asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek számára nyugodt és harmonikus lesz ez a két nap, a Rákok is jobban teszik, ha a pihenés, láblógatás mellett döntenek. A Mérlegeket különös érzelmi hatások érhetik, a Nyilasok hétvégéje pedig jobb lesz, mint ahogy elképzelték. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Családtagjaid vagy a barátaid alaposan próbára teszik a türelmedet, hisz nem kímélnek, elvárásokat támasztanak veled szemben, furcsa kérdésekkel traktálnak, rá akarnak venni olyasmire, amihez nincs kedved. A lelki békéd megbomlik, de semmi sem történik véletlenül. Talán egyetlen pillanatod sem marad a harmónia megélésére, de végül szombat délutánra felveszed másokkal a ritmust, és remekül fogod érezni magadat. Jó hír, hogy senki nem akar neked rosszat, de mivel nem közölted velük egyértelműen és időben, hogy mivel is szeretnéd tölteni a hétvégédet, minden percedet beosztották saját kedvük szerint. Hagyd, hogy szeressenek!

Bika

Dolgos hétvége vár rád, a pihenés kevésbé lesz vonzó számodra, viszont rengeteg programot terveztél be, és nem hagyod magadat ezekről lebeszélni. Jól teszed! Persze, közben azt se feledd, hogy tetemes mennyiségű az elmaradt teendőd, és bizony nemcsak az otthoni tennivalókkal vagy megcsúszva, hanem baráti, rokoni szívességeket is ígértél. Emellett közvetlen környezetedből valaki további plusz feladatokat is rád testál, és aligha lesz alkalmad ezek elutasítására, hisz már ő is kisegített téged többször. Ne ess azonban kétségbe, mert vasárnap délre mindennel végzel, csak neki kell durálnod magad.

Ikrek

Jellemzően nyugodt és harmonikus lesz ez a két nap, elsősorban olyan dolgokat cselekedj meg, amik békével töltenek el, így pedig lecsillapítják az elmédet. Legyen ezek közt olyan is, amire régóta nem volt időd – főleg, ha az a kreatív gondolatok beindításával is együtt jár. Jól fog esni, hogy kapkodás helyett csak úgy könnyedén lebeghetsz, és senki nem támaszt veled szemben elvárásokat. Ám vasárnap egy kisebb családi vagy baráti bonyodalom alakulhat ki, ami elől fuss messzire. Ha nem a te dolgod, így tudsz mentesülni a békebírói feladatok alól. Töltsd kellemesen a vasárnapot, a morgolódást kerüld messzire.

Rák

Van egy fontos tennivalód! Gondold át sürgősen, vajon tényleg fárasztó programok sokaságán akarsz-e részt venni a hétvégén, vagy bevállalod a csendet, a békét és a végtelen nyugalmat, mint egyébként remek társakat. Ha a másokkal közösen tervezett dolgok bármelyikéről tudod, hogy az téged testileg és szellemileg kifáraszt, akkor inkább hagyd ki, és vállald fel, hogy valaki picit megorrol rád. Bátran dönts a pihenés, láblógatás mellett, illetve olyan otthoni teendőket helyezz előtérbe, amik megnyugtatnak, lecsillapítják az elmédet. Mindenképpen össze kell szedned magad, hisz mostanság kevés időd volt magadra. Most lesz?

Oroszlán

A hétvége első fele olyan gyorsan elszalad, hogy csak azt veszed észre, szinte már esteledik... Vajon sikerült a főbb tennivalók végére járnod? Mindegy, mivel töltöd az idődet, jó, ha tudod, hogy az semmiképpen sem lesz haszontalan. Vásárlás, otthonszépítés, családi ügyek intézése, baráti kapcsolatok ápolgatása... ez mind belefér, viszont kifejezetten nagy dolgokat ne tervezz. Dönteni, jelentős kérdéseket analizálni ráérsz a jövő héten. Pihentesd az elmédet, nem kell folyamatosan törnöd a fejedet valamin. A kedélyállapotodon sokat javít, hogy vasárnap szeretteid egy apró meglepetéssel készülnek!

Szűz

Vajon engedsz annak a kérésnek, hogy ezen a hétvégén a családtagjaid akarata legyen mérvadó? Hidd el, jogos az elvárásuk, hiányolnak és szeretnek, hát ne mondj nemet nekik! Egyértelműen tudtodra adják, hogy szükségük van rád, a jelenlétedre, a tanácsaidra, a mosolyodra, és bizony ez fordítva is igaz – lásd be! Add meg nekik, ami jár, és remekül fogod magadat érezni. Sőt, amilyen pozitívan alakulnak a közös programok, még annak is örülhetsz, hogy levettek pár terhet a válladról. Valamikor neked is pihenni kell, ehhez most hozzásegítenek.

Mérleg

Ezen a hétvégén különös érzelmi hatások érnek, és könnyen azt tapasztalhatod, hogy néha a csúcson leszel, másik pillanatban pedig a gödör alján. A múlt és a jelen is ott lesz minden pillanatodban, sok mindent át kell gondolnod. Az, ami eddig lezáratlan ügyként volt egy fiókban elzárva, ismét terítékre kerülhet. Emellett alaposan felkavarhat valami vagy valaki, de az is megeshet, hogy meginog a bizalmad egy szeretett személyben. Ám amint lecsillapodnak a kedélyek, tisztábban fogod látni a helyzetedet, és megérted, hogy bizonyos dolgok miért úgy történtek, ahogyan. Fogadd el a változást!

Skorpió

Szombat reggel és délelőtt talán nem minden alakul az eredeti terveid szerint, ugyanakkor a kedélyállapotod egészen jó, ezért a változásokat könnyen elfogadod, sőt, lehet, hogy még tetszeni is fognak. Emellett megeshet, hogy beleesel ugyanabba a hibába... ismét elhamarkodottan ítélsz meg bizonyos dolgokat, esetleg könnyen és akaratlanul megbánthatod egy szerettedet, mert nem látod át, hogy épp nem egy cél felé törekedtek. Ezért légy figyelmes, toleráns, és ha nem értesz valakivel egyet valamiben, az ne torkolljon vitába. Vedd elő a humorodat, és próbáld ezt bevetni az ügyek rendezése érdekében. Vasárnapra minden jóra fordul!

Nyilas

Remek hétvége vár rád, jobb, mint ahogy elképzelted. A tervek nem úgy... hanem még annál is jobban alakulnak, mint reméled. Több olyan dolog is akad, amik más irányt vesznek a megbeszéltekkel ellentétben, de ez is csak azért történik, hogy még több örömben és elégedettségben legyen részed. Arra ugyanakkor ügyelj, hogy a szüleiddel vagy egy közeli rokonoddal adódhatnak gondok szombaton, és ennek a megoldása rád vár. Nem szereted az ilyen váratlan helyzeteket, ez okozhat némi feszültséget, ám te vagy annyira okos, hogy gyorsan rátalálj a megoldásra. Vasárnap délután egy váratlan vendégnek vagy egy rég elveszett barátnak fogsz örülni.

Bak

Ezen a hétvégén részed lesz mindenféle életérzésben, ereszd el a gyeplőt, hagyd magad sodortatni az árral, mert hidd el, a lehető legjobb dolgok és a legjobb helyeken fognak veled történni. Egyetlen fontos feladatod az, hogy spontán légy. Talán adódik majd egy-két kellemetlen helyzet, ám ezek is csak azért történnek, hogy időben felismerd, kikre van szükséged, vagy épp kiket kellene a jövőben mellőznöd. Csak olyan emberekkel töltsd az idődet, akik figyelnek rád és viszonozzák az érzéseidet, bármilyen jellegű emberi kapcsolatról is legyen szó. A te érdeked, hogy szeretetteljes légkör vegyen körül.

Vízöntő

Ez a hétvége merőben eltér a megszokásoktól, de csak rajtad múlik, mennyire lesz jó és különleges. Már szombat reggel érezni fogod a változások kellemes előszelét, ez pedig feldob, és a környezetedben élőkre is jó hatással leszel. A különféle események izgalma mosolyt csal az arcodra, így pedig szinte bármire képes leszel. Mindent széppé és örömtelivé tudsz formálni, hát kell ennél több? Örülj, hogy van időd olyan dolgokra, amelyekre rég nem volt alkalmad vagy épp energiád. Ha előrelátó vagy, akkor vasárnap este némi időt szentelsz a jövő heti programok, teendők átgondolására, megtervezésére.

Halak

Az előtted álló hétvége remek alkalmakat kínál ahhoz, hogy egy hozzád közel álló személlyel vagy akár a szomszéddal tisztázz egy félreértést, így pedig megfelelő irányba tereld a kapcsolatot. Szükséged van arra, hogy békés lehessen ez a hétvége, ehhez viszont tudatosság és kellő tolerancia szükséges. Különösen szombat délután lesznek kedvezők az égi hatások, hát kezdeményezz eszmecserét, teremtsd meg a feltételeket egy esetleges béküléshez, aztán térj nyugovóra örömmel. Fontos kérdések is terítékre kerülhetnek, akár hosszú távú, közös tervek születhetnek. Vasárnap főzzetek, süssetek, társasjátékozzatok a családdal vagy a barátokkal.
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockVersenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.