asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek kifejezetten izgalmas és mozgalmas napok előtt állnak, az égiek kellemes hatásokat biztosítanak az örömteli pillanatokhoz. A Skorpiókból kibújik a kisördög, keresik annak lehetőségét, hogy feszegessék a határokat. A Vízöntők számára minden körülmény adott a jó eredményekhez. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A Nap elhagyja a Kos jegyét a héten, de te ezt szinte meg sem érzed. Továbbra is aktív vagy és küzdesz aktuális céljaidért. Ugyanakkor akadhatnak gondjaid a toleranciával és a türelemmel. Ne kapkodj, és ne kérj másokon számon semmit. Észre fogod venni, hogy ezekben a napokban fontos része lesz életednek, döntéseidnek az, mennyire leszel kedves és türelmes másokhoz. Ajánlott visszafogni magadat, mert azok az emberek, akikkel a napokban hoz össze a sors, jelentős információkat oszthatnak meg veled, vagy épp rávilágíthatnak olyan tényekre, amelyek a te utadat tehetik könnyebbé. Figyeld, mit mondanak neked ismerősök vagy épp ismeretlenek, mindez hasznodra válik!

Bika

A Nap elhagyja a Kos jegyét a héten, és a tiédbe ér, ez pedig jó hír számodra! Ez nálad nagyobb aktivitásban, odaadásban, kedvességben és figyelemben jelentkezik, mindent egybevetve magasabbra emeled a mércét. Még az is megeshet, hogy kissé féktelenné, meggondolatlanná, hirtelenkedővé válhatsz, aminek lesznek előnyei és hátrányai – ám végül mindenből jól jössz ki. Az emberi kapcsolatok mellett pénzügyek terén is lényeges lépésekre kellene elszánnod magadat – légy bátor. Bármit írj alá, nézd meg az apró betűs tartalmat előtte. Látványosan habzsolni szeretnéd az újabbnál újabb lehetőségeket? Ez jó, ám egyszerre ennyi mindent még te sem tudsz végrehajtani. Csak minden második dolgot vállald el, azt viszont csináld tökéletesen.

Ikrek

Ez a pár nap kifejezetten izgalmas és mozgalmas lesz, az égiek kellemes hatásokat biztosítanak az örömteli pillanatokhoz, jó döntésekhez. Pénzügyek terén a felemelkedés lehetősége adott, ajánlott beruházni, befektetni, vásárolni, végső esetben akár hitelt felvenni. Természetesen lényeges a megfontoltság, tehát minden lépést gondolj át, ám biztos, hogy nem tudsz rossz döntést hozni! Ha üzleti jellegű megbeszélésekre készülsz, megeshet, hogy egy váratlan helyzet szinte minden tervedet átformálja, de még ez is a te malmodra hajtja végül a vizet. Ha hivatalos papírokat, szerződéseket írsz alá, arra a hétfő, kedd és szerda a legalkalmasabb.

Rák

A Jupiter kellemes, feltöltést biztosító energetikát kínál neked egész héten, dönthetsz bármiben, sikerre viszed ügyeidet – még azokat is, amik régóta nem mozdultak semerre. A növő hold csak tovább növeli pozitív lehetőségeid számát, hát nyiss ki új kapukat, keress meg új embereket, kínáld fel magadat, a tudásodat, a tapasztalatodat másoknak. Aki most veled tart, az a siker útjára lép. Nyugalomra és békére most aligha lelsz, ugyanakkor ez nem jelent vitákat, csupán nagy mozgalmasságot. Épp abban segítenek neked az égiek, hogy magasabb fokozatra kapcsolj, és kiemelkedő eredményekkel zárd ezt a hetet. Ha túlórákat kellene vállalnod, az férjen bele az idődbe – megéri!

Oroszlán

Az elmúlt hetek vegyes eredményekkel zárultak, és bizony volt ok néha szomorkodásra. Számos félbehagyott feladat is ott lapul a fiók mélyén, ám most jött el a te időd, a te lehetőséged arra, hogy megmutasd, milyen csodás tartalékokkal rendelkezel. Ez a hét és a vele járó pozitív égi energiák látványos fordulatot hozhatnak, újra sokat mosolyogsz, emellett egy-két baki sem veheti el a kedvedet semmitől. Kitartó leszel és eredeti terveid sorban célba érnek. Mozgalmas, eseményekben gazdag napok állnak előtted, pihenni nem lesz időd, viszont cserébe sok örömteli perc adódik. Tele leszel szenvedéllyel, és ennek segítségével most akár fenekestül forgathatod fel a saját életedet, főleg, ami a szerelmi részét érinti...

Szűz

A Nap elhagyja a Kos jegyet, márpedig téged ez táplált az elmúlt hetekben, így meglehet, hogy némi energiaveszteséget kell elkönyvelned. Ám ne csüggedj, ez a kényszerű csillapodás még jól is jöhet számodra. A közelmúltban sok új hatás ért, állandóan felfokozott állapotban voltál, nyugalmas pillanatod nem sok volt. Most viszont jöhet a lecsendesedés. Unatkozni persze így sem fogsz, de nem kell túlhajszolnod magadat. Egy érdekes, egyben váratlan helyzet változtathatja meg gyökerestül a mindennapjaidat, és leginkább a szakmai életedre lehet ez a helyzet kiemelkedően jó hatással. Ilyen remek alkalmat kihagyni vétek, de ne hévvel és átgondolás nélkül vágj bele az ismeretlenbe, hanem a részletek pontos elemzése után.

Mérleg

Emelkedett hangulatú napok állnak előtted. Nem elégedhetsz meg azzal, hogy csupán 90 százalékon teljesítesz! Emeld magasabbra a mércét és ne félj kihozni magadból a maximumot. Rántsd le a leplet rejtett képességeidről. Mutasd meg, hogy turbófokozaton is képes vagy működni. A Jupiter hátszelet ad a kiemelkedő teljesítményekhez, a Merkúr pedig hozzásegít ahhoz, hogy töretlenül tudj előre haladni, és a benned lévő energia mennyisége se csökkenjen. Legyen szó karrierről, családról, netán pénzügyekről, biztosan pozitív döntések sorát kell meghoznod. Ne keress kibúvókat! Mivel remekül látod meg az új lehetőségeket, hát keress olyan utakat, amelyek kevésbé kockázatosak, de mégis hasznot hozhatnak neked!

Skorpió

Ezen a héten tipikus jeleit mutatod a skorpióságodnak. Szó szerint kibújik belőled a kisördög, kifejezetten keresed annak lehetőségét, hogy feszegesd a határokat, vagy akár megszegj különböző szabályokat. Bár környezeted etikus embernek ismer, most szembe mész minden elvárással, új dolgokat akarsz tesztelni, és hajlandó vagy feláldozni ezért időt és energiát. Jól teszed! Amennyiben bátran teszteled a képességeidet, kiderül, milyen sok erő, kreativitás és ötlet van még benned. Szakmai téren jó lehetőséged adódhat, hogy karrieredet építsd, nevedet ismertebbé tedd. Most nem leszel rest olyat tenni, ami másoknak a rosszallását kivívja – ám épp ez visz előrébb.

Nyilas

Ez a hét nem kínál számodra jelentős áttöréseket, viszont cserébe minden olajozottan működik, elkerülnek a bonyolult helyzetek, nem kell jelentős konfliktusokra készülnöd, és nem állít senki kényszerű döntéshelyzet elé. Csak végezd a dolgodat! Amennyiben megkérnek valamire, arra bólints bátran, nem szabad, hogy teher legyen számodra pár hirtelen adódó feladat felvállalása. Még némi kihívást is hozhatnak ezek a kérések, emellett tapasztalatot is gyűjthetsz általuk. Ezekben a napokban érdemes a rokoni és a baráti kötelékeket erősíteni, embereket felhívni, megkérdezni, hogy vannak. Talán valaki épp a te segítségedre vagy iránymutatásodra vár, de nem mert eddig szólni...

Bak

Érzékenységed jelentősen megnőhet, olyasmire is reagálsz ezen a héten, ami máskor hidegen hagy. Te is érezni fogod, hogy veszítesz egy kicsit az elmúlt hetekben jellemző lendületből – hisz több mindenre odafigyelsz, és alkalmanként felaprózod az energiádat. Ám ezt a helyzetet ne kudarcként éld meg, hanem úgy, hogy végre kicsit kevesebbet kell dolgoznod, végre nem kell készenlétben állnod, ráadásul nem fog a környezeted ismét extra feladatokat a nyakadba varrni. Talán máshol kell helytállnod, ugyanis remekül működő, ösztönös megérzéseid ezekben a napokban jóval erősebben üzemelnek, képes leszel belelátni másokba, ráérezni a gondjaikra, és ezáltal tanácsot adni nekik. Figyeld meg, milyen örömmel fogadják az iránymutatásodat.

Vízöntő

Jól érzed magad, minden körülmény adott a jó eredményekhez. A melegedő idő oldja kételyeidet és válaszokat ad függőben lévő kérdéseidre. Úgy érezheted, hogy ezek a napok egy csöppnyit monotonok, mégis jobb ez így, mintha problémákat kellene folyamatosan megoldanod – igaz? Ne aggodalmaskodj, hisz dolgaid megfelelő irányba haladnak, szakmai vagy tanulmányi téren nincsenek kétségek, az emberi kapcsolataidat pedig meg tudod erősíteni. Céljaid megvalósítása közel van, de egy pár napos csúszás még nem a világ vége. Ez a hét már-már rákényszerít a gondolkodásra, alapos tervezésre, örülj annak, hogy az égiek olyan energiákkal töltenek fel, amelyek a hosszú távú tervezést segítik elő.

Halak

A heti konstellációk nem gátolnak meg semmiben, nem okoznak bonyodalmakat vagy komoly fejtöréseket, ráadásul nem kell olyasmiben döntened, ami nem időszerű. Az eddig elért sikereidet ezekben a napokban tovább erősítheted, még több elismerést szerzel, öregbíted hírnevedet. Hétfőn és kedden váratlanul felbukkanhat néhány megoldásra váró probléma, de képes leszel diplomatikusan rendezni ezeket az ügyeket, olyannyira, hogy nemcsak te, hanem még mások is valamiféle hasznot húzhatnak jó ötleteidből. Megoldod mások gondjait, és ezért sokan lesznek hálásak neked. A benned összegyűlt energiákkal hegyeket tudnál megmozgatni – hát élj a lehetőségeiddel!

Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.