Hétvégi horoszkóp (február 9–10.)

2019.02.08. 08:00

A Szüzek két napja békében, csendben telik, olyan emberek társaságában, akiket szeretnek. A Bakoknak egy kis pihenést is be kell tervezniük a hétvégébe, de a Vízöntőknek is a békére, a csendre és a harmóniára kell koncentrálniuk. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

 

Kos
Nagyon várod a hétvégét? Hát itt van, megérkezett! Milyen terveid vannak? Mivel igényelni fogod a szeretetet és a törődést, feltétlenül a számodra fontos emberekkel töltsd az idődet! Merülj el az emberi kapcsolatok bugyraiban, lásd meg a hibákat, esetleges hiányosságokat, így pedig belekezdhetsz a módosításba, építésbe, szépítésbe, az érzelmek rendezésébe. Ha otthoni teendőid feltorlódása miatt nem is tudod minden idődet szeretteidre áldozni, pár óra is elég lesz, ha azt őszintén teszed! Akad, akivel karácsony óta vagy régebben nem cseréltél eszmét, így sok minden van, amit meg tudtok beszélni.
Bika
Végre elérkezett a pihenés ideje, ne keress kifogásokat, ne dolgozz! Remélhetőleg a számodra megfelelő programtervet állítottad össze, netán mégis inkább mások kedvében akarsz járni? Találj arany középutat, legyen meg mindenki örömére ez a két nap! A munkanapok során álmodoztál arról, milyen dolgokat intézel el, és milyen szórakozási formát tudnál élvezni. De mi az, amit biztosan nem akarsz csinálni? Nos, amit megterveztél, az szombat reggel más formát ölthet, ám megnyugodhatsz, mert meg fogod találni a számodra vonzó kikapcsolódási módot.
Ikrek
A hétvégére több meghívás is befut hozzád, ám nem biztos, hogy bármelyik igazán felvillanyoz majd ezek közül. Aztán mégis akad egy olyan, amely felkelti a figyelmedet, magával ragad, izgalmasnak és érdekesnek fog tűnni. Mire is vágysz tulajdonképpen? Ha mozgalmasságra, akkor válaszd a legnagyobb kihívást, akár olyanok társaságában, akiket nem vagy alig ismersz. Csupán álmodd meg, gondold ki, aztán valósítsd meg – bármi mellett dönts, az hagyjon benned maradandó élményt. Akik számítanak, azokat se hanyagold el!
Rák
Mivel előrelátó voltál, nem lesz magányos, sem pedig unalmas a következő két napod. Mindenképpen mozdulj ki a négy fal szorításából, és hívj magaddal másokat is! A családoddal vagy közeli barátaiddal tervezett közös programok reményeid szerint alakulnak, közben pedig mód nyílik majd beszélgetésekre, érzelmi elmélyülésekre, humorra, nevetésre. Mindent vigyetek véghez, ami szerepel a bakancslistán, semmilyen bolondozás ne maradjon ki a sorból, akkor se, ha azt eddig még sosem merted bevállalni.
Oroszlán
Az előző hétvége különféle történései nem feltétlenül voltak ínyedre, így szeretnél ezen javítani, amire adódik is megfelelő mód és körülmény a következő két napon. Javítsd ki a bakikat, pótold a hiányosságokat, találkozz régi ismerősökkel és mosolyogj sokat. Adj bele mindent, hogy tökéletes végeredménnyel zárd ezt a hétvégét. Energiádat, ötleteidet a közös programok tökéletes megvalósításába fektesd, ne sajnálj időt vagy energiát emberektől vagy feladatoktól. Légy kedves és ugyanezt kapod majd vissza. Semmilyen apró akadály ne vegye el a kedvedet attól, hogy véghez vidd, amit kitaláltál.
Szűz
Ezen a két napon alakítsd úgy a dolgokat, eseményeket és találkozókat, hogy a lehető legtöbb pillanatban elégedett lehess. Tehát az a feladat, hogy csak olyasmire bólints, aminek biztosan látod hasznát és tudsz neki örülni. Teljen békében, csendben, lehetőleg olyan emberek társaságában az időd, akiket szeretsz, akik meghallgatnak, akiknek épp te lehetsz a támaszuk itt és most! Tegyél félre minden otthoni feladatot, az irodait pedig főleg – összpontosíts szeretteidre és barátaidra, hallgasd meg örömeiket, bánataikat. Akár hosszabb távú, közös tervek kiötlésére is adódik mód. Lehet, hogy távolinak tűnik, de nincs is olyan messze a húsvéti vagy a nyári bulik ideje...
Mérleg
A lelked nincs tökéletes harmóniában, minden apró és váratlan esemény kimozdít a békés állapotodból. Sok kérdés vár válaszra szakmai vagy tanulmányi területeken, anyagi és érzelmi ügyekkel összefüggésben, ám mivel egyértelműen hétvégét mutat a naptár, elsősorban a pihenés lehetőségét teremtsd meg. Az irány a béke és a csendesség felé mutat, persze teljesen rendben van az is, ha a magánéleti gondok felszámolását is fókuszba helyezed, ha gondod van valakivel, ha el kellene számolnotok egymással, ha tartozol, vagy épp ő az adósod... mindegy, de a lényeg, hogy kezdeményezz beszélgetéseket! Ezek hasznodra lesznek.
Skorpió
A hétvégén fogd vissza magadat, ne pörögj és forogj, nincs kapkodásra szükség, nem kell teljesítményorientáltnak lenni. Légy csendben, békében – elsősorban önmagaddal. Ha ez sikerül, akkor mások épp ugyanilyen energiákkal fognak hozzád közeledni – hidd ezt el! Öltözz az időjárásnak megfelelően! Táplálkozz egészségesen! Ne keress extrém helyzeteket! Ez utóbbi nem csupán egy jó tanács, hanem ténylegesen megnő a baleseti rizikófaktor, így könnyebben megbetegedhetsz, még akkor is, ha egyébként figyelsz magadra! Az égiek könnyen okozhatnak galibát, amit úgy tudsz elkerülni, ha nagyon tudatos vagy, nem kapkodsz, hanem kivársz.
Nyilas
Annak a reményteljes gondolata, hogy egész hétvégén végtelen mennyiségben pihenhetsz és kedved szerint lógathatod a lábaidat... nos, nagy valószínűséggel csak álom marad. Elkezdheted ezzel a tervvel a hétvégét, ám biztosan befut egy meghívás, egy remek programötlet, és képtelen leszel ellenállni annak, hogy igent mondj. Ha van gyermeked, vagy a közvetlen környezetedben akad kiskorú, vele is tölts időt, mert sok hasznos és érdekes információt hallhatsz tőle, ami téged is motiválni fog valamilyen formában. Szombaton minden otthoni teendődet végezd el, hogy este és vasárnap kedved szerint szórakozhass!
Bak
Ugye nem hagyod figyelmen kívül azt, hogy hétvége van? Szeretnél pihenni és jól érezni magadat? Akkor ne tervezz nagytakarítást, és az irodai feladatokat se vidd haza – és tényleg ne! Bár tele van a padlás tennivalókkal te pedig energiával, és nagy lendületet véve indulsz neki a szombati napnak, de miután elintézted a legfőbb teendőket, a végére jártál a függőben lévő ügyeknek, akkor dobd le magadat a kényelmes kanapéra és lógasd a lábaidat. Az sem baj, ha a lazsálást házon kívül bonyolítod, de azért ne legyen zsúfolt a naptárad. Mellőzd hétfő reggelig a kötelezettségeket, és járj karöltve a nyugalommal!
Vízöntő
Túl vagy egy meglehetősen zsúfolt, ám szerencsére eredményes héten, már csak egy dologra kell fókuszálnod, ez pedig a béke, a csend és a harmónia. Ugyanakkor mégis megeshet, hogy egyesek nem feltétlenül óhajtanak neked nyugtot hagyni. Tőled várnak segítséget, jó tanácsot, iránymutatást, amit adj meg gyorsan a saját lelked megnyugtatása érdekében és azért, hogy nyugtod legyen. Ha van gyermeked, akkor vasárnap biztosan rágja a füledet, hogy menjetek valahova, vagy akár a barátaid is kitalálhatnak programot, és nem mondhatsz nekik nemet...
Halak
Ez a hétvége kiváló alkalmat kínál számodra ahhoz, hogy átgondold az otthoni ügyeidet, függőben lévő, elsősorban magánjellegű tennivalóidat, emellett módosíts, javíts családi és szerelmi kötelékeiden. Vedd sorba a lezáratlan ügyek listáját, mert fogsz találni ezekből meglepően sokat. Könnyen rálelhetsz egy postai küldeményre, egy bontatlan borítékra, ami az idő múlásával akár kellemetlen meglepetést is okozhat. Vagy nem fizettél be egy csekket? A saját megnyugtatásod érdekében cselekedj mihamarabb! Mindemellett a bolygóállások vasárnap kedveznek a baráti jellegű kapcsolatok felfrissítésének.
ezotériaasztrológiahétvégi horoszkóp