asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérlegeknek ezen a héten sok égi hatás ad inspirációt, a Nyilasokat pedig erővel, kreativitással ruházzák fel az aktuális konstellációk. A Vízöntőknek lehetőségük adódik új ötleteik megvalósítására, a Halak pedig olyan híreket kapnak, amelyek segítségével átgondolhatják aktuális helyzetüket. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Biztos vagy abban, hogy érdemes kapkodnod? Miért vagy ennyire feszült? Ki sürget? Gondold át ezeket a kérdéseket, aztán adj magadnak hétfőn egy kis időt, hogy függő ügyeidet átgondold. Így végül kiderülhet, hogy nincs is különösebb gond! Ne aggodalmaskodj, inkább békélj meg azzal, hogy most nem mennek döccenőmentesen a dolgok, néha elakadsz, ami épp arra jó, hogy elgondolkodj, valóban a megfelelő célt tűzted ki magad elé. Ne tűnődj olyan dolgokon, amelyek a távoli jövővel kapcsolatosak, arra fókuszálj, ami itt és most fontos. Találd meg a szépet és a csodát ezen a héten. Használd ki a kínálkozó lehetőségeket, különösen azért, mert szerdától a Jupiter nagy segítségedre lesz.

Bika

Nehézkes, leterhelő, alkalmanként érthetetlen pillanatokat rejt ez a hét, szerdáig sokszor csaponghatsz, ingadozhat a hangulatod, amit azért fogsz nehezen viselni, mert ez nem jellemző rád. Egyik órában örömteli vidámság, aztán meg stressz és feszültség fogják váltani egymást. Amennyiben van rá mód, bátran vonulj vissza néhány napra, vegyél ki szabadságot, tedd félre sürgős tennivalóidat, és pihend ki magadat! Lásd be, nagyon tüsténkedtél az év eddigi hónapjaiban, és a mérleg nyelve nincs kiegyensúlyozva, pedig kellene! Ha lehetetlenségnek tűnik kiugrani a mókuskerékből, akkor szánj időt esténként egy kis meditációra, relaxálásra.

Ikrek

Erőben és energiában bővelkedsz, amit érdemes a magad javára felhasználnod. Olyannyira igaz ez, hogy hagyd magadat sodortatni az árral, mert sok jó helyre eljuthatsz, rengeteg izgalmas emberrel találkozhatsz, akik mind örömmel osztanak meg veled hasznos információkat vagy ha kérdezel, válaszolnak. Alkalmanként szinte zavarni fog, hogy kényszered lesz a cselekvésre, ügyintézésre, telefonok lebonyolítására, levelek megválaszolására. Vállalkozóként egy új ügyfél meghódítását is kitűzheted aktuális célként. Szerencsére a magánéletedben is aktív leszel, felturbózhatod a kapcsolatodat, ha nincs, akkor behálózhatod a kiszemelt személyt.

Rák

Lelked, szellemed és fizikai tested jelentős megterhelésnek lesz kitéve egész héten. Ebben a nagy sodrásban megtörténhet, hogy hibákat vétesz, ami kesergésre adhat okot. Nehezen vagy egyáltalán nem leled a helyedet, és alig akad olyasmi, ami vonz és kedvet csinál neked a cselekvéshez. A Mars okozza ezt a nehéz helyzetet, az égiek erős nyomást gyakorolnak rád, és folyamatosan azt érezheted, hogy környezeted nem értékel téged megfelelően, még akkor sem, amikor bizony mindent – sőt még annál is többet – teszel azért, hogy a kedvükben járj és alkalmazkodj különféle igényeikhez. Rendszeresen kapsz arra utaló jeleket, hogy csak akkor érheted el céljaidat, ha tőled nem megszokott eszközökkel próbálsz érvényesülni...

Oroszlán

Hétfőn és akár kedden is kapkodhatod a fejedet, megeshet, hogy egyenesen a bolondok házába csöppensz, ahol sokan azt sem tudják, merre menjenek, mit tegyenek, és jó pár ember tőled vár megoldást, útmutatást. Olyan emberekkel hoz össze a sors, akik mást mondanak, mint amit tesznek, nem találod velük a közös hangot, és legszívesebben hátat fordítanál nekik. Nehézkes, apró-cseprő problémákkal traktálnak, és ha hagyod magadat sodortatni az árral, akkor letörhetik az optimizmusodat. Minden, ami ezen a héten történik, fokozott súllyal nehezedik rád, és feszültté válhatsz. Két dolgot kell tenned! Először is légy türelmes szerdáig, amikor sokat javulnak a körülmények. Pénteken szabadulj ki a mókuskerékből!

Szűz

Ezekben a napokban sokszor megesik, hogy mást kell tenned, mint amit a szíved diktál. Feltétlenül mérlegelj, mert a józan ész elvisz a célig, az érzelmek viszont bajba sodorhatnak. Vannak tervek, elképzelések, ám ezek egy részét teljesen átszabják a pillanatnyi körülmények. A mindennapi feladatok mellett fókuszba kerül az, hogy támogass más embereket – mindegy, milyen formában és intenzitással. Ez ne essen nehezedre! Tartsd szem előtt, hogy néha fordul a kocka, és amikor neked lesz szükséged egy jó szóra, épp ezen emberek közül lesz valaki a támaszod. Megérzéseid, meglátásaid remek segítségére lesznek a környezetedben élők vagy épp dolgozók számára.

Mérleg

Ezen a héten sok égi hatás ad neked inspirációt, erős hátszéllel segítik céljaid elérését, így pedig a sikerek sem maradnak el. Tartsd szem előtt, hogy épp olyan látványos eredményeket érsz el, amennyi időt és energiát beleteszel a tennivalók elvégzésébe. Mindent egybevetve eredményes hét előtt állsz, bár akadhat egy-két kisebb buktató, de ezeken is gyorsan átlendülsz. Érdemes kihasználnod azt, hogy óriási erőfeszítésekre vagy képes karrieredért és egzisztenciádért. Mindegy, hogy ezek stabilok vagy sem, ugyanakkor módosítani, fejleszteni, erősíteni mindig lehet mindkettőt! Sok felesleges energia bújik meg benned, hát használd!

Skorpió

Mintha az elmúlt időszak nyugalma a múlt hét második felében megingott volna, ami miatt talán ennek a hétnek az elején még nehézkesen kommunikálsz környezeteddel. Sebaj, túléled ezt a két-három stresszesebb napot, a Mars kellemetlen hatása tovatűnik, később pedig a Vénusz hoz békét a lelkednek. A hét második felében már minden sokkal gördülékenyebben halad. Kisebb-nagyobb viták bonyolítják ugyan a hétköznapokat, ám ezeknek mind lesz tanulsága, lehet belőle okulni a feleknek. Csütörtökön vagy pénteken egy érdekes ajánlattal kereshet meg szakmai vagy tanulmányi témával valaki, amit ne vegyél félvállról, legalább hallgasd meg az illetőt!

Nyilas

Nagyon energikus vagy, ráadásul az aktuális égi konstellációk erővel, kreativitással ruháznak fel, így akár tanulmányi, akár üzleti- és/vagy munkakapcsolatok terén jelentős eredmények elérésére van mód. Ne húzd az időt, semmit ne halogass, minden telefont vegyél fel, és az e-mailekre is gyorsan reagálj. Amennyiben új állást ajánlanak számodra épp most, fontold meg és bátran fogadd is el, nem fogod megbánni azt, ha bátor leszel. Ez a hét sorsfordító lehet a legtöbb Nyilas szülött számára. A hirtelen jött lehetőségek elkápráztatnak, és bár biztos, hogy minden jól alakul, azért szükség lesz józanságodra és alapos átgondolásra. Ha kell, kérj külső segítséget.

Bak

Sikerekre és elismerésekre vágysz? Akkor ezen a héten jöhet pozitív fordulat ezzel kapcsolatban. Azon dolgozol, hogy jó benyomást tehess környezetedre, és legfőképpen azokra, akiket most van módod megismerni? Ahhoz, hogy ez az elképzelésed valóra válhasson, régóta halogatott dolgaidat kell először is rendezned. Ne feledd, hogy minél több a függőben lévő ügy, annál nehezebben nyílnak meg előtted új kapuk. Minél több dolgot zárj le, és automatikusan jönnek új és felfedeznivaló utak. Új ismeretségekre, érdekes találkozásokra kerülhet sor, amelyek közül egy-kettő akár életre szóló barátságot, komoly munkakapcsolatot kínálhat számodra. Ne utasítsd el senki közeledését.

Vízöntő

Változtatnál a hétköznapok ritmusán? Van, ami túl monoton, más dolgok meg leterhelnek? Vonz az újdonság varázsa? Felfedeznél új dolgokat, helyeket? Ha már törted ilyesmin mostanság a fejedet, akkor bátran hozakodj elő titkos terveiddel. Az álmodozás jó dolog, viszont nem visz előrébb, annál inkább rabolja az idődet. Ha képes vagy pontosan megfogalmazni, mire vágysz, hová akarsz eljutni, és mit vagy hajlandó ezért megtenni, akkor munkád, karriered vagy akár tanulmányaid területén is pozitív változásokat idézhetnél elő – látványosan és gyorsan. Ez a hét és a jövő hét is kifejezetten alkalmas új ötleteid megvalósítására. Ne riadj meg pár akadály felbukkanásától!

Halak

Embert próbáló, leterhelő napok követik egymást, úgy érezheted magadat, mintha hullámvasúton ülnél – hol lent, hol fent lennél. Tarts ki, mert bár a jelentős sikerek, átütő eredmények most elkerülik a házad táját, mindent egybevetve jó dolgok történnek veled és körülötted. Olyan híreket kapsz, amelyek segítenek abban, hogy jobban átlásd jelenlegi helyzetedet. Meg kell értened, hogy bizonyos dolgokon túl kell lépni, és ha ez sikerül, utána a sikert is könnyebben magadhoz vonzod. Többször ellentétes erők dolgoznak benned, és gyakorta gyötör a bizonytalanság. Szeretnél gyorsabban haladni a céljaid felé, de egy láthatatlan erő visszatart, ám ez csupán annak az üzenete, hogy ne rohanj fejjel a falnak!

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockAmilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.