismerkedj, beszélgess, légy nyitott új információk befogadására. Meghívást kapsz egy buliba is, tilos nemet mondani!

Rák

A zsigereidben érzed, hogy valami történni fog. Nem ülhetsz a babérjaidon, tenned kell valamit azért, hogy igazán izgalmas és emlékezetes legyen a hétvégéd. Sietnél, de nem vagy biztos abban, hová is kellene menned? Nincs konkrét program, de a négy fal semmiképpen sem megoldás! Légy egy picit türelmes, mert meg fog érkezni az inspiráció! Hétvége van, nem kell sietni, nem kell emelni a tempót. Ne vállalj fel extra feladatokat és ne is fáraszd ki magadat idő előtt! Minden pillanatban azt csináld, amihez épp kedved van. Sportolj, menj buliba, ismerkedj.

Oroszlán

Egy szép és különleges élményre vágysz? Vonz a művészet valamely ága? Ha titokban egy színház, egy koncert vagy egy performansz lenne a választott program, akkor feltétlenül adj teret a vágyaidnak! Engedj meg magadnak mindent, akár egy drágább éttermet is. Jogod van ahhoz, hogy a fantáziád valósággá váljon. Mindeközben szívesen romantikáznál vagy épp nosztalgiáznál egy kicsit? Bármit megtehetsz, csak ki kell mondanod az óhajodat, és figyeld meg, mindenre kapsz választ. A kedvesed, a barátaid vagy a családod biztosan támogatják ötleteidet.

Szűz

Hétvége van, ne keress kifogást a pihenés ellen! Ne vállalj túlórákat, sem pedig extra feladatokat! Az még csak-csak belefér a tervekbe, hogy takarítasz, kerti munkákba fogsz, netán vállalkozásod függő feladatait gyorsan elvégzed, de ezután kizárólag egyet tégy: lógasd a lábaidat! Keresd a béke, a nyugalom, a harmónia lehetőségét, és szánj időt arra, hogy kicsit tervezed a jövődet vagy például a nyarat. Engedd szabadjára bátran a fantáziádat! Ha vonz a társasági élet, ne fogd vissza magadat, ám ne a hangos, zajod helyszíneket keresd, hanem a csendes, beszélgetős közegeket.

Mérleg

Valami nem hagy nyugodni? Ott motoszkál a fejedben egy gondolat, és annyira izgalmas a téma, hogy percről percre újabb ötleteket, terveket társítasz hozzá? Ez remek hír, a Merkúr kedvező energiát ad az összeszedett gondolatok megalkotásához. Ami pár napja még bonyolultnak tűnő puzzle-hoz hasonlított, az a hétvégén kerek egésszé formálódik. Amennyiben úgy érzed, hogy bizonyos darabkákat egyedül nem tudsz a helyükre illeszteni, hát kérdezz, érdeklődj, nem szégyen a kíváncsiság! Biztos akad olyan ember, aki szívesen segít neked. A pihentető beszélgetések során hirtelen értelmet nyer sok dolog a hétvégén.

Skorpió

Kerüljenek szeretteid fókuszba ezen a hétvégén. Örömmel vonulsz háttérbe, ha erre lenne szükség. Inkább a támogatója leszel másoknak, tanácsot adsz és szívesen bólintasz programjavaslataikra. Családtagjaid vagy a barátaid biztosan élvezni fogják a figyelmedet, mert végre nagy odaadással leszel feléjük, meghallgatod őket, sőt, ha kell, kicsit ugrálsz is körülöttük. Akkor leszel igazán elemedben, ha olyanok vesznek körül, akik tényleg fontosak számodra. Senkit ne mellőzz, érezze mindenki azt, hogy számít, hogy különleges és egyedi!

Nyilas

Napról napra jobban érzed magad a bőrödben, környezetedből többen észrevették, hogy kivirultál, sokat mosolyogsz, elemedben vagy, emellett pedig meglepően sok és új ötlettel rukkolsz elő. Tetszik a meleg idő, a napsütés? Hát használd ki! Élvezni fogod a hétvégén azt, hogy lengén öltözhetsz, kedvedre szárnyalhatsz, oda mehetsz, ahová csak kedved tartja. Hallgass a szívedre, biztosan nem visz tévútra. Képes vagy örülni mindennek, legyen az nagy dolog vagy apróság. A hétvégén viszont egyre inkább az foglalkoztat, hogy egy eddig nem látott, szép tájra utazz el! Tervezd meg a nyári vakációt!

Bak

Elégedetlen vagy valamivel? Meg tudod határozni, mit hiányolsz pontosan? Jó hír, hogy a Vénusz és a Merkúr serkentik a gondolkodást ezen a hétvégén, így eltűnődhetsz azon, mi nem kerek, mi nem elég jó, mi az, amit el kellene engedned... Fő a tisztánlátás, hisz meg kell értened, mi és hogyan működik, miért akadnak el bizonyos dolgok épp ugyanott. Otthon, a barátaid és családod közegében jól fogod érezni magadat, ők is segítenek megtalálni pár függő ügyre a megoldást. Okosan tudsz formálni dolgokon, emberi kapcsolatokon. Kapd össze magad! Segítséget kapsz az égiektől ahhoz, hogy jó dolgot hozz létre.

Vízöntő

Keresed a harmóniát szombaton? Megtörténhet, hogy nem fogod megtalálni, főleg akkor nem, ha örökké motoszkál a fejedben valami elégedetlenségre okot adó tényező. Otthon sem jó, másnál sem jó, mennél is, maradnál is, magad sem tudod... Szerencsére a külső erők utat mutatnak, érkezik egy telefon vagy SMS, netán bekopog hozzád valaki, és kiváló ötlettel hozakodik elő. Mondj mindenre igent, semmit nem veszíthetsz. Ezen a hétvégén az égiek támogatják a spontán dolgok sikeressé válását. Energiatartalékaid megcsappantak a napokban, így azokat pótolnod kell, ebben pedig a jó társaság segíthet.

Halak

Megleped magadat azzal, hogy magasra szárnyalsz, elrugaszkodsz a talajtól, megéled a szabadságot, emellett képes leszel csakis önmagadra fókuszálni. Figyelj a a belső hangodra, a testedre, a lelked igényeire – mert pontosan jelzik, mire vágynak, miből van hiányuk. A hét dolgosabb részében volt okod örömre, a sikerek feltöltöttek energiával és jókedvvel, ezáltal pedig sok emberre leszel pozitív hatással a hétvégén. Ám ha valaki nem kér belőled, azt is fogadd el, semmit ne erőltess. Légy tekintettel mindenkire, ne ess túlzásokba. Remek ember vagy, ám arra törekedj, hogy mindenkinek jó érzése legyen a beszélgetések, étkezések, esti találkozók során.
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.