Heti horoszkóp (április 8–14.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok egy régi álma teljesülhet ezen a héten, de a Rákoknak is sikeresek lesznek a napjaik. A Mérlegek élete ezen a héten gyökerestül felfordulhat. A Skorpiók számára a következő napok kiváló alkalmat kínálnak a siker elérésére. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ez a hét téged szolgál, minden körülmény adott ahhoz, hogy egy régi vágyad a megvalósulás útjára lépjen! Az égiek támogatják törekvéseidet, de te magad sem akarsz a kényelmes fotelban ücsörögni, hanem mész, teszed a dolgodat, és ismeretlen útra lépsz. Kipróbálsz idegen helyeket, dolgokat, ismerkedsz, tapasztalatot gyűjtesz, ez pedig jelentős helyzeti előnyt biztosít számodra. Ez a pozitív közeg komolyan megnöveli önbizalmadat, aktivitásodat, energiaszintedet. Akkor fogod maradéktalanul jól érezni magadat, ha még a családoddal, a barátaiddal is elegendő időt tudsz tölteni. Ha van hozzá affinitásod, akkor rendezz egy összejövetelt!

Bika

Hétfőtől csütörtökig igen nehézkes, bonyolult és alkalmanként kifejezetten leterhelő napok követik egymást, vegyes érzelmek és néha dühös indulatok törhetnek a felszínre – a kérdés az, képes vagy-e ezeket a szituációkat tudatosan elfojtani. Tartsd kordában az érzéseidet, és ne kezdeményezz vitát, ha valami nem tetszik. Többször érzel majd arra kényszert, hogy elmondd, szerinted ki és mit nem csinál megfelelően, ám foglalkozz inkább a saját dolgaiddal. Hidd el és értsd is meg, hogy nem a te feladatod más emberek életét elrendezni, hibáikat kijavítani. Akkor szólj, ha kérdeznek. Így biztosan kevesebbet kell majd bosszankodnod. Összpontosíts inkább magadra, a közeljövőre irányuló terveidre!

Ikrek

A heti bolygóállások nem túl kedvezők számodra, akadhatnak bonyodalmak, viták, jelentősebb félreértések. Lesznek pillanatok, amikor képtelen leszel határozottan dönteni, ez pedig igencsak elbizonytalaníthat, hisz jellemzően tudod, mit és miként szeretnél megvalósítani. Ha kétséges, merre menj tovább, ps nem tudod, kivel kezdj közös feladatba, vagy épp mi az, amit sürgősen befejezz, akkor várj és adj magadnak némi gondolkodási időt. Légy türelmes önmagaddal, néhány nap nem a világ vége. Alkalmanként neked is alaposan meg kell fontolnod a dolgokat, és nem az első megérzésre kell hallgatni, mert önbizalmadat kezdheti ki, esetleg bajba is sodorhat egy elsietett válasz.

Rák

Tele vagy erővel, energiával, ennél több nem is kell a sikerhez ezen a héten. Lelkesedésed, elhivatottságod az élet különféle területein fog megmutatkozni. Egyszerűen légy jelen a saját életedben. Tele leszel jó szándékkal, ha kérdeznek, örömmel és szívesen válaszolsz, közlékenység jellemez, megosztod a tudásodat és a tapasztalataidat bárkivel. Ez egyébként remek stratégia, hisz akivel te osztozol, az osztozik veled – te is adsz, ő is ad, így mindenki jól fog járni. Spontán leszel, nyitott minden újra, szívesen jársz be olyan utat, amely számodra ismeretlen. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból lényegessé válik számodra, hogy megváltoztasd a körülötted lévő emberek véleményét magadról, szeretnéd, ha jobbnak látnának téged.

Oroszlán

A Vénusz a hét elején átmenetileg elbizonytalaníthat és elkedvetleníthet, ami még jól is jöhet, épp ez lehet az a pillanat, amikor kissé magadba szállsz, és átgondolod az idei esztendő történéseit, eredményeit, esetleges kudarcait – így pedig új stratégiát állíthatsz fel. Ha hétfőtől szerdáig megszavazol magadnak némi nyugalmat, és nem vállalsz fel extra feladatokat, akkor a hét második felében újult erővel tudod belevetni magadat a teendőidbe. Ez a hét nem kínál jelentős és látványos változásokat, áttöréseket, ám ez nem is baj! Most elég, ha csak a rutinfeladatokkal törődsz. Ezek esetében is megteheted azt, hogy átformálod kissé a végrehajtási mechanizmust, hogy könnyebbé, gyorsabbá tedd a végrehajtási időt.

Szűz

Az elmúlt időszak jól telt, voltak pozitív eredményeid, és szerencsére ez a hét sem alakul másként. Lelkileg kiegyensúlyozott vagy, bár a vágyott, teljes harmóniát még nem biztos, hogy sikerül elérned. Talán nem is baj, így legalább nem pihensz, hanem a további jó eredményeket hajszolod. Ezekben a napokban kiválóan kezeled a szakmai és magánéleti kérdéseket, és másokra is jó hatással leszel. Ettől függetlenül akkor se hagyd magadat sodortatni az árral, ha elfáradsz, és felőrlöd az energiatartalékaidat. Csütörtökön vagy pénteken érdekes választás elé kerülsz, merj kockázatot vállalni! Vajon a stabil megszokás vagy az újdonság varázsa lesz rád erőteljesebb hatással? Bátran vágj bele olyan dolgokba, amelyekről eddig csak álmodoztál.

Mérleg

Ezen a héten gyökerestül fordulhat fel az életed – és teljesen mellékes, hogy ezt megtervezted vagy sem. A lelked nyugalma tovaszáll, és ez számodra igen veszélyes lehet, hisz nehezen viseled a bizonytalanságot és a kétségeket. Többször is szeszélyessé válsz, a külvilág szétszórtnak láthat, nem leled a helyedet, és a feltett kérdésekre nem vagy csak késve érkeznek válaszok. Ugyanakkor nehezen tudod ezt az érzést kontrollálni. Tudod, mit? Nem is kell! Talán épp ezen fura helyzet meglétével nyílhat meg előtted egy új kapu, vagy most érthetsz meg valamit, ami eddig rejtve volt előtted. Egy-egy elvetemült ötlet is megfordulhat a fejedben, ezeket érdemes szabadon engedni.

Skorpió

A hétfő meglepően csendesre sikeredik, a kedd tempója fokozódik, szerda és csütörtök pedig kiváló alkalmat kínál a siker elérésére és bezsebelésére. A legkülönfélébb helyeken és pillanatokban tudod magadból a maximumot kihozni, ami nemcsak arra lesz jó, hogy ellenlábasaidat lenyűgözd, hanem arra is, hogy valakinek feltűnjön végre, mennyi tehetség bújik még benned. Ezen a héten elképesztően biztos leszel a dolgodban, reális leszel, és mindent jól és tisztán látsz. Energikusságod és kitartásod előrébb visz karriered vagy üzleti ügyeid terén, sőt, új kapcsolatokat is építhetsz, melyek a jövőben hasznodra lesznek.

Nyilas

Türelem és nyugalom legyen a két legfontosabb kísérőd ezen a héten! Az se baj, ha felírod a tenyeredre minden reggel, hogy ezeket fókuszban kell tartanod, különben elveszítheted a fonalat. Sok bonyolult vagy épp leterhelő helyzetben lesz részed, fontos döntéseket kell meghoznod, és bizony egymás után többször is megeshet, hogy mások szándékosan felbosszantanak, vagy épp azon kell morgolódnod, hogy nem csinálnak meg valamit, nem jól és pontosan, vagy nem a megfelelő időben. Mivel rengeteg megoldandó feladatod akad, épp ezért talán az lenne a legjobb, ha visszavonulnál, és csendben, logikusan, összezördülések nélkül próbálnád rendezni a dolgaidat. Ez a te érdeked.

Bak

Talán többször is meglepődsz azon, hogy minden jól alakul, tempósan haladsz, és lassan elfogynak a függőben lévő feladatok. Összefoglalva: minden jó. Nincsenek jelentős zűrök, megoldhatatlan tennivalók, megválaszolatlan kérdések. Kifejezetten szerencsés helyzet lesz az, hogy közvetlen környezeted – akár a családtagjaid és a barátaid – hozzájárulnak szellemi és lelki fejlődésedhez, új dolgok megismeréséhez. A régóta húzódó ügyekben megérkezik a tisztánlátás pillanata, ami ugyan okozhat némi fájdalmat, de végre meglátod a fától az erdőt. Csak ezzel az érzéssel leszel képes továbblépni, fejlődni, okosodni. Pénteken, illetve a hétvégén új emberekkel ismerkedhetsz meg.

Vízöntő

A szerencse ott somfordál körülötted, engedd közel magadhoz, ne futamodj meg előle! Számos kedvező, váratlan, sőt, egyenesen szerencsés lehetőség kapuja nyílik meg előtted, csak át kell lépned valamelyik küszöbén. Elsősorban tanulás, szellemi fejlődés és anyagiak terén tudsz nagy lépést tenni vágyott céljaid felé. Információéhséged megnő, kíváncsi leszel mindenre, ami az utadba kerül, nyitottságod és befogadó képességed sokakat lenyűgöz. Elemzel, tervezel, variálsz, jobbá akarod formálni a világot. Ráadásul most meglepően könnyen alkalmazkodsz a változó körülményekhez, amit legfeljebb a türelmetlenséged nehezíthet némileg.

Halak

A bolygók ezen a héten aktivitásra ösztökélnek, kellemes és feltöltő energiákat közvetítenek feléd, ennek köszönhetően változtatni akarsz majd a körülményeiden. Új tapasztalatokat akarsz szerezni, tanulni, fejlődni, tapasztalni – egyedül vagy csapatban. Még arra is hajlandó leszel, hogy meghallgass másokat, és velük összefogva, közösen érj el érdekes célokat. Ez a helyzet kifejezetten szerencsés, hisz mostanság eléggé fásult vagy. Bátran törj ki az unalmas hétköznapokból. Emellett tartsd szem előtt azt, hogy egy ismeretlen út felfedezése során nem torpanhatsz meg! Kockázatot kell vállalnod! Menni kell előre! A hétvégét mindenképpen töltsd pihenéssel, további ötletek kiagyalásával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.